Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω την "Samsung LE40F86B" και είμαι ΥΠΕΡ ικανοποιημένος :rolleyes:. (πω, πω μέσα σε 3μήνες έπεσε 400 ευρώ :wacko:)

Ευχαριστώ φίλε μου, προς τη samsung κλίνω και εγώ. Η τιμή της πέφτει και θα πέσει και άλλο εν αναμονή του νέου μοντέλου... ;)

Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Λοιπόν που λέτε έψαχνα μια lcd για δεύτερη 26-32".

Βλέπω στο carrefour πάτρας 2 κομμάτια που μου άρεσαν πολύ: Philips 26" 7321 και Philips 26" 5322.

H πρώτη στα 449 ευρώ. Ομως έχει παίξει 14 μήνες στη βιτρίνα και προβληματίζομαι...

Η δεύτερη βρίσκεται καινούρια στα 549 ευρώ σε άλλα καταστήματα στις 26 ή στις 32" (όλες στα 549 ευρώ).

Εδειχνε σαφώς καλύτερα η 5322 αλλά με προβληματίζει που στα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνει ότι το μοντέλλο των 26" (και μόνο αυτό) έχει γωνίες 150/160 μοίρες.

Αυτό σημαίνει ότι έχει ΤΝ πανελ; Οι 5322 32" και 7321 26" έχουν 178 μοίρες!

1) Μήπως οι Αθηναίοι του φορουμ έχετε δει να έχει κάποιο carrefour την 7321 στα 449 ευρώ αλλά να είναι αμεταχείριστη;;

2) Για την 26" 5322 έχω δίκιο ότι θα φοράει ΤΝ πανελ;

3) * Αυτή http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=37051 λέει τίποτα; Δεν την έχω δει να παίζει. Την προσφορά είδα στο έντυπο.

Πάντως τα χρώματα των philips μου φαίνονται αξεπέραστα. Εννοώ δερματικό τόνο κυρίως!

Παδιά τι γνώμη έχετε για αυτη? KDL-46W4000
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παδιά τι γνώμη έχετε για αυτη? KDL-46W4000

Καλή φαίνεται και με καλά χαρακτηριστικά! αν και εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο τις Samsung. Για πες μας και την τιμή της?

Επειδή είναι καινούργια δεν έχω βρει τιμές για Ελλάδα! Στο εξωτερικό εχουν αυτές τις τιμές!

* Sony KDL-32W4000, € 1299

* Sony KDL-40W4000, € 1799

* Sony KDL-46W4000, € 2499

* Sony KDL-52W4000, € 2799

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Επειδή είναι καινούργια δεν έχω βρει τιμές για Ελλάδα!

Εγώ φίλε σε αυτή την τιμή θα προτιμούσα αυτήν KDL-46X3500 που είναι και 100Hz (Τρομερό κομμάτι)

Με μία αναζήτηση στο νετ, την βρίσκεις γυρω στα 2420 ευρω

CR electronics

Εγώ φίλε σε αυτή την τιμή θα προτιμούσα αυτήν KDL-46X3500 που είναι και 100Hz (Τρομερό κομμάτι)

Με μία αναζήτηση στο νετ, την βρίσκεις γυρω στα 2420 ευρω

Συμφωνώ απόλυτα. Η άλλη είναι πιο καινούρια βέβαια και δεν την έχουμε δει, αλλά αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά της μάλλον δεν είναι στο επίπεδο της Χ3500 ( με διαφορά η καλύτερη LCD που έχω δει, μέχρι σήμερα τουλάχιστον).

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Μια βοήθεια κάποιος... Αν και θα είναι δύσκολο (αλλά το MyPhone μεγάλο).

Μου τηλεφώνησε ένας φίλος με μια τηλεόραση Schaub Lorenz 32" (μοντέλο lt 32 ή slt 32-1). Μάλλον (παίζοντας;) άλλαξε τον κωδικό στο Child Lock και του έχει μπλοκάρει η τηλεόραση. Το Manual έχει τον 1ο κωδικό (1111) αλλά δεν λέει τίποτε για ξεμπλοκάρισμα σε τέτοια περίπτωση). Δεν μπόρεσα να βρω τίποτε στο google.

Έχει κάποιος ιδέα;

Σας ευχαριστώ.

ΠΑΙΔΙΑ SOS,

ΣΥΝΔΕΣΑ ΜΙΑ 46 ΑΡΑ SAMSUNG ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΣΕ DVI ME ENA PC AMD 2,8

ΜΕ 512 ΡΑΜ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ NVIDIΑ GEFORCE 440 128 MB. ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΖΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΗΝΥΜΑ "ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΗΜΑ". ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΏΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ DVD. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παιδιά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να επιλέξω ανάμεσα σε 3 τηλεοράσεις...και θα ήθελα όποιος ξέρει ή έχει προσωπική εμπειρία να με βοηθήσει να καταλήξω επιτέλους γιατί έχω κουραστεί να τις κοιτάω και να τις ξανακοιτάω...

Πρόκειται για τα παρακάτω μοντέλα στις 32' πάντα:

SONY KDL 32U3000

SAMSUNG LE32R86B

LG 32LB75

όσο τις κοιτάζω τη μια αποφασίζω τη μια, την άλλη την άλλη... και πραγματικά θα ήθελα γνώμες πιο ειδικών ή χρηστών...ή εν πάση περιπτώσει όποιων μπορεί να ξέρουν κάτι περισσότερο από μενα ή τους ενίοτε ανίδεους πωλητές (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι)- όχι όλοι...αλλά....

σας παρακαλώ αγόρια, ελεήστε με λίγο γιατί πώς να βαδίσω μόνη στον αχανή κόσμο της τεχνολογίας....που αγνοώ αρκετά...:O

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Για πολλούς λόγους η σειρά που θα προτιμούσα εγώ ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα ειναι:

1)Samsung

2)Sony

3)LG

CR electronics

Την σειρά R86 την έχω δει και μου άρεσε η εικόνα της για την τιμή της

Το μοντέλο της Sony είναι ένα απο τα φτηνά της (σειρά U) που απουσιάζει το Bravia engine που κάνει πολύ καλή δουλειά...

Για την LG δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την αξιοπιστία των προιόντων της και το service της... Φτηνή μέν, αλλα αν σου χαλάσει πρέπει να την πετάξεις?

CR electronics

μάλιστα, σ'ευχαριστώ πολύ για τις επεξηγήσεις σκατζόχοιρε:happy:

η αλήθεια είναι ότι για τo συγκεκριμένο μοντέλο της LG έχω ακούσει καλά λόγια κι εκείνο που μου είχε κάνει εντύπωση, είναι ότι είχα διαβάσει πως το σέρβις της είναι καλύτερο από της SONY - τουλάχιστον.... τι να πω κι εγώ...τώρα μόνο αν πάθεις θα το μάθεις αυτό...κι αυτό είναι να μη σου τύχει....

αυτό που λείπει από τη SONY είναι σαν φίλτρο για την οθόνη - τα χρώματα ε; και ποιο αντίστοιχο μοντέλο στα 32 το έχει ας πούμε; κι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά; δηλαδή η SAMSUNG έχει κάτι αντίστοιχο στο δικό της;

σε ζαλίζω ε; :O συγγνώμη βρε παιδιά... αλλά το ψάχνεις λίγο να καταλήξεις κάπου και μπερδεύεσαι χειρότερα...είναι και η τιμή που περιορίζει κιόλας....

ευχαριστώ πάντως....κάθε γνώμη....:happy:

Πρόκειται για τα παρακάτω μοντέλα στις 32' πάντα:

SONY KDL 32U3000

SAMSUNG LE32R86B

LG 32LB75

Η R86 πλεον εχει αντικατασταθει απο την A457...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105876

Oποτε κοιταξε καλυτερα αυτην, Παντως και για την LG εχω ακουσει πολυ καλα λογια , ενω αν και "Σονακιας" πιστευω οτι η U ειναι κατω του μετριου.

Επειδη ακουω πολλα για τις TFT τηλεορασεις περι χερτζ...ξερει κανεις πραγματικα τι παιζει?

