Jump to content

Η Apple αναθεωρεί το σύστημα τιμολόγησης του App Store


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μικρή αναθεώρηση στο σύστημα τιμολόγησης της Apple όσον αφορά το App Store και τις αμοιβές των προγραμματιστών. Η εταιρεία αυξάνει τώρα τον αριθμό επιλογών τιμολόγησης, άρα επιτρέπει στους προγραμματιστές να επιλέξουν μεταξύ 900 επιλογών.

Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα πάνω από το υπάρχον σύστημα των “σκαλιών” των $0,99 και αν το επιλέξουν οι προγραμματιστές, μπορούν να ορίσουν ακέραιες τιμές.

Η τιμολόγηση για εφαρμογές και αγορές εντός εφαρμογής μπορεί να ξεκινά από 0,29 $, ενώ το υψηλότερο που μπορεί να χρεώσει ένας προγραμματιστής είναι 10.000 $, αν και αυτό απαιτεί ειδική άδεια από την Apple.

Οι προγραμματιστές θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν “παγκόσμια εξισορρόπηση τιμών” που ακολουθούν τις πιο κοινές συμβάσεις τιμολόγησης σε κάθε χώρα ή περιοχή. Η διαθεσιμότητα των εφαρμογών και των αγορών εντός εφαρμογής μπορεί να περιφερειοποιηθεί για να επιτραπεί στους προγραμματιστές να παρέχουν “προσαρμοσμένες υπηρεσίες” στους χρήστες τους.

Στις 9 Μαΐου 2023, η Apple θα ενημερώσει τις τιμές για τις υπάρχουσες εφαρμογές και τις εφάπαξ αγορές εντός εφαρμογής και στις 175 βιτρίνες του App Store και το εξισορροπημένο σε παγκόσμιο επίπεδο κόστος θα προσαρμοστεί χρησιμοποιώντας τις “δημόσιες πληροφορίες συναλλαγματικών ισοτιμιών από συμβούλους οικονομικών δεδομένων”.

Εάν οι προγραμματιστές αποτύχουν να ενημερώσουν πριν από τη λήξη της προθεσμίας, η Apple θα το κάνει για αυτούς, βασίζοντας τη μετατροπή στη βασική τιμή σε δολάρια ΗΠΑ.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...