bpanos Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Καλημέρα στην ομάδα. Κάτοχος και εγώ του εν λόγου κινητού κάποιες μέρες και ακόμη το επεξεργάζομαι. Το τελευταίο update firmware που έχω είναι το: PDX2242BF_EX_A_14.2.11.0.W30. Έχει βγάλει και πιο νέα; Επίσης με το θέμα του Google Assistant υπάρχει λύση; Δεν μου έχει Ελληνικά και με δυσκολεύει αρκετά στο Android Auto. Και σε εσάς αυτό συμβαίνει; Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου PDX2242BF_EX_A_14.2.11.9.W30 ειναι η τελευταια πηγαινε ρυθμισεις ,ενημερωση λογισμικου μετα πανω δεξια στο γραναζι ,μετα πατα δοκιμαστικη εκδοση και θα στη βγαζει δεν ειναι beta μην αγχωνεσε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου PDX2242BF_EX_A_14.2.11.9.W30 και εγώ αυτή έχω πλέον. Με το θέμα του Google Assistant υπάρχει λύση; Δεν μου έχει Ελληνικά και με δυσκολεύει αρκετά στο Android Auto. Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, bpanos said: PDX2242BF_EX_A_14.2.11.9.W30 και εγώ αυτή έχω πλέον. Με το θέμα του Google Assistant υπάρχει λύση; Δεν μου έχει Ελληνικά και με δυσκολεύει αρκετά στο Android Auto. στην εβγαλε οπως σου ειπα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Την είχε βγάλει ως Stable οπότε την πέρασα. Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpapad24 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Μιας και επιασα και δοκιμασα το τηλεφωνο εχω να πω οτι το skin της vivo ειναι πολυ καλο καθοτι ειναι αρκετα ελαφρυ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Σήμερα πήρε αναβάθμιση σε PDX2242BF_EX_A_14.2.11.11.W30 και εγώ αυτή έχω πλέον. Δεν την έβγαλε αυτόματα αλλά την εμφάνισε ως δοκιμαστική - Ρυθμίσεις, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λογισμικού - γρανάζι - δοκιμαστική εκδοχή (που δεν είναι) - και περιλαμβάνει και κώδικα ασφαλείας 2/2024 της Google. Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) Υπάρχει τρόπος για καταγραφή κλήσεων σ αυτο το κινητό; Edited 28 Φεβρουαρίου by szzs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Ναι εγώ το κάνω και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα ήχου (και για τους 2 συνομιλητές). Απλά έχω βάλει άλλη εφαρμογή τηλεφώνου επειδή της google δεν μου αρέσει καθόλου. Αυτή που έχω σε κάθε τηλέφωνο μου είναι η "True Phone" που πραγματικά είναι απίστευτη σε παραμετροποίηση και δυνατότητες. Εκεί έχει και την δυνατότητα καταγραφή των κλήσεων (με τα κατάλληλα δικαιώματα αφού δώσεις στην εφαρμογή). Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου On 28/2/2024 at 10:46 ΠΜ, bpanos said: Ναι εγώ το κάνω και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα ήχου (και για τους 2 συνομιλητές). Απλά έχω βάλει άλλη εφαρμογή τηλεφώνου επειδή της google δεν μου αρέσει καθόλου. Αυτή που έχω σε κάθε τηλέφωνο μου είναι η "True Phone" που πραγματικά είναι απίστευτη σε παραμετροποίηση και δυνατότητες. Εκεί έχει και την δυνατότητα καταγραφή των κλήσεων (με τα κατάλληλα δικαιώματα αφού δώσεις στην εφαρμογή). Κατέβασα την εφαρμογή, σε άλλο κινητό, , δεν βρήκα επιλογή για ηχογράφηση κλήσεων! Άκυρο, βρίσκεται στις ρυθμίσεις/ εισερχομενες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Για το θεμα αποχωρησης της εταιρειας απο καποιες ευρωπαικες χωρες,νομιζω οτι λυθηκε και οτι θα συνεχισει κανονικα μιας και τα βρηκαν με την nokia. Αληθεια,το service ποιος το εχει εδω; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 7 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said: Για το θεμα αποχωρησης της εταιρειας απο καποιες ευρωπαικες χωρες,νομιζω οτι λυθηκε και οτι θα συνεχισει κανονικα μιας και τα βρηκαν με την nokia. Αληθεια,το service ποιος το εχει εδω; Smartec στο Χαιδαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 8 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said: Για το θεμα αποχωρησης της εταιρειας απο καποιες ευρωπαικες χωρες,νομιζω οτι λυθηκε και οτι θα συνεχισει κανονικα μιας και τα βρηκαν με την nokia. Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το πόσο άμεσα θα γίνει αυτή η επιστροφή. Επίσης κάποια πληροφορία αν ανοίξει ξανά η εδώ αντιπροσωπεία και πότε; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 9 ώρες πριν, ostvarivanje said: Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το πόσο άμεσα θα γίνει αυτή η επιστροφή. Επίσης κάποια πληροφορία αν ανοίξει ξανά η εδώ αντιπροσωπεία και πότε; το σερβις υπαρχει κανονικα σημερα μιλησα μαζι τους για επιβεβαιωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 46 minutes ago, Tr3LaRaS said: το σερβις υπαρχει κανονικα σημερα μιλησα μαζι τους για επιβεβαιωση Ναι, το σέρβις θα συνεχίσει για τις υπάρχουσες συσκευές στην Ελλάδα. Εγώ ρωτάω για νέες συσκευές αν και πότε θα έρθουν. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Καλησπέρα στην ομάδα! Σήμερα βγήκε νέα έκδοση λογισμικού: PD2242BF_EX_A_14.2.12.3.W30. Την αναζητάτε στις δοκιμαστικές και την εμφανίζει. ΥΓ: Έχετε και εσείς θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας; Δύσκολα μου βγάζει ημέρα (πρωί - βράδυ) και χωρίς μεγάλη χρήση. Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση! Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 2 minutes ago, bpanos said: Καλησπέρα στην ομάδα! Σήμερα βγήκε νέα έκδοση λογισμικού: PD2242BF_EX_A_14.2.12.3.W30. Την αναζητάτε στις δοκιμαστικές και την εμφανίζει. ΥΓ: Έχετε και εσείς θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας; Δύσκολα μου βγάζει ημέρα (πρωί - βράδυ) και χωρίς μεγάλη χρήση. Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση! Ναι εννοείται ότι δεν κρατάει μέρα. Μια φόρτιση σίγουρα επιπλέον την μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 2 minutes ago, PARGINOS said: Ναι εννοείται ότι δεν κρατάει μέρα. Μια φόρτιση σίγουρα επιπλέον την μέρα Μεγάλο θέμα αν είσαι εκτός (πχ διακοπές) και εν κινήσει χωρίς την δυνατότητα για φόρτιση... Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 4 ώρες πριν, bpanos said: Μεγάλο θέμα αν είσαι εκτός (πχ διακοπές) και εν κινήσει χωρίς την δυνατότητα για φόρτιση... μετα το update εχεις θεμα με τη μπαταρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 11 minutes ago, Tr3LaRaS said: μετα το update εχεις θεμα με τη μπαταρια ? Ανέκαθεν. Από την στιγμή που το έχω πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) 3 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: μετα το update εχεις θεμα με τη μπαταρια ? Πάντα είχε θέμα με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σε ημερήσια βάση (χρήση). Δεν νομίζω ότι έφτιαξε ή χάλασε με κάποιο από τα updates. Αν κάτι αλλάξει με το σημερινό update, θα σας ενημερώσω.... Edited 29 Απριλίου by bpanos Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 22 ώρες πριν, bpanos said: Καλησπέρα στην ομάδα! Σήμερα βγήκε νέα έκδοση λογισμικού: PD2242BF_EX_A_14.2.12.3.W30. Την αναζητάτε στις δοκιμαστικές και την εμφανίζει. ΥΓ: Έχετε και εσείς θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας; Δύσκολα μου βγάζει ημέρα (πρωί - βράδυ) και χωρίς μεγάλη χρήση. Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση! Μετά το update, παρουσίασε πρόβλημα με την μπαταρία. Πριν ήτανε ανεκτό, . Νόμιζα ότι κόλλησα κάποιο ιό, και εκφορτιζεται.. μετά το update έγινε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 9 ώρες πριν, athanasios1112 said: Μετά το update, παρουσίασε πρόβλημα με την μπαταρία. Πριν ήτανε ανεκτό, . Νόμιζα ότι κόλλησα κάποιο ιό, και εκφορτιζεται.. μετά το update έγινε. Πάντως στην δική μου συσκευή, δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο με το τελευταίο update. Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου On 30/4/2024 at 2:53 ΜΜ, athanasios1112 said: Μετά το update, παρουσίασε πρόβλημα με την μπαταρία. Πριν ήτανε ανεκτό, . Νόμιζα ότι κόλλησα κάποιο ιό, και εκφορτιζεται.. μετά το update έγινε. πριν 2 update το ειχαν στρωσει απο θεμα μπαταριας αν θυμαμαι καλα μετα το χαλασανε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα στην ομάδα! Είδατε καμία σημαντική βελτίωση με την νέα έκδοση λογισμικού: PD2242BF_EX_A_14.2.12.6.W30; Κυκλοφόρησε προ λίγων ημερών Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts