Jump to content

Custom Samsung Galaxy A32 με μπαταρία... 30.000 mAh


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι κατασκευαστές smartphones έχουν καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα όσον αφορά τις ικανότητες των σύγχρονων smartphones, π.χ. βλέπουμε προηγμένες ρυθμίσεις κάμερας 200MP, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 300W και πολλά άλλα. Ωστόσο, η χωρητικότητα των μπαταριών smartphone παρέμεινε σταθερή, κάτι που αποτελεί βασικό στοιχείο ενός smartphone και παρέχει πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη και να βελτιώσουν την απόδοση, την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια της συσκευής.

Ωστόσο, ένας χρήστης του Reddit με το όνομα Downtown_Cranberry44 τροποποίησε ένα smartphone Samsung Galaxy A32, το οποίο συνοδεύεται από μπαταρία 5.000 mAh και αύξησε τη χωρητικότητα της μπαταρίας του στα 30.000 mAh.

Η τροποποίηση συνεπάγεται την αντικατάσταση της εσωτερικής μπαταρίας με ένα εξωτερικό πακέτο που αποτελείται από έξι παράλληλες ενσύρματες κυψέλες Samsung 50E, το καθένα με χωρητικότητα 5.000 mAh. Παρά την αξιοσημείωτη χωρητικότητα μπαταρίας του προσαρμοσμένου τηλεφώνου, έχει ένα υψηλό βάρος που αγγίζει τα 450 γραμμάρια. Στο τροποποιημένο τηλέφωνο περιλαμβάνονται επίσης αρκετές υποδοχές φόρτισης, συμπεριλαμβανομένων δύο θυρών USB-A, μίας USB-C, micro USB και Lightning.

Σύμφωνα με τον χρήστη, η μπαταρία των 30.000 mAh μπορεί να διαρκέσει έως και μια εβδομάδα. Ωστόσο, ανέφερε ότι αρχικά, η μπαταρία κράτησε δύο ημέρες με έντονη χρήση. Το ενημερωμένο τηλέφωνο, ωστόσο, δεν αναγνωρίζει πλέον την επιπλέον μπαταρία και αναφέρει συνεχώς στάθμη μπαταρίας 1%.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...