Jump to content

Το σφάλμα με το S Pen του Galaxy S23 Ultra, διορθώθηκε μέσω update


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Galaxy S23 Ultra ανακοινώθηκε πρόσφατα και γενικότερα προσφέρει μια ομαλή εμπειρία, ωστόσο ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα συνδεσιμότητας με το ενσωματωμένο S-Pen που αφήνει πολλές από τις λειτουργίες του άχρηστες. Όμως ήδη υπάρχει μια επιδιόρθωση διαθέσιμη και απαιτεί μόνο την απλή ενημέρωση της εφαρμογής.

Το S23 Ultra χρησιμοποιεί Bluetooth για να λαμβάνει εντολές από το S Pen. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την κάμερα, τα μέσα και πολλά άλλα, κουνώντας την πένα γύρω και χρησιμοποιώντας την είσοδο χειρονομιών Air Actions. Για εξοικονόμηση μπαταρίας, αυτή η σύνδεση τερματίζεται όταν το S Pen είναι αποθηκευμένο στο τηλέφωνο. Υποτίθεται ότι θα επανέλθει όταν βγάλετε ξανά τη γραφίδα, αλλά το εν λόγω σφάλμα φαίνεται να μειώνει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

Παρόλο που μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε το S Pen για κανονικές λειτουργίες γραφίδας χωρίς τη σύνδεση Bluetooth, όπως κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ήταν απογοητευτικό να λαμβάνετε ακόμη και ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ειδοποιεί για το πρόβλημα όταν απλά θέλατε να γράψετε μια σημείωση.

Μια λύση ήταν να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Διατήρηση του S Pen συνδεδεμένο” στις ρυθμίσεις, η οποία διατηρεί τη σύνδεση Bluetooth σε λειτουργία ακόμα και όταν το S Pen φορτίζεται μέσα στο τηλέφωνο.

Αυτή την εβδομάδα όμως υπάρχει μια σωστή επιδιόρθωση που άρχισε να διατίθεται στους χρήστες του S23 Ultra μέσω μιας ενημέρωσης της εφαρμογής Air Command στο Galaxy Store.

Εάν δεν βλέπετε την ενημέρωση διαθέσιμη, είτε έχει ήδη εγκατασταθεί είτε δεν έχει φτάσει ακόμα στην περιοχή σας. Είναι αρκετά εύκολο να ελέγξετε αν το έχετε αφαιρώντας και επανατοποθετώντας το S Pen μερικές φορές. Εάν δεν βλέπετε αποσυνδέσεις, τότε όλα πάνε καλά.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...