Jump to content

Nintendo Switch OLED Legend of Zelda: Θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tον Ιανουάριο αναδείχθηκαν μερικές εικόνες που αποκάλυπταν ότι η Nintendo σχεδίαζε να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση Legend of Zelda για την mobile κονσόλα Switch OLED. Τώρα, αυτό το μοντέλο ειδικής έκδοσης παρουσιάστηκε επίσημα από την εταιρεία, οπότε εδώ είναι όλες οι “καυτές” λεπτομέρειες.


Η ιαπωνική εταιρεία που φτιάχνει τις δικές της κονσόλες και μάλιστα έχει δικά της στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, δεν ήταν και τόσο δύσκολο στο να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας Switch που είναι εμπνευσμένη από ένα από τα δικά τους franchise, το Legend of Zelda. Από την ίδια την εταιρεία αποκαλύφθηκε ότι μια ειδική έκδοση Tears of the Kingdom OLED Switch μοντέλου θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Απριλίου 2023 με τιμή 360 δολάρια.

Με αυτό το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης, μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα πως το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από το Legend of Zelda και τα χαρακτικά του που μοιάζουν με περίπλοκα περίτεχνα έργα τέχνης. Αυτό εμφανίζεται στο Switch OLED, στο Joy Cons, ακόμα και στο dock. Εκτός όμως από την όμορφη σχεδίασή της, αυτή η ειδική έκδοση εξακολουθεί να είναι πανομοιότυπη με ένα κανονικό μοντέλο Switch OLED όσον αφορά τις προδιαγραφές. Έτσι μπορείτε να περιμένετε να δείτε την ίδια οθόνη 7 ιντσών και 64 GB εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι αυτό δεν είναι το μόνο προϊόν εμπνευσμένο από το Tears of Kingdom, καθώς η Nintendo έχει επίσης κυκλοφορήσει ειδικές εκδόσεις για τα Switch Pro Controllers και τη θήκη μεταφοράς του, που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το παιχνίδι στις 12 Μαΐου 2023.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...