grhgorhskabala Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ψάχνω μια καλή τηλεόραση και έχω ξεχωρίσει αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/2742003/Philips-47PFL4307K.html είναι καλή???? αν ξερετε από tv μπορειτε να μου προτείνεται και κάτι καλύτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 εγω προσωπικα εχω 2 σαμσουνγκ μια 32αρα και μια 46αρα. η β ειναι smart tv και led πολυ καλα χρωματα. προχθες για το υπνοδωματιο πηρα και μια lg 27 led για το υπνοδωματιο. αψογα χρωματα επισης. θα πηγαινα σε ενα πολυκαταστημα να τις δω πραγματικα ζωντανα πως παιζουν. samsung και lg ειναι νομιζω πολυ μακραν απο τους αλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Η 46'' ειναι πολυ μεγαλη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Η 46'' ειναι πολυ μεγαλη??? αναλογα το χωρο που εχεις και ποσο κοντα θα καθεσαι να βλεπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynick13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Στο πρόγραμμα/πληροφοριες καναλιών (info DTV) μου εμφανιζει ωρα 2 ωρες πισω απο την κανονική οπότε και λάθος επόμενη και τωρινή εκπομπή του κάθε καναλιού. Οταν βαζω χειροκείνητα την ωρα συστηματος δεν αλλάζει κατι στο info. Στις επιλογές χώρας συστηματος έχει 5-6 χώρες. Ελλάδα δεν εχει. Οπότε τικαρω την επιλογή αλλες χωρες που εχει αλλα πάλι δεν αλλάζει κατι. Υπάρχει καποιος τροπος να κανω ενημερωση συστηματος?? γιατι δεν βρισκω κατι στο site της Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Στο πρόγραμμα/πληροφοριες καναλιών (info DTV) μου εμφανιζει ωρα 2 ωρες πισω απο την κανονική οπότε και λάθος επόμενη και τωρινή εκπομπή του κάθε καναλιού. Οταν βαζω χειροκείνητα την ωρα συστηματος δεν αλλάζει κατι στο info. Στις επιλογές χώρας συστηματος έχει 5-6 χώρες. Ελλάδα δεν εχει. Οπότε τικαρω την επιλογή αλλες χωρες που εχει αλλα πάλι δεν αλλάζει κατι. Υπάρχει καποιος τροπος να κανω ενημερωση συστηματος?? γιατι δεν βρισκω κατι στο site της Samsung... Ψαξε στις ρυθμισεις μηπως ειναι ρυθμισμενη λαθος η ζωνη ωρας.Στην Ελλαδα εχουμς GMT+2.Αμα δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση δοκιμασε στην ρυθμιση χωρας να βαλεις καποια με ιδια ζωνη ωρας με την Ελλαδα(π.χ. Φινλανδια,Εσθονια,Πολωνια) Edited February 7, 2013 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 παιδια εχω την τηλεοραση T23B350 SAMSUNG και δεν μπορω να βρω πως γινεται να κανω skip ενα καναλι?εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν βρισκω την επιλογη.σε αντιστοιχου μεγεθους LG υπαρχει αυτη η επιλογη.δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει σε samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 παιδια εχω την τηλεοραση T23B350 SAMSUNG και δεν μπορω να βρω πως γινεται να κανω skip ενα καναλι?εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν βρισκω την επιλογη.σε αντιστοιχου μεγεθους LG υπαρχει αυτη η επιλογη.δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει σε samsung Skip εννοεις να το πηδαει οταν κανεις ζαππινγκ με τα κουμπια πανω-κατω?Αμα δεν θες να πεφτεις πανω σε καποιο καναλι κανοντας ζαπινγκ απλως αλλαξε του θεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Skip εννοεις να το πηδαει οταν κανεις ζαππινγκ με τα κουμπια πανω-κατω?Αμα δεν θες να πεφτεις πανω σε καποιο καναλι κανοντας ζαπινγκ απλως αλλαξε του θεση. Ναι το ξέρω αλλά δεν μπορεί καινούρια τιβί και να μην έχει skip! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 εχω samsung tv και δεν το εχει δει πουθενα αυτο. δεν λεω μπορει να υπαρχει αλλα επειδη προσωπικα εμενα μου φαινεται αχρηστο αυτο δεν το εχω ψαξει. αν δεν θελεις να πεφτεις σε ενα καναλι για ποιο λογο να το εχεις αποθηκευσει. παντως θα το ψαξω αν υπαρχει Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Θέλω καινούρια τηλεόραση για το σαλόνι και μου έχει κολλήσει η Samsung ue40es8000 τι λέτε για την συγκεκριμένη; είναι ακριβούτσικη βέβαια, κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία έχετε να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Θέλω καινούρια τηλεόραση για το σαλόνι και μου έχει κολλήσει η Samsung ue40es8000 τι λέτε για την συγκεκριμένη; είναι ακριβούτσικη βέβαια, κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία έχετε να προτείνετε; H συγκεκρειμενη ειναι πολυ καλη επιλογη και αξιζει τα χρηματα που κοστιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 H συγκεκρειμενη ειναι πολυ καλη επιλογη και αξιζει τα χρηματα που κοστιζει. Λες ε; αν είναι να τα σκάσω να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Λες ε; αν είναι να τα σκάσω να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον!! θα την ευχαριστηθεις ,ειναι πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καιρός να αλλάξω πια την τηλεόραση της κρεββατοκαμαρας μου. budget 300-380 ευρω (μια Firstline 26αρα). Απόσταση τηλεόρασης μαξιλαριου, 2,70. Περασα από πλαίσιο, και είδα τις παρακάτω: 1) Philips 32PFL2807H LED TV 32'' 2) Philips 40PFL3107H/12 LED TV 40'' 3) LG 42CS460 LCD TV 42'' 4) Samsung UE32EH5000 LED TV 32'' Δεν έχω κόλλημα εμ το πλαίσιο, απλά αυτό είχα κοντά μου,για να δω και ενδεικτικά τιμές και ποιότητα εικόνας. Απαιτούμενα, να παίζει τα παντα, απο xvid, mkv, ΟΠΣΩΔΗΠΟΤΕ εξωτερικούς υπότιτλους srt ελληνικούς, και full HD. Καταρχην, oi Philips, το κανουν το παραπάνω? KAi 2ον, ποια συστήνετε, για πείτε απόψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 H samsung ειναι η καλυτερη για μενα και παιζει τα παντα απο αρχεια και υποτιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) To μόνο κακό της είναι τα 50hz,και ότι συγκριτικά με τις άλλες,είναι LCD,και λιγότερες ίντσες... Sorry,h Samsung led είναι,μπερδεύτηκα,αλλά πενήντα χερτζ κ λίγες ίντσες! επισης, δεν κολλαω σε αυτες τις 4. ευπροσδεκτη οοποιαδήποτε προταση σε αυτες τις ιντσες, και αυτο το μπατζετ... Edited March 15, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Μου πρότειναν και αυτήν, που ειναι 50hz αλλά παίζει dts! Samsung UE40EH5000 LED TV 40'' καλή επιλογή, και δεν ανεβαίνει πολύ στα χρήματα. επειδή ΟΡΙΑΚΑ δε χωράει η βάση της 40αρας samsung, στην οποία είχα καταλήξει, θα παω να δω (και να μετρήσω), τις SAMSUNG UE39EH5003WXXU και LG 37LS5600 και αν δε δω σημαντικές διαφορες στην εικόνα, θα παραγγείλω μία εκ των 2... Edited March 19, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikaia555 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Το έκανα αυτό αλλά τίποτα μόλις την βάλεις στον πρίζα μπαίνει σε loop με τα κανάλια, θα ψάξω να βρω το σέρβις και βλέπουμε :rolleyes: Τελικα έβγαλες ακρη με την τηλεόρασή σου;;;;ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 and the winner was: SAMSUNG UE39EH5003WXXU media markt, 400 eur! την πήρα και τη συνέδεσα. Ομορφο design... Τα 50 hz, φαίνονται μόνο σε περιπτώσεις που κάτι κυλάει από κάτω προς τα πάνω (πχ γραμματα στο τελος μιας ταινίας). εικόνα φωτεινότατη, ικανοποιητηκότατη, media player Πολύ δυνατός (παίζει ότι δοκίμασα ως τώρα, και ελλ.εξωτ.υπότιτλους), δεν εχω δοκιμάσει ακόμα dts ταινία.. Σε γενικές γραμμές, πρώτες εντυπώσεις, θετικότατες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Τελικα έβγαλες ακρη με την τηλεόρασή σου;;;;ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ :( Ναι την πήγα για σέρβις και μου άλλαξαν τα πλαϊνά κουμπιά, Τα οποία δεν είχα χρειαστεί να πατήσω πότε, :banghead: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για το σαλόνι απόσταση 4.5 μέτρα περίπου 40 ιντσών ή 46 προτείνετε? Επίσης προτείνετε κανά καλό μοντέλο να παίζει ταινίες avi, mp4 με υπότιτλους πιο πολύ σε samsung και lg κλίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 καλυτερα προς 46 να πας , αν εχεις βεβαια και την οικονομικη δυνατοτητα , στις τηλεορασεις ισχυει το "οσο πιο μεγαλη τοσο καλυτερα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Για το σαλόνι απόσταση 4.5 μέτρα περίπου 40 ιντσών ή 46 προτείνετε? Επίσης προτείνετε κανά καλό μοντέλο να παίζει ταινίες avi, mp4 με υπότιτλους πιο πολύ σε samsung και lg κλίνω. Αμα θες να παιζει τα παντα,καλυτερα να πας σε samsung. , στις τηλεορασεις ισχυει το "οσο πιο μεγαλη τοσο καλυτερα" Δεν ισχυει παντα αυτο.Εχω παρατηρησει οτι σε υπερμεγεθεις τηλεορασεις π.χ. 50-60" χαλαει αρκετα η ποιοτητα της εικονας γιατι αυξανεται πολυ η επιφανεια χωρις να αυξηθει η αναλυση της οθονης με αποτελεσμα να μεγαλωνουν τα pixels και να φαινονται σαν μικρα τετραγωνακια στην εικονα,ιδιαιτερα στα τηλεοπτικα καναλια που ειναι sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Μετά από λίγο ψάξιμο καταλήγω σε αυτό το μοντέλο τι γνώμη έχετε; http://www.skroutz.gr/s/1567848/Samsung-UE46ES6100.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts