athanasios1112 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Ενημέρωση λογισμικού σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_-4270 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 1 ώρα πριν, athanasios1112 said: Ενημέρωση λογισμικού σήμερα. μονο για τις ενημερωσεις το κρατατε το thread ανοιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Συνήθως όταν δεν έχει πρόβλημα μια συσκευή, δεν γράφουν... Εγώ έχω πρόβλημα με το ~~~ nova launcher, με πετάει στο εργοστασιακό, μπορεί και 5 φορές/ ημέρα. Δεδομένου ότι αυτό, συμβαίνει μόνον !!!, σε vivo κινητό, άρα υπάρχει πρόβλημα, και στο firmware της vivo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, paok_-4270 said: μονο για τις ενημερωσεις το κρατατε το thread ανοιχτο? Αρχικά το κινητό το αγοράσαμε ελάχιστοι γιατί κόστιζε 1200€ και όσοι δίνουν αυτά τα χρήματα το κάνουν συνήθως για Apple και Samsung. Προσωπικά βγάζω το καπέλο στην Vivo που δίνει κάθε λίγο και λιγάκι ενημερώσεις και διορθώνει και το παραμικρό πρόβλημα! Όσο το είχα δεν μου κόλλησε ούτε μία φορά, είχε πολλές χρήσιμες λειτουργίες που δεν τις βρίσκεις σε άλλα τηλέφωνα και γενικά ήταν αψεγάδιαστο. Ευχαρίστως για επόμενο τηλέφωνό μου θα επέλεγα και πάλι Vivo! Και το λέω αυτό έχοντας στην κατοχή μου αυτή την στιγμή τα Xiaomi 14 ultra, Asus ZenFone 10 και OnePlus 11 τα οποία τα θεωρώ όλα εξαιρετικά. Επίσης σαν κατασκευή πιο premium και πιο λεπτό έδειχνε το Vivo. Το μόνο που με ενοχλούσε κάπως στο X90 Pro είναι πως είχε πολύ χαμηλά στην οθόνη τον αισθητήρα του δακτυλικού αποτυπώματος. Edited July 23, 2025 by gre 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_-4270 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 6 ώρες πριν, athanasios1112 said: Συνήθως όταν δεν έχει πρόβλημα μια συσκευή, δεν γράφουν... Εγώ έχω πρόβλημα με το ~~~ nova launcher, με πετάει στο εργοστασιακό, μπορεί και 5 φορές/ ημέρα. Δεδομένου ότι αυτό, συμβαίνει μόνον !!!, σε vivo κινητό, άρα υπάρχει πρόβλημα, και στο firmware της vivo. εγω εχω κανεις 2 ερωτησεις παντως και παντηση δεν πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 36 minutes ago, paok_-4270 said: εγω εχω κανεις 2 ερωτησεις παντως και παντηση δεν πηρα Όταν ρωτάς αν μπορείς να κάνεις downgrade σε 14 τι περιμένεις να σου απαντήσουμε; Δεν έχει λογική η ερώτηση γιατί στην ουσία ρωτάς αν μπορείς να υποβαθμίσεις το τηλέφωνο. Επίσης για την μπαταρία -αν και ποτέ δεν είχα την 14- μην περιμένεις διαφορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Για downgrade, πρέπει να ψάξει σε xda. Πριν χρόνια, φλασαρα κινητά, Xiaomi, OnePlus, κλπ. Θέλει πολύ προσοχή, από που θα κατεβάσει το firmware, να μην είναι χακαρισμένο.. Αν δεν γίνει σωστά, θα κολλήσει το τηλέφωνο. Γενικά αποφεύγουμε τα φλασαρισματα. Δεν ξέρω, αν χρειαστεί ξεκλείδωμα bootloader. Κοίταξε και στο telegram. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Ενημέρωση λογισμικού σήμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_-4270 Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 το τελευταιο update την διελυσε την μπαταρια...τουλαχιστον 20-30% πτωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 Ενημέρωση λογισμικού σήμερα, ένα αρχείο 280 mb 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_-4270 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 αρα το προβλημα με την μπαταρια υπηρχε...δεν ηταν ιδεα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_-4270 Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 οταν κλεινει η οθονη ...κλεινει και το wifi ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο?...δεν βλεπω να υπαρχει επιλογη Keep wifi on during sleep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 (edited) On 22/9/2025 at 9:32 ΜΜ, paok_-4270 said: αρα το προβλημα με την μπαταρια υπηρχε...δεν ηταν ιδεα μου Και νομίζω ότι παραμένει ... Καλημέρα και χρόνια πολλά... Μας θυμήθηκε στην Εθνική μας εορτή με αναβάθμιση, ας ελπίσουμε ότι θα έχει κάτι νέο & ουσιαστικό. Edited October 28, 2025 by bpanos Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_-4270 Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 δεν εχει ερθει σε μενα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Επίσης τίποτα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Πατήστε επάνω δεξιά τις κουκίδες και επιλέξτε δοκιμή Νέας έκδοσης. Θα σας εμφανιστεί η νέα εκεί... Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_-4270 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 ναι την βγαζει ως Beta παραξενο παντως ...γιατι δεν τη βγαζει ως επισημη δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Ενημέρωση λογισμικού σήμερα, OTA, όχι ΒΕΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Ενημέρωση λογισμικού σήμερα, wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_-4270 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 εμενα γιατι γραφει 442mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2025 Καλημέρα. Σε εμένα, δεν δείχνει ενημέρωση λογισμικού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 On 23/12/2025 at 10:46 ΠΜ, athanasios1112 said: Καλημέρα. Σε εμένα, δεν δείχνει ενημέρωση λογισμικού.. Η εικόνα που ανέβασε ο bpanos είναι από την κινεζική έκδοση. Οπότε αν έχεις ευρωπαϊκό, πιθανόν δεν την έχει πάρει ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Καλημέρα χρόνια πολλά,. Ενημέρωση λογισμικού σήμερα. Καλή Χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου (edited) On 26/12/2025 at 5:01 ΠΜ, gre said: Η εικόνα που ανέβασε ο bpanos είναι από την κινεζική έκδοση. Οπότε αν έχεις ευρωπαϊκό, πιθανόν δεν την έχει πάρει ακόμα. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και κάθε ευτυχία. Η συσκευή δεν είναι με κινεζική έκδοση, αφού την έχω αγοράσει από τον κοτσοβολο με πλήρης εγγύηση. Τώρα το να έκανε ο κοτσοβολος εισαγωγή με κινεζική version, και όχι μέσω της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας, μου φαίνεται περίεργο.. Πάντως η έκδοση είναι πολύ καλή και χωρίς ιδιαίτερα bugs. Άλλο κινητό πλεον Edited 3 Ιανουαρίου by bpanos Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts