Jump to content

Διαρροή αποκαλύπτει πως το vivo X Flip θα έχει οθόνη 6,8" 120Hz


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντυπωσιακότατες είναι οι ρυθμίσεις κάμερας που περιλαμβάνονται στο vivo X Fold+. Τώρα αποκαλύπτονται λεπτομέρειες όπως το ότι θα υπάρξει SoC Snapdragon 8+ Gen 1 (ίδιο με του X Fold+) και θα διαμορφωθεί με 12GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Όπως έδειξαν οι εικόνες , το τηλέφωνο θα έχει μια μεγάλη οθόνη εξωτερικά και υπο-πλαίσιο διπλής κάμερας από πάνω.

Αυτές οι κάμερες θα διαθέτουν μια κύρια 50MP Sony IMX866 και μια εξαιρετικά ευρεία IMX663 12MP. Θα υπάρχει μια πρόσθετη κάμερα στο εσωτερικό, μια κεντραρισμένη οπή και οι πίσω κάμερες θα φέρουν το σήμα Zeiss, όπως και άλλες ναυαρχίδες vivo.

Με βάση προηγούμενες αναφορές, η εσωτερική οθόνη θα έχει ανάλυση FHD+, ενώ γνωστός leakster προσθέτει ότι θα έχει διαγώνιο 6,8” και ότι θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Με βάση την εικόνα, η αναλογία διαστάσεων θα είναι πιο λεπτή από το Moto Razr 2022, αν και ίσως όχι τόσο όσο του Galaxy Z Flip4. Μπορεί να ταιριάζει με την οθόνη 6,8” 1.080 2.520 px (21:9) του Oppo Find N2 Flip.

Το X Flip λέγεται ότι έχει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 4.400 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 44 W. Αυτό είναι μεγαλύτερο και ταχύτερο από τα περισσότερα flip εκεί έξω με μόνο το Find N2 Flip να πλησιάζει αρκετά κοντά. Μια τελευταία λεπτομέρεια, περιγράφει πως το τηλέφωνο θα έχει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι (πιθανότατα ενσωματωμένο στο κουμπί on/off).

Το vivo X Flip αναμένεται να παρουσιαστεί στην Κίνα τον επόμενο μήνα, τα teasers θα ξεκινήσουν να βγαίνουν από την επόμενη εβδομάδα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...