Jump to content

Εξαιρετικά μικρά bezels για το Xiaomi 14 Pro και εντυπωσιακή καμπυλωτή οθόνη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι αναπροσαρμογές πάνω στην επερχόμενη ναυαρχίδα Xiaomi 14 Pro πρόκειται να είναι σημαντικές όσον αφορά το κομμάτι σχεδίασης και αυτό το αποκαλύπτει ο δημοφιλής tipster Ice Universe. Σύμφωνα με το render που κοινοποιήθηκε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter , το μπροστινό μέρος της συσκευής θα διαθέτει οθόνη με τέσσερα καμπυλωτά άκρα. Επίσης, εντοπίζουμε εξαιρετικά στενά πλαίσια που είναι σχεδόν πανομοιότυπα σε όλες τις πλευρές και έτσι το Xiaomi 14 Pro αναμένεται να επιτύχει ένα εκπληκτικό εφέ “πλήρους οθόνης”. Σε σύγκριση με το φημολογούμενο σχέδιο του iPhone 15 Pro, στο οποίο θα στενέψουν κατά πολύ τα πλαίσια, το Xiaomi 14 Pro φαίνεται να έχει το πάνω χέρι.

Όσον αφορά τις βασικές επιδόσεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι η σειρά ναυαρχίδων της Xiaomi υιοθετεί τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon κάθε χρόνο, είναι φυσικό το Xiaomi 14 Pro να είναι εξοπλισμένο με τη σειρά Snapdragon 8 3ης γενιάς και φυσικά να πρωτοπορήσει. Η DCS επιβεβαίωσε επίσης μέσω διαρροής ότι η συσκευή θα διαθέτει όντως ένα chip SM8650 που είναι το Snapdragon 8 Gen 3.

Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 4nm της TSMC, αυτό το chip προσφέρει αξιοσημείωτες βελτιώσεις απόδοσης σε σχέση με τον προκάτοχό του. Με έναν μεγάλο πυρήνα Cortex X4 που φτάνει τη συχνότητα CPU έως και τα 3,72 GHz, έναν μεγάλο πυρήνα Cortex A715 και έναν μικρό πυρήνα Cortex A515, παράλληλα με την GPU Adreno 750, το Xiaomi 14 Pro διαθέτει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι δοκιμές του Geekbench 6 αποκαλύπτουν μια βαθμολογία ενός πυρήνα 2563 πόντων και μια βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων 7256 πόντων. Αυτό αντιπροσωπεύει μια βελτίωση 30% σε σχέση με το chipset Snapdragon 8 Gen 2 και ξεπερνά ακόμη και το chip A16 της Apple, το οποίο πέτυχε 6275 βαθμούς.

Όσον αφορά τη χωρητικότητα της μπαταρίας, το Xiaomi 14 Pro φημολογείται ότι διαθέτει μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh με ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W, ενώ οι διαρροές υποδηλώνουν την παρουσία δύο διαφορετικών επιλογών ενσύρματης γρήγορης φόρτισης, με ρυθμούς 90W και 120W.

Το Xiaomi 14 Pro θα συνοδεύεται από αναβαθμισμένες μονάδες κάμερας, συμπεριλαμβανομένων των καμερών WLG High-Lens. Επιπλέον, θα υπάρχουν δύο εκδόσεις της συσκευής: μία με επίπεδη οθόνη και μία με κυρτή οθόνη.

Υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο του 2023, όπου υποτίθεται πως θα εμφανιστεί κανονικά η νέα συσκευή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εδώ αμάν και αμάν κάνουμε να απαλλαγούμε από τις edge οθόνες...

sent from my S23Ultra 12/512

Link to comment
Share on other sites

Να ναι καλά οι σχεδιαστές.
Αλλη όψη έχει το κινητό με κυρτή οθόνη.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Να ναι καλά οι σχεδιαστές.
Αλλη όψη έχει το κινητό με κυρτή οθόνη.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Τι να το κάνεις όταν σου κάνει την ζωή δύσκολη.... προσεύχομαι μην μου χαλάσει το πανάκριβο dome που πήρα ...δεν είναι συνέχεια για 50αρια

sent from my S23Ultra 12/512

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...