Jump to content

MWC 2023: Έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το Motorola Rizr με κυλιόμενη οθόνη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιέργως, είδαμε την Motorola που ανήκει στη Lenovo, να παρουσιάζει το κυλιόμενο πρωτότυπο smartphone Motorola Rizr στο Mobile World Congress (MWC) 2023, το οποίο λαμβάνει χώρα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, έως τις 2 Μαρτίου. Το Motorola Rizr λέγεται ότι είναι εμπνευσμένο από το Motorola Rizr Z3, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006. Ωστόσο, το νέο τηλέφωνο που παρουσιάστηκε εξακολουθεί να είναι ένα πρωτότυπο τηλέφωνο και όταν κυκλοφορήσει, μπορεί να θεωρηθεί εναλλακτική της αναδιπλούμενης σειράς OPPO N Flip και του Smartphone Samsung Galaxy Z Flip.

Το κυλιόμενο πρωτότυπο τηλέφωνο Motorola Rizr διαθέτει οθόνη POLED 5 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 15:9 που μπορεί να τυλιχτεί για να δημιουργήσει μια οθόνη 6,5 ιντσών με λόγο διαστάσεων 22:9. Όταν δεν είναι τυλιγμένο, η οθόνη στο πίσω μέρος θα λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη. Με ανοιχτή την λειτουργία Always-On Display, θα εμφανίζονται διαρκώς ημερομηνία, η ώρα και ο καιρός στη δευτερεύουσα οθόνη, η οποία μπορεί να εμφανίζει ειδοποιήσεις. Η Motorola δίνει στο smartphone έναν μηχανοκίνητο μηχανισμό που κάνει την οθόνη να περιστρέφεται. Εάν πατήσετε το κουμπί λειτουργίας δύο φορές, η οθόνη θα κυλήσει. Η εταιρεία έχει προσθέσει στο τηλέφωνο ταπετσαρίες που δείχνουν εφέ όταν μετακινείται η οθόνη.

Δείτε και ένα σύντομο βίντεο του τηλεφώνου από κοντά όπως το κατέγραψε η ομάδα του myphone.gr

Όταν τυλίγεται, έχει μια εύθραυστη οθόνη στο επάνω μέρος. Δεδομένου ότι η μπροστινή κάμερα και το ηχείο βρίσκονται κάτω από την οθόνη, όταν έρχεται μια κλήση ή προσπαθείτε να ανοίξετε την μπροστινή κάμερα, η οθόνη θα ανοίξει αυτόματα. Η εταιρεία έχει βεβαιωθεί ότι ορισμένες εφαρμογές λειτουργούν καλά με το τηλέφωνο, διασφαλίζοντας ότι είναι βελτιστοποιημένες για αυτό. Το YouTube λειτουργεί τέλεια ακόμα και όταν η οθόνη γίνεται μεγαλύτερη.

Όταν περιστρέφεται η οθόνη, το βίντεο που παρακολουθείτε σε κανονική λειτουργία θα γίνει μεγαλύτερο. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή Gmail, η οθόνη θα μεγαλώνει αυτόματα για να διευκολύνεται η σύνταξη email. Όταν περιστρέφεται η οθόνη, τα εικονίδια της εφαρμογής και άλλα πράγματα στην οθόνη αλλάζουν επίσης από μόνα τους.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου υπάρχουν δύο κάμερες και ένα LED φλας. Η Moto κατέστησε δυνατή τη μετάβαση στην μπροστινή κάμερα με ένα διπλό πάτημα στην εφαρμογή κάμερας. Η Motorola έχει τοποθετήσει μια θύρα USB Type C στην αριστερή πλευρά του τηλεφώνου. Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 3.000 mAh, αλλά η εταιρεία δεν έχει πει πώς θα φορτιστεί η συσκευή.

Αρκετές άλλες προδιαγραφές και η τιμή του smartphone παραμένουν άγνωστες.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...