sv2evs Δημοσιεύτηκε July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2023 Βασικά χαρακτηριστικά: Μοντέλο 2023 Οθόνη 6.43"/2400 x 1080 Υποστήριξη NFC Επεξεργαστής MediaTek Helio G96 Τριπλή πίσω κάμερα 108MP Μπαταρία 33W Για να δούμε πόσοι θα επιλέξουν την συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Καλημέρα. Να κάνω εδώ μια ερώτηση για ένα θέμα που αντιμετωπίζει ένας συγγενής μου ένα Redmi Note 12 (απλό και όχι s). Αν και έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει η αρχική οθόνη με δακτυλικό αποτύπωμα, εντούτοις αυτή συνεχίζει να ξεκλειδώνει μονο με μοτίβο (το οποίο έχει διατηρήσει και αυτό ως μέθοδο ασφαλείας). Δεν εμφανίζεται η επιλογή του αποτυπώματος. Αντίθετα, οταν πάει να ανοίξει εφαρμογές, εμφανίζονται διαδοχικά και οι δύο μέθοδοι. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 On 19/8/2023 at 12:24 ΜΜ, nikkal said: Καλημέρα. Να κάνω εδώ μια ερώτηση για ένα θέμα που αντιμετωπίζει ένας συγγενής μου ένα Redmi Note 12 (απλό και όχι s). Αν και έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει η αρχική οθόνη με δακτυλικό αποτύπωμα, εντούτοις αυτή συνεχίζει να ξεκλειδώνει μονο με μοτίβο (το οποίο έχει διατηρήσει και αυτό ως μέθοδο ασφαλείας). Δεν εμφανίζεται η επιλογή του αποτυπώματος. Αντίθετα, οταν πάει να ανοίξει εφαρμογές, εμφανίζονται διαδοχικά και οι δύο μέθοδοι. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; Σιγουρα ειναι θεμα καποιας ρυθμισης...Να κοιταξει στο μενου ρυθμισεις "Ασφαλεια και απόρρητο". Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 Να ρωτήσω με την σειρά μου, επειδή πρώτη φορά με xiaomi (προσωπικά), ξέρουμε αν με αναβάθμιση το refresh rate από 60 σε 90 υπάρχει περίπτωση να αλλάζει μόνο του ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 1 hour ago, sv2evs said: Να ρωτήσω με την σειρά μου, επειδή πρώτη φορά με xiaomi (προσωπικά), ξέρουμε αν με αναβάθμιση το refresh rate από 60 σε 90 υπάρχει περίπτωση να αλλάζει μόνο του ; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Καλημέρα. Το έχει κανείς να μας πει την γνώμη του; θέλω να αντικαταστήσω ένα poco m3 pro 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Παρέλαβα μόλις χθες. Ήθελα βασικά το Redmi Note 12 (απλό) το οποίο όμως δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο από εκεί που μου το έστειλαν και πήρα αναγκαστικά αυτό. Πάει σφαίρα για απλή χρήση. Για την ώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ωστόσο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Μετέφερα τις επαφές από το παλιό τηλέφωνο μέσω του εταιρικού λογαριασμού google καθώς όλες οι επαφές τηρούνται εκεί. Τον συγκεκριμένο λογαριασμό τον έχει ενεργοποιημένο στο δικό του τηλέφωνο και άλλος συνεργάτης και μοιραζόμαστε επαφές, mail κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να έχω στο τηλέφωνο και μερικές προσωπικές επαφές (σύζυγο-παιδιά κλπ) χωρίς όμως να τις βλέπει ο συνεργάτης και στο δικό του τηλέφωνο (τα τηλέφωνα συγχρονίζονται). Έτσι επέλεξα να αποθηκεύσω τα προσωπικά μου τηλέφωνα απευθείας στη συσκευή, όπως μπορούσα να κάνω στο τηλέφωνο που χρησιμοποιούσα έως τώρα (ΗONOR 9x) . Έλα όμως που δεν γίνεται. Υπάρχει μόνο η δυνατότητα αποθήκευσης σε λογαριασμό Google ή σε κάρτα SIM. Είναι πρόβλημα της συσκευής ή έχω χάσει επεισόδια και στα καινούρια Redmi έχει χαθεί αυτή η δυνατότητα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Καλημέρα. Βλέπω μέσω του bestprice ότι ένα κατάστημα jmc tech το έχει στα 150€. Αξίζη το κινητό αυτό; σαν κατάστημα τι λεη το συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebis19 Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 Ξερει κανείς πως αυξάνεται η ενταση στο ήχο ομιλιας αυτου που μας καλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 On 13/11/2023 at 11:36 ΜΜ, bebis19 said: Ξερει κανείς πως αυξάνεται η ενταση στο ήχο ομιλιας αυτου που μας καλει? Με τα πλαινά πληκτρα εντασης ηχου Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Captainman85 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα, έχω το 12 c 3 ram / 32 GB. Το πήρα καθαρά για δεύτερη συσκευή για απλή χρήση. Δυστυχώς τα 32 GB μόνο με τις εφαρμογές android γεμίζει αμέσως. Έβαλα SD card οκ με φώτο κ βίντεο αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μεταφέρω καμία εφαρμογή στην κάρτα. Έψαξα λιγο αλλά δεν κατάφερα κάτι. Υπάρχει περίπτωση να μην το υποστηρίζει αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου On 9/1/2024 at 10:28 ΠΜ, Captainman85 said: Καλησπέρα, έχω το 12 c 3 ram / 32 GB. Το πήρα καθαρά για δεύτερη συσκευή για απλή χρήση. Δυστυχώς τα 32 GB μόνο με τις εφαρμογές android γεμίζει αμέσως. Έβαλα SD card οκ με φώτο κ βίντεο αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μεταφέρω καμία εφαρμογή στην κάρτα. Έψαξα λιγο αλλά δεν κατάφερα κάτι. Υπάρχει περίπτωση να μην το υποστηρίζει αυτό?? είσαι στο νήμα του 12s και όχι του 12c...οπότε ίσως να μην βρεις εδώ αυτό που ψάχνεις. On 12/11/2023 at 11:18 ΠΜ, kostas123464 said: Καλημέρα. Βλέπω μέσω του bestprice ότι ένα κατάστημα jmc tech το έχει στα 150€. Αξίζη το κινητό αυτό; σαν κατάστημα τι λεη το συγκεκριμένο; 150 για το 12s είσαι σίγουρος ; Μήπως βλέπεις το 12c ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Από όποια/όποιον το ξέρει από δικιά της/του εμπειρία: το 12S έχει σίγουρα NFC που να υποστηρίζεται από το Google Pay για πληρωμή σε POS στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts