Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως ξέρετε μήπως κυκλοφορεί κανένα προγραμματάκι για αντίστροφο χρονομετρητή;Οπως αυτό που ει χε το nokia 8310 που του έβαζες σε πόσο χρόνο ήθελες να χτυπήσει και τι σημείωση ήθελες να σου δείξει στην οθόνη.

Λοιπον ακουστε τι παιζει.απο τα πολλα παιχνιδια και εφαρμογες ΜΑΛΛΟΝ κατι εχει γινει και μου κολαει ο ηχος των μηνυματων.εισερχομενων και αναφορων.αυτο οχι ολες τις φορες ομως αρκετα συχνα.οταν λεω κολαει τι εννοω.δεν κανει τον ηχο του μηνυματος,κολαει η δονηση,στις αναφορες δεν μου εμφανιζει το μηνυμα του αν παραδοθηκε ή οχι και μου ΕΒΓΑΖΕ ενα μηνυμα :

ncnlist

cern-exec 3

Με τον συνδιασμο των πρασινο κουμπι,αστερισκο και 3 εκανα format στο κινητο και το μονο αποτελεσμα που ειχα ηταν να μην εμφανιζει το cern-exec 3 καθολου και να μου κολλαει λιγο πιο σπανια. :cry:

Σημειωνω οτι οταν κανω μεσω του seleQ open το αρχειο Ε:system/programs/ncnlist.exe μου ανοιγει τις αναφορες που δεν μου ειχε εμφανισει ποιο πριν.επισης αυτο συμβαινει ( ανοιγμα αναφορων) αν κανω επανεκκινηση του κινητου.

εχει κανεις καμια ιδεα εκτος απο το να κανω ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και format ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ??????? :mad: :mad: :mad:

προφανως καποια εφαρμογη φιλε μου. θυμασαι ποια εβαλες οταν αρχισε να το κανει; αρχισε να απεγκαθιστας να δεις τι φταιει; δεν ειναι κατι του κινητου παντως κατα 99%.:)

Που μπορώ να βρώ δοκιμασμένες και αναλυτικές οδηγίες για να κάνω το slovoed να δουλέψει; Μέσα στο forum γίνεται ο χαμός σε search που έκανα και δεν έβγαλα άκρη.

Ευχαριστώ

Που μπορώ να βρώ δοκιμασμένες και αναλυτικές οδηγίες για να κάνω το slovoed να δουλέψει; Μέσα στο forum γίνεται ο χαμός σε search που έκανα και δεν έβγαλα άκρη.

Ευχαριστώ

Που ειναι το προβλημα φιλε μου και δεν σου δουλευει το SlovoEd;; :confused:

MOY BGAZEI TO 6600 TAXTIKA SFALMA SYSTHMATOS(-3)H (-6)

TI EINAI AYTO?MPORW NA TO DIORFWSO?

Αυτοι οι 2 κωδικοι λαθους σημαινουν -3 The operation was cancelled και -6 Bad request.Τι εφαρμογες εβαλες τωρα τελευταια στο κινητο;;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

EBALA TO DISINFECTOR ENA PROGRAMMATAKI GIA VIRUS.PROSPATHISA NA TO KANW DIAGRAFH APO THN DIAXEIRHSH KAI EGINE ALLA H EFARMOGH EINAI STO MENU KAI LEITOYRGEI KANONIKA.

Για δες μηπως εχει επιλογη για uninstall μεσα απο την ιδια την εφαρμογη.Ενα antivirus που ειχα δοκιμασει πιο παλια ετσι το ειχα σβησει.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

AN PAS STO TOOLS EXEI UNLOAD DISINFECTOR

UPDATE DISINFECTOR

COMPRESS RAM

SYSTEM INFO

AN PATISW TO UNLOAD GRAFEI

REALLY UNLOAD AND TURN PROTECTION OFF?AN PATISW YES LEEI

UNLOAD COMPLITE UNTIL PHONE RESET.TI KANW?

TO EKANA UNLOAD KAI RESTART ALLA TIPOTA

2 προβλήματα με ταλαιπορούν.....

-slovoed κάνω εγκατάσταση το absoluteword και μετά βάζω τον "μαγικό σειριακό αριθμό" ΑΛΛΑ απο το ENG-ENG slovoed. Λεει registered αλλα στο about unregistered. Μήνυμα σφάλματος ή για ενεργοποίηση δεν μου βγάζει όσο το χρησημοποιώ. Ετσι δουλεύει; Πώς θα περάσω και περισσότερα λεξικά (πχ το magenta και τα υπόλοιπα;;)

-Παλιότερα είχα βάλει το "alarm manager" το έκανα uninstall και τώρα ΠΑΝΤΑ είναι ενεργό το alarm (τουλάχιστον έτσι πάντα δίχνει πάνω στην μπάρα δίπλα απο το bluetooth (για νοκια 6600 μιλάω)) Ξέρει κανείς πώς να το διορθώσω, κάπου μέσα στα αρχεία αποθηκεύει τις ρυθμίσεις το alarm. Και κάτι ακόμα... μαζί με το πρόβλημα του alarm ξαφνικά καθε μέρα μου χτυπάει ένα μήνυμα των σημειώσεων ΚΕΝΟ! Τι να κάνω; καμιά ιδέα; Είχατε ποτέ τέτοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!!!

2 προβλήματα με ταλαιπορούν.....

-slovoed κάνω εγκατάσταση το absoluteword και μετά βάζω τον "μαγικό σειριακό αριθμό" ΑΛΛΑ απο το ENG-ENG slovoed. Λεει registered αλλα στο about unregistered. Μήνυμα σφάλματος ή για ενεργοποίηση δεν μου βγάζει όσο το χρησημοποιώ. Ετσι δουλεύει; Πώς θα περάσω και περισσότερα λεξικά (πχ το magenta και τα υπόλοιπα;;)

Ευχαριστώ!!!

Δεν ειναι αναγκη να το κανεις register οπως εχεις καταλαβει αφου ειναι fully functional.Για να βαλεις αλλα λεξικα θα πρεπει να κανεις extract απο οποιο λεξικο θες τα αρχεια με καταληξη *.prc και να τα τοποθετησεις στον φακελο SlovoEd Dicts.

Οτι αλλη απορια εχεις για εφαρμογη ας την κανεις ομως στο αντιστοιχο επισημο θεμα μιας και αυτο ειναι για το 6600. ;)

@KYRKER για δοκιμασε να το σβησεις χειροκινητα με καποιον file manager. :)

Ωραίος! Κάτι ακόμα, δεν εχω δόνιση στο κινητό, χθές είχα! Τι παίζει? Ναι είναι μέσα στα προφίλ ενεργοποιημένη αλλα τίποτα. Κάτι άλλαξε ξαφνικά; Γκρρρρ... μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες.

@aikon για το ξυπνητηρι, ξαναπερασε το alarm manager και απενεργοποιησε το ξυπνητηρι απο εκει. ισως το'χες απεγκαταστησει οταν ειχες βαλει να χτυπησει και εμεινε ετσι;)

@KYRKER λογικα τωρα που εκανες unload να σβηνεται απο τη διαχειρηση εφαρμογων. αλλιως οπως ειπε ο ασυμβιβαστος.

Καλημέρα. Ολα καλα με το alarm manager. Το ξαναπέρασα και το σούταρα. Πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει. Όσο για το πρόβλημα της δόνησης απλά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δουλεύει μια χαρά. :lol:

Ευχαριστώ! :D

Παιδιά καλημέρα.

Τη βοήθειά σας παρακαλώ! Νοκια 6600 τα έπαιξε. Άρχισε να κάνει κλήσεις μόνο του. Τώρα πλέον που είναι στα χέρια μου, όποτε το ανοίγω (πλέον έχει sim χωρίς κάλυψη) το joystick δεν δουλεύει καθόλου και τα soft keys μπερδεύτηκαν λίγο (!), το μεν αριστερό δεν κάνει τίποτα και το δεξί νομίζει οτι είναι menou-key δηλαδή ανοίγει και κλείνει το μενού κανονικά όπως και το κανονικό μενού-κη (!).

Αποτέλεσμα, δεν μπορεί να γίνει reset με 7370 ή 7780 γιατί όταν ρωτήσει για επιβεβαίωση δεν υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσεις - το μεν joystick ντεν ντουλεύει και το δεξί σοφτ κη ανοίγει το μενού!

Επιπλέον δεν γίνεται hard reset με το πράσινο + 3 + * + power on button, δεν ξέρω γιατί. Το επιχείρησα αρκετές φορές αλλά απλά δεν συμβαίνει. Πριν από αυτό ποτέ δεν το επιχείρησα σε άλλα τηλέφωνα, αλλά κάνω ακριβώς αυτό που έχουμε συζητήσει και σε άλλα τοπικς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Υπόψη ότι το επιχείρησα και με την mmc και χωρίς την mmc στο τηλέφωνο... no luck.

Ποιός έχει κάποια ιδέα?

(πχ έχει κανείς υπόψη του κάποιον τρόπο να μπω στην επιλογή επαναφοράς των εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα στο μενού, χρησιμοποιώντας μόνο το πλήκτρο του μενού και τα νουμερικά πλήκτρα όπως γινόταν στα παλιά νόκια που ήταν όλο το μενού αριθμημένο και μπορούσες να πας σε οποιαδήποτε επιλογή και υπομενού πατώντας ας πούμε μενού, 3, 2, 3, 1 διαδιχικά για να μπεις στα υπομενού?

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

προφανως καποια εφαρμογη φιλε μου. θυμασαι ποια εβαλες οταν αρχισε να το κανει; αρχισε να απεγκαθιστας να δεις τι φταιει; δεν ειναι κατι του κινητου παντως κατα 99%.:)

αν θυμαμαι καλα ειχε αρχισει το προβλημα απο το motoGP. αυτο τωρα δεν το εχω αλλα εχω βαλει αλλο.... το ραγκμπι.μιλαμε για Ngage παιχνιδια.υπαρχει παριπτωση να ειναι αυτο?

@stelar Lypamai file mou,alla pistevw pws thn antiproswpeia den th glytwneis..

An einai mono 8ema software,sou kanoun hard format,

kai 3anafortwnoun th teleytaia ekdosh logismokou,

(15 euro ektos eggyhshs :blink: )

An apo savoures exoun xalasei oloklhrwmena.. :wacko: Mporei na sou fane kamia 50ara..Phgaine sto nokia shop ths perioxhs sou,kai des ton,

mh sou kanei kamia tzampa anava8mish k s zhtaei lefta meta.. :(

Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games :

αν θυμαμαι καλα ειχε αρχισει το προβλημα απο το motoGP. αυτο τωρα δεν το εχω αλλα εχω βαλει αλλο.... το ραγκμπι.μιλαμε για Ngage παιχνιδια.υπαρχει παριπτωση να ειναι αυτο?

πολυ πιθανον να'ναι κι αυτο, βγαλτο και καθαρισε το απο τα αρχεια του αν ξερεις ποια ειναι βεβαια. δε γνωριζω ποια ειναι :O. αλλα μπορει να'ναι και αλλη εφαρμογη και να το ξεκινησε τωρα.

Εχει κανεις ιδεα γιατι το seleQ κρυβει τα sortcuts των εφαρμογων που ανοιγω μετα απο αυτο?? δεν το εκανε απο παντα.....
τι ακριβως εννοεις φιλε μου;
Επιπλέον δεν γίνεται hard reset με το πράσινο + 3 + * + power on button, δεν ξέρω γιατί. Το επιχείρησα αρκετές φορές αλλά απλά δεν συμβαίνει. Πριν από αυτό ποτέ δεν το επιχείρησα σε άλλα τηλέφωνα, αλλά κάνω ακριβώς αυτό που έχουμε συζητήσει και σε άλλα τοπικς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
πατησε πρωτα το "3" και μετα τα αλλα. δυσκολα πιανει, προσπαθησε παλι. λιγο περιεργο μου φαινεται για προβλημα του κινητου και οχι απο καποιο κολλημα ή καποια εφαρμογη. βεβαια υποπτο οτι δε λυνεται οταν βγαζεις την καρτα. εχεις καμια εφαρμογη στη μνημη τηλεφωνου;

sorry ρε παιδια για το ασχετο αλλα πριν μιση ωρα μου εριξε το κοπροσκυλο μου το κινητο κατω και καταγρατζουνιστηκε η οθονη!!μιλαμε χαλια !!!τι παιζει απο τιμες για αλλαγη και που?

Τhanx.. :(

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

sorry ρε παιδια για το ασχετο αλλα πριν μιση ωρα μου εριξε το κοπροσκυλο μου το κινητο κατω και καταγρατζουνιστηκε η οθονη!!μιλαμε χαλια !!!τι παιζει απο τιμες για αλλαγη και που?

Τhanx.. :(

Tι να κανεις συμβαινουν αυτα - εχω και εγω σκυλους :O

Μιλας για την προσοψη ,ετσι?

Με 10-15€ σε nokia shops και οχι μονο (σε μαγαζια με μεταχειρισμενα κλπ,e-bay) βρισκεις .

πχ

http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?products_id=936

http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?products_id=937

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ευχαριστω ρε φιλε ..τελικα δεν θα το αφησω νηστικο το καημενο για τιμωρια!! :)

αυριο θα παω πρωτα σε nokia shop και βλεπω..

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

ευχαριστω ρε φιλε ..τελικα δεν θα το αφησω νηστικο το καημενο για τιμωρια!! :)

αυριο θα παω πρωτα σε nokia shop και βλεπω..

τι λεει η αποδειξη απο το νοκια σοπ συνταγματος: καθαρη αξια(μπροστινης προσοψης)=8 ευρω:p. και το πισω απο το νοκια σοπ κηφισιας 6,5 ευρω;)

δεν το επιασα αυτο που ειπες!!! :alien:

δεν το επιασα αυτο που ειπες!!! :alien:

:lol:η μπροστινη προσοψη που εχει και την οθονη μαζι, μου κοστισε 8 ευρω στο νοκια σοπ συνταγματος. το πισω καπακι(της μπαταριας) που ισως θες ν'αλλαξεις κι αυτο μου κοστισε 6,5 ευρω στο νοκια σοπ κηφισιας. αν θες αλλο χρωμα θα πρεπει να παρεις και το καπακι της καμερας(αυτο που λεει ΝΟΚΙΑ-2 ευρω) αλλα και πληκτρολογιο(9 ευρω). οκ; :)