koutsis Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 19 minutes ago, pavlos.dr said: Ρε παιδιά είναι λογικό αυτό με την υγεία ; Γιατί να μην είναι? Κι εμενα μου εχει συμβεί να μην πέσει η υγεία σε ενα χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Εμένα με 317 φορτίσεις 90%. Κρατάει όλη μέρα πάντως, κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 2 minutes ago, drivth said: Εμένα με 317 φορτίσεις 90%. Κρατάει όλη μέρα πάντως, κανένα θέμα. Έχω γράψει και παλαιότερα Ειχα iPhone X με υγεία 17% Δουλευε κανονικά Μονο στα κρύα τα πολλά έσβηνε εύκολα Πχ χιονοδρομικό και 90% να είχα μπαταρία έσβηνε Και κρατούσε κιόλας μια χαρά όταν ο καιρός ήταν καλός Μην δίνεται σημασία στα νούμερα αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts