Tzanos13 Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 On 20/10/2023 at 8:51 ΜΜ, siberiantiger said: Μπορείς να βάλεις XID και θα έχεις ηχογράφηση στο A52s Sent from my SM-A528B using Tapatalk Αν μας έλεγες και τη διαδικασία... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Σημερα το πρωι εβαλα το κινητο για φόρτιση και δεν δουλεύει η "γρηγορη" φορτιση.Αλλαξα καλωδιο,παλι της Samsung ,στη ρυθμιση μπαταριας είναι ενεργη η γρήγορη φόρτιση αλλα δεν φορτιζει οπως πρεπει.Καποια ιδεα καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 30 minutes ago, tifozi13 said: Σημερα το πρωι εβαλα το κινητο για φόρτιση και δεν δουλεύει η "γρηγορη" φορτιση.Αλλαξα καλωδιο,παλι της Samsung ,στη ρυθμιση μπαταριας είναι ενεργη η γρήγορη φόρτιση αλλα δεν φορτιζει οπως πρεπει.Καποια ιδεα καποιος; Παρουσιάζει μία ιδιοτροπία στη γρήγορη φόρτιση για κάποιο λόγο δεν την κάνει με κανένα άλλο φορτιστή εκτός από Samsung. Από τη στιγμή που άλλαξες καλώδιο δοκίμασε και άλλο φορτιστή αλλά γνήσιο αν έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Ο φορτιστής ο γνήσιος είναι που εχω.Το πολυ 6 μηνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 42 minutes ago, tifozi13 said: Ο φορτιστής ο γνήσιος είναι που εχω.Το πολυ 6 μηνων. Ποτέ δεν ξέρεις κάνε μια δοκιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Εκανα δοκιμη σε ενα Α13.Εκει κανει γρήγορη φορτιση.Ο ιδιος φορτιστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 5 minutes ago, tifozi13 said: Εκανα δοκιμη σε ενα Α13.Εκει κανει γρήγορη φορτιση.Ο ιδιος φορτιστης. Εργοστασιακή επαναφορά το επόμενο βήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Στα xiaomi όταν το παθαινα, με ένα restart έστρωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Τελικα καπου εφαγε σκαλωμα το λειτουργικό.Χθες μου εβγαλε οτι εχει υγραγασια η θυρα φορτισης....Το εκανα την αναβάθμιση Οκτωβρίου, επανεκκίνηση και επανηλθε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 Γνωρίζει καποιος γιατι δεν μου ενεργοποιειτε το 5g σε δίκτυο cosmote. Στέλνω SMS στο 1333 γράφοντας 5G αλλα μου ερχεται SMS οτι η συσκευη δεν υποστηριζει την ενεργοποιηση του 5G δικτύου. Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο COSMODATA που ειναι επισημος μεταπωλητης SAMSUNG και με την αγορα η συσκευη ελαβε δωρα με εγγραφη απο samsumg members αρα ειναι σίγουρα επισημης αντιπροσωπίας. Οταν την ειχα ανοιξει την 1 φορα ειχε σημα vodafone .Τωρα δεν το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 23 minutes ago, jtkar said: Γνωρίζει καποιος γιατι δεν μου ενεργοποιειτε το 5g σε δίκτυο cosmote. Στέλνω SMS στο 1333 γράφοντας 5G αλλα μου ερχεται SMS οτι η συσκευη δεν υποστηριζει την ενεργοποιηση του 5G δικτύου. Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο COSMODATA που ειναι επισημος μεταπωλητης SAMSUNG και με την αγορα η συσκευη ελαβε δωρα με εγγραφη απο samsumg members αρα ειναι σίγουρα επισημης αντιπροσωπίας. Οταν την ειχα ανοιξει την 1 φορα ειχε σημα vodafone .Τωρα δεν το βγαζει 4 g εχεις; καρτα σιμ απο ποτε εχεις να αλλαξεις;παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση δωρεαν 13738. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2023 On 7/11/2023 at 10:43 ΜΜ, jtkar said: Γνωρίζει καποιος γιατι δεν μου ενεργοποιειτε το 5g σε δίκτυο cosmote. Στέλνω SMS στο 1333 γράφοντας 5G αλλα μου ερχεται SMS οτι η συσκευη δεν υποστηριζει την ενεργοποιηση του 5G δικτύου. Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο COSMODATA που ειναι επισημος μεταπωλητης SAMSUNG και με την αγορα η συσκευη ελαβε δωρα με εγγραφη απο samsumg members αρα ειναι σίγουρα επισημης αντιπροσωπίας. Οταν την ειχα ανοιξει την 1 φορα ειχε σημα vodafone .Τωρα δεν το βγαζει Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει στην περιοχή 5G,ίσως δεν έχει για αυτό δεν σου βγάζει,δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ή συσκευή σου υποστηρίζετε κανονικά στο δίκτυο της Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 On 7/11/2023 at 10:43 ΜΜ, jtkar said: Γνωρίζει καποιος γιατι δεν μου ενεργοποιειτε το 5g σε δίκτυο cosmote. Στέλνω SMS στο 1333 γράφοντας 5G αλλα μου ερχεται SMS οτι η συσκευη δεν υποστηριζει την ενεργοποιηση του 5G δικτύου. Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο COSMODATA που ειναι επισημος μεταπωλητης SAMSUNG και με την αγορα η συσκευη ελαβε δωρα με εγγραφη απο samsumg members αρα ειναι σίγουρα επισημης αντιπροσωπίας. Οταν την ειχα ανοιξει την 1 φορα ειχε σημα vodafone .Τωρα δεν το βγαζει Βάλε τη sim σου σε άλλη συσκευή που δουλεύει το 5G και στείλε από εκεί το μήνυμα ενεργοποίησης. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Καλημέρα σε όλους σχετικά με το ξεκλείδωμα προσώπου τις περισσότερες φορές γράφει το πρόσωπο δεν αντιστοιχεί, το κάνει σε όλους ή μόνο σε μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 4 minutes ago, Sterka said: Καλημέρα σε όλους σχετικά με το ξεκλείδωμα προσώπου τις περισσότερες φορές γράφει το πρόσωπο δεν αντιστοιχεί, το κάνει σε όλους ή μόνο σε μένα; Καλημέρα σε όλους ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Και σ' εμένα το κάνει, το εχω απενεργοποιημένο πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Κατάλαβα ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 οπως εχω ξαναπει ερχομενος απο 1+, το face unlock εδω ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ. επισης, καποιος τροπος να εξαφανισουμε αυτο το ενοχλητικο notification του wifi call? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 οπως εχω ξαναπει ερχομενος απο 1+, το face unlock εδω ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ. επισης, καποιος τροπος να εξαφανισουμε αυτο το ενοχλητικο notification του wifi call?Σε ποιο notification αναφέρεσαι;Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 45 minutes ago, tsiftsism said: Σε ποιο notification αναφέρεσαι; Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Σε αυτό. Ή μήπως είναι μόνο για Vodafone - δεν ξέρω. Θεωρητικά δεν έπρεπε να μας είχε έρθει το νέο OneUI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 1 hour ago, GaleaNatur said: Σε αυτό. Ή μήπως είναι μόνο για Vodafone - δεν ξέρω. Θεωρητικά δεν έπρεπε να μας είχε έρθει το νέο OneUI? μάλλον ήταν ψεύτικη δήλωση υπό την έννοια ότι θα εννοούσε ΑΠΟ 15/11. Αναμένουμε ... Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Τρέχα γύρευε πότε θα έρθει. Εγώ κατάλαβα ότι δεν ήταν από την samung επίσημα, αλλά από ένα μέλος του Samsung members που είναι επίσης και στο sammobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Σε αυτό. Ή μήπως είναι μόνο για Vodafone - δεν ξέρω. Θεωρητικά δεν έπρεπε να μας είχε έρθει το νέο OneUI? Αν πατήσεις στο Notification Settings, έχει επιλογή να σταματήσει να σου το εμφανίζει, αν δε κάνω λάθος.Για το OneUI 6, πιθανότατα να το στέλνει η Samsung τμηματικά ανά περιοχές για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι servers της.Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε καμιά βδομάδα...Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 13 ώρες πριν, tsiftsism said: Αν πατήσεις στο Notification Settings, έχει επιλογή να σταματήσει να σου το εμφανίζει, αν δε κάνω λάθος. Για το OneUI 6, πιθανότατα να το στέλνει η Samsung τμηματικά ανά περιοχές για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι servers της. Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε καμιά βδομάδα... Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk δυστυχως δεν αφηνει να το απερνεργοποιησεις, μονο να γινει silent, που σημαινει οτι συνεχιζει να το εμφανιζει αλλα δεν χτυπαει καθε φορα που ειναι να εμφανιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts