Jump to content

MWC 2023: Ιδού το νέο προσιτό TCL 406, τα νέα Buds TWS και νέα φορητά modem


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλές οι νέες προτάσεις της TCL όσον αφορά την σειρά 40, όμως η εταιρεία έδειξε επίσης TWS buds που ακυρώνουν τον θόρυβο και φορητό 5G Wi-Fi hotspots.

TCL 406

Το TCL 406 κοστίζει 120 $, 10 $ λιγότερο από το 408 και πως πέτυχαν την μέγιστη εξοικονόμηση; Γίνανε περικοπές σε πολλά σημεία, π.χ. φέρει αισθητήρα 13MP, αντί για 50MP. Εξακολουθεί να τρέχει πλήρες Android και έρχεται ακόμη και με τη νεότερη έκδοση 13.

Εκτός από αυτό, τα δύο τηλέφωνα είναι αρκετά παρόμοια. Διαθέτουν οθόνες 6,6” HD+, στερεοφωνικά ηχεία και μπαταρίες 5.000 mAh.

Σημειώστε ότι η TCL διαθέτει επίσης τα τηλέφωνα 405 και 403, αλλά αυτές είναι συσκευές Android Go Edition, επομένως δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε απευθείας με τις άλλες δύο. Το hardware του 405 είναι αρκετά παρόμοιο με το 406, ο κύριος περιοριστικός παράγοντας εδώ είναι η χωρητικότητα της μνήμης RAM.

Το TCL 406 θα γίνει άμεσα διαθέσιμο στην Ευρώπη και θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλες περιοχές.

TCL Moveