Jump to content

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Asus ROG Ally


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, η Asus αποκάλυψε τη φορητή συσκευή παιχνιδιών Windows ROG Ally. Προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του gaming, παρόλο που δεν έχουμε μάθει ακόμη όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές του.

Η Asus διατηρεί τώρα με επιτυχία το hype train ανακοινώνοντας ότι το νέο προϊόν θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως και ότι η εν λόγω κυκλοφορία μπορεί να γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Δυστυχώς, αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο tweet και εξακολουθούμε να έχουμε μείνει μόνο με ελάχιστα στοιχεία σχετικά με τις προδιαγραφές του ROG Allly. Όπως δείχνουν οι πρώτες αναφορές, το ROG Ally έχει οθόνη 7 ιντσών, 1080p, 120 Hz. Στον πυρήνα του βρίσκεται κάποιο είδος προσαρμοσμένης λύσης CPU + GPU AMD Zen4 και RDNA3. Όπως δήλωσε ο Linus από το Linus Tech Tips, το προσαρμοσμένο chip μέσα στο Allly μπορεί να προσφέρει έως και διπλάσια απόδοση από το Valve Steam Deck στον ίδιο φάκελο ισχύος 35W και θα πρέπει να μπορεί να παράγει 50% καλύτερους ρυθμούς καρέ σε λειτουργία ισχύος 15W.

Όσον αφορά άλλες ανεπίσημες προδιαγραφές του ROG Ally, γνωρίζουμε ότι έχει διαστάσεις 28,0 x 11,3 x 3,9 mm και ζυγίζει 608 γραμμάρια, το οποίο είναι ελαφρύτερο και πιο συμπαγές από το Steam Deck. Ακόμη, ξέρουμε πως η συσκευή εκτελεί τα Windows 11 με ορισμένες προσαρμοσμένες επικαλύψεις λογισμικού από την ASUS.

Με τη διεθνή διαθεσιμότητα που υπόσχεται πλέον η Asus, το πιο σημαντικό στοιχείο για την gaming συσκευή είναι αναμφισβήτητα η τιμή της.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Moλις το εκανα προπαραγγελια, αναμονη τωρα μεχρι τις 13 Ιουν....ελπιζω μπααααας και γινει τιποτα και παραλαβω νωριτερα, μολις το εχω θα ανεβασω unboxing και εντυπωσεις!!!

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Link to comment
Share on other sites

Αρκεί που έχει 120Hz και ταχεία φόρτιση, τρέμε nintendo switch 😃

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...