Ειναι 50hz ή ειναι 75hz?:confused:

Μερικοι λενε 50 αλλοι 75 τι ειναι το σωστο?:worry:

Το Ευρωπαικο συστημα PAL εχει ρυθμο ανανεωσης της εικονας 50 Hz , το Αμερικανικο NTSC 60 Ηz , ενω υπαρχουν LCD που εχουν διπλασιο ρυθμο στα 100 και 120 Hz αντιστοιχα.

Τα 75 Hz μαλλον σε μονιτορ παραπεμπουν παρα σε τηλεοραση.

αυτό που λείπει από τη SONY είναι σαν φίλτρο για την οθόνη - τα χρώματα ε; και ποιο αντίστοιχο μοντέλο στα 32 το έχει ας πούμε; κι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά; δηλαδή η SAMSUNG έχει κάτι αντίστοιχο στο δικό της;

Όχι μόνο τα χρώματα, ο επεξεργαστής εικόνας επεμβαίνει παντού. Η συγκεκριμένη Samsung είναι καλύτερη - η αντίστοιχη της U σειρά της Samsung ήταν η S.

Από πλευράς Sony μπορείς να δεις την 32P3000 (τιμές) και την πιο ακριβή αλλά πάρα πολύ καλή 32S3000.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Επειδή είναι καινούργια δεν έχω βρει τιμές για Ελλάδα! Στο εξωτερικό εχουν αυτές τις τιμές!

Oι τιμες που αναφερεις ειναι φουσκωμενες , στην Γερμανια η 46αρα εχει απο 1519 μεχρι 1999 ευρω...

http://www.heise.de/preisvergleich/a324823.html

Στην Ελλαδα μπορεις να την βρεις εδω...

http://www.pixmania.com/gr/gr/536010/art/sony/oceaunaoc-lcd-bravia-16-9.html

Και με δυο χρονια Πανευρωπαικη εγγυηση γιατι η Pixmania τις κανει εισαγωγη απο Γαλλια απο οτι ξερω. Βεβαια δεν ξερω αν σε περιπτωση βλαβης σε καλυπτει η Ελληνικη αντιπροσωπια η θα πρεπει να την στειλουν Γαλλια. Παρε ενα τηλ. να μαθεις.

παιδια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...μακάρι να κάτσει και καμιά καλή προσφορά...να κάνουμε καλές γιορτές!!!

παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος 2 λόγια γι' αυτό το μοντέλο; αξίζει; ως κατασκευή, τεχνολογία, απόδοση...στις 37 ίντσες τι άλλο αξιόλογο θα μπορούσα να δω κάτω από 1000Ε; σα να μου φαίνεται μικρή πια η 32 για 3-3,5μ απόσταση ε;...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1093223

παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος 2 λόγια γι' αυτό το μοντέλο; αξίζει; ως κατασκευή, τεχνολογία, απόδοση...στις 37 ίντσες τι άλλο αξιόλογο θα μπορούσα να δω κάτω από 1000Ε; σα να μου φαίνεται μικρή πια η 32 για 3-3,5μ απόσταση ε;...

Eγω στα 3.5 μετρα εχω 40αρα (40D3000) και μου φαινεται πολυ μικρη. Συντομα θα παρω μια 46"-50".:)

Θα σου προτεινα να παρεις καλυτερα την 42PX80 με εναλλακτικη τη νεα LG 42PG6000 που ειναι επισης πλασμα.

καταρχάς σ' ευχαριστώ,

πάρα πολύ θα ήθελα να πάρω όλα αυτά τα ωραία που λέμε αλλά το budget δε βγαίνει...μετακομίζω γενικά - σε ενοίκιο δυστυχώς...τα έξοδα δεν τελειώνουν και ήδη τα 1000 είναι πολλά για την τηλεόραση και μόνο....ή θα κάτσω 2-3 μήνες χωρίς TV να μαζέψω επιπλέον λεφτάκια ή θα συμβιβαστώ με κάτι μικρότερο... κι αν δώσω τόσα λεφτά βρε παιδιά και μου χαλάσει δε θα κλαίω με μαύρο δάκρυ; το σκέφτομαι κι αυτό...θα με πονέσει η καρδιά μου μετά την τσέπη μου...είμαι και ευαίσθητο τι να κάνουμε....ουφ!