Jump to content

Πολλαπλή προβολή στο YouTube TV για να βλέπετε ταυτόχρονα όλους τους αγώνες!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδικά για τους λάτρεις των σπορ, έχει σχεδιαστεί και προστεθεί στο YouTube TV μια νέα λειτουργία που υπόσχεται να προσφέρει σε αυτό το απίστευτα παθιασμένο κοινό την καλύτερη εμπειρία προβολής στην τηλεόραση, έρχεται η νέα δυνατότητα πολλαπλής προβολής που σας επιτρέπει να αλλάζετε ήχο και υπότιτλους μεταξύ διαφόρων μεταδόσεων.


Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε μια πολύ πρώιμη μορφή με περιορισμένη πρόσβαση προς το παρόν, οπότε αν δεν βλέπετε ακόμα αυτήν τη δυνατότητα στην εφαρμογή YouTube TV, τότε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η υπηρεσία streaming μεταδόσεων αποκάλυψε ότι “ορισμένα μέλη” θα αρχίσουν να βλέπουν μια νέα επιλογή για να παρακολουθούν έως και τέσσερις προεπιλεγμένες, διαφορετικές streaming μεταδόσεις ταυτόχρονα στην ενότητα “Κορυφαίες επιλογές για εσάς”.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό θα επιτρέψει σε επιλεγμένα μέλη του YouTube TV να αλλάζουν ήχο και υπότιτλους μεταξύ ροών, καθώς και να μεταπηδούν σε προβολή πλήρους οθόνης ενός παιχνιδιού. Σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό, η νέα λειτουργία πολλαπλής προβολής προστίθεται σε μια σειρά από βελτιώσεις που εισήγαγε το YouTube TV τα τελευταία δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των βασικών παιχνιδιών, της φανταστικής προβολής και της μετάδοσης 4K.

Η δυνατότητα πολλαπλής προβολής του YouTube TV έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ακόμα και σε συσκευές που έχουν λιγότερη επεξεργαστική ισχύ. Σύμφωνα με τη γερμανική Cheung, η εταιρεία αποφάσισε να μεταφέρει όλες τις απαιτήσεις επεξεργασίας στους διακομιστές του YouTube, επιτρέποντας στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν τη λειτουργία ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Αυτό το παραπάνω είναι δυνατό επειδή η συσκευή σας θα βλέπει μόνο μία ροή αντί για δύο ή τέσσερις, επομένως δεν θα χρειάζεται καμία επεξεργαστική ισχύ για να μπορεί να αναπαράγει πολλές ροές ταυτόχρονα. Είναι μια έξυπνη προσέγγιση που απαιτούσε επενδύσεις πόρων από το YouTube TV, οπότε ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει όπως προβλέπεται.

Εάν δεν είστε από τους πρώτους χρήστες, να είστε υπομονετικοί καθώς το YouTube TV ανακοίνωσε ότι η λειτουργία πολλαπλής προβολής θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε πολλούς, αρκεί η εταιρεία να συγκεντρώσει θετικά σχόλια από τους συνδρομητές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...