steliosk Δημ. 19 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Νοέμβριος Ξεκίνησε τελικά σήμερα από την Ν. Κορέα... https://www.sammobile.com/news/stable-one-ui-6-watch-update-release-announced/ 4 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 19 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Νοέμβριος Μου εμφάνισε τα watch face του 7 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος Τελικά ήρθε... 3 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος Η μεγαλύτερη βελτίωση για μένα είναι ότι πλέον το keep και το reminder μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Gboard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος στο LTE τιποτα ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Την πέρασα και εγώ. Δεν βλέπω καμία σοβαρή διαφορά πέραν από αισθητικές παρεμβάσεις. Μπορεί βέβαια να βρω στην πορεία. Ούτε κάποιο πρόβλημα. Φυσικά πολύ θετικό αυτό που ανέφερε φίλος παραπάνω, ότι δηλαδή το gboard πλέον λειτουργεί στις εφαρμογές της samsung. Επιτέλους, και πολύ άργησαν. 1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_zontos1984 Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Ρε ομάδα, έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 6 ώρες πριν, panos_zontos1984 said: Ρε ομάδα, έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε η μπαταρία... Μακάρι. Σε μένα δεν μου φαίνεται διαφορά στην μπαταρία. Ίσως μπορεί να το σκαλιζω ποιο πολύ τώρα, θα το παρακολουθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. Κυριακή στις 06:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:04 μμ Ωραία η προσθήκη του gesture με τα δάχτυλα, αν και θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κάποιο activity ή app, πχ. ενεργοποίηση του NFC που θέλει κατέβασμα από πάνω, ή άνοιγμα του wallet για πληρωμή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. Δευτέρα στις 09:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:53 πμ Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ πάντως είναι ότι αν ενεργοποιηθεί η οθόνη με οποιοδήποτε τρόπο μετά από ένα διάστημα σε αδράνεια, η στεφάνη και γενικά το ρολόι κολλάει και αργεί να ανταποκριθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν το είχα, σε τέτοιο βαθμό, πριν την αναβάθμιση. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts