Jump to content

MWC 2023: Θριαμβευτική αρχή από την Tecno στα foldables με το νέο Phantom V Fold


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξέρουμε καλά πως τα αναδιπλούμενα smartphone συνεχίζουν να γίνονται ευρέως διαδεδομένα, σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει ένας καινούργιος κατασκευαστής που εντάσσεται στον ανταγωνισμό της αγοράς με επικεφαλής τη Samsung και τη Huawei. Τελευταία νέα προσθήκη είναι αυτής της Tecno που παρουσίασε το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone στο Mobile World Congress (MWC) 2023 στη Βαρκελώνη.

Η Tecno λανσάρει το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, το Phantom V Fold που θα τροφοδοτείται από τον κορυφαίο επεξεργαστή Dimensity 9000+ της MediaTek. Ο επεξεργαστής dual-SIM, dual 5G, προσαρμοσμένος ειδικά για τη συσκευή, παράγεται από μια προηγμένη διαδικασία κατασκευής TSMC 4nm και προσφέρει εξαιρετικά ομαλή απόδοση αναδιπλούμενης συσκευής με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Αυτό το τηλέφωνο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικά καθαρό σύστημα φωτογραφίας 5 φακών, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κάμερας 50MP με έναν εξαιρετικά ευαίσθητο στο φως προσαρμοσμένο αισθητήρα, άλλους δύο πίσω φακούς, καθώς και δύο μπροστινούς φακούς. Το σύστημα δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία φωτογραφίας που έγινε δυνατή χάρη στην αναδιπλούμενη σχεδίαση του τηλεφώνου, από βελτιωμένες selfies στην πίσω κάμερα έως πιο καθηλωτικές βιντεοκλήσεις σε μεγάλη οθόνη.

Εκτός από την έκθεση στο περίπτερο MWC της TECNO, το PHANTOM V Fold θα είναι επίσης η μόνη αναδιπλούμενη συσκευή εξοπλισμένη με επεξεργαστή Dimensity 9000+ που θα εκτίθεται στο περίπτερο MWC της MediaTek, ως μέρος των αλληλεπιδράσεων της TECNO με τους διάφορους στρατηγικούς εταίρους της στην έκθεση. Αυτές είναι βασικά όλες οι πληροφορίες που μοιράστηκε η Tecno μαζί μας μέχρι στιγμής.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...