Jump to content

H Xiaomi παρουσιάζει τη νέα σειρά έξυπνων ηλεκτρικών συσκευών για την κουζίνα


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός με το μεγαλύτερο δίκτυο ΑΙοΤ, ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων έξυπνων ηλεκτρικών συσκευών για την κουζίνα. Συγκεκριμένα, από τις 9 Μαρτίου 2023, κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά τα Xiaomi Smart Cooking Robot, Xiaomi Smart Blender, Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L και Xiaomi Electric Kettle 2, καλύπτοντας όλες τις καθημερινές ανάγκες για εσάς και την οικογένειά σας.

Xiaomi Smart Cooking Robot: o master chef

To νέο Xiaomi Smart Cooking Robot είναι ο νέος αγαπημένος σύντροφος σας στο μαγείρεμα. Χάρη στο απόλυτα ακριβές σύστημα μαγειρέματος και ελέγχου της θερμοκρασίας (από 35 μέχρι και 180 βαθμούς), σας καθοδηγεί με απλό τρόπο, βήμα-βήμα μέσα από την έξυπνη οθόνη, για την εκτέλεση των πάνω από 200 προ-εγκατεστημένων συνταγών.

H συσκευή μπορεί να υποστηρίξει την ταυτόχρονη παρασκευή 3 πιάτων και 1 σούπας, διαθέτει σύστημα κοπής και τεμαχισμού πολλών ταχυτήτων, ενώ χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, καθαρίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού, απομακρύνοντας κάθε είδους υπολείμματα. Με τεχνολογία επαγωγικής θερμότητας 3D, το Xiaomi Smart Cooking Robot είναι κατάλληλο για μαγειρική τύπου stir fry, με ελάχιστη παραγωγή ατμού.

Τέλος, η ενσωματωμένη ζυγαριά σάς βοηθά να έχετε πάντα τον έλεγχο των υλικών που χρησιμοποιείτε σε κάθε αγαπημένη σας συνταγή.

Το Xiaomi Smart Cooking Robot κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην τιμή των €1.399,00.

Xiaomi Smart Blender

Για την παρασκευή δροσερών ή ζεστών ροφημάτων αλλά και για την παρασκευή μιας υπέροχης σούπας, η Xiaomi έχει τη λύση με το νέο Xiaomi Smart Blender.

Με διπλό σύστημα ψύξης και θέρμανσης για την προετοιμασία των αγαπημένων ροφημάτων όλης της οικογένειας, το Xiaomi Smart Blender διαθέτει 8 διαφορετικές λειτουργίες ώστε να εκπληρώνεται κάθε επιθυμία. Μάλιστα, με την ενσωματωμένη πλάκα θέρμανσης μπορείτε να προετοιμάσετε ακόμη και την αγαπημένη σας ζεστή σούπα.

Μέσω του κεντρικού μοχλού με τη LED οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία που θέλετε, ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιείτε, για απολαυστικούς χυμούς έως  και 1600ml για κρύα ροφήματα ή 1200ml για ζεστά. Μπορείτε επίσης να θρυμματίσετε και πάγο για τέλεια smoothie. Τέλος, το Xiaomi Smart Blender δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα προγραμματισμού για μέχρι και 12 ώρες εκ των προτέρων.

Το Xiaomi Smart Blender κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην τιμή των €159,00.

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L: για τέλειο φαγητό

Ειδικά σχεδιασμένο για να μαγειρεύει τα αγαπημένα σας πιάτα με υγιεινό και απλό τρόπο, το Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L διαθέτει τριπλό σύστημα μόνωσης και ένα διαφανές “παράθυρο” για να ελέγχετε το μαγείρεμα ανά πάσα στιγμή.

Με 4 λίτρα χωρητικότητας, το Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L μπορεί να ετοιμάσει υπέροχες συνταγές για έως και 5 άτομα. Είτε πρόκειται για ψήσιμο, μαγείρεμα, απόψυξη ή άλλη λειτουργία, το Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L μπορεί να τα κάνει όλα, βάζοντας τέλος στην ανάγκη για πολλές συσκευές που πιάνουν χώρο στην κουζίνα. Με έξυπνη λειτουργία χάρη στην LED οθόνη στο κεντρικό μοχλό και σύστημα ελέγχου με φωνητικές εντολές, το Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L ετοιμάζει τα αγαπημένα σας φαγητά εύκολα και γρήγορα με υγιεινό τρόπο, χωρίς τη χρήση λαδιού.

Το Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην τιμή των €149,00.

Xiaomi Electric Kettle 2: για τέλεια ροφήματα και βρασμό

Ο νέος βραστήρας, Xiaomi Electric Kettle 2, με το νέο έξυπνο σχεδιασμό για άνετη χρήση και τέλεια διάχυση της θερμότητας, μπορεί να ετοιμάσει μέχρι και 8 ποτήρια ζεστού νερού [1] σε μια μόλις χρήση.

Το κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι εσωτερικό αλλά και ο ειδικός σχεδιασμός στο άνοιγμα του καπακιού εγγυάται την ασφάλεια χρήσης και ζεστό υγιεινό νερό

Το Xiaomi Electric Kettle 2 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην τιμή των €49,00.

Το Xiaomi Smart Cooking Robot, Xiaomi Smart Blender και Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L, είναι πλήρως συμβατές με την εφαρμογή Xiaomi Home App, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών σας από απόσταση και να προγραμματίζετε τη λειτουργία τους ανάλογα με το πλάνο της ημέρας σας.

Το σύνολο των παραπάνω προϊόντων είναι διαθέσιμα από το επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Πέρα του βραστήρα όλα τα υπόλοιπα είναι αρκετά ακριβά.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Υπερβολικα ακριβα και αμφιβολου ποιοτητας.Δεν θα εμπιστευομουν μια κινεζικη εταιρεια που ειδικετεται στα κινητα για φουρνακια,φριτεζες,μπλεντερ,σκουπες,πλυντηρια και οτιδειποτε αλλο διαθετει μηχανικα μερη,ποσο μαλλον αν πωλειται σε τοσο υψηλη τιμη.Γιατι να δωσω 150 € μονο για τις φιοριτουρες και για να εχω να λεω οτι μπορω να βαλω μπροστα το μπλεντερ απ'το κινητο,ενω μπορω να βρω ενα αξιοπρεπεστατο γνωστης εταιρειας κουζινικων συσκευων πολυ καλυτερης ποιοτητας με τα μισα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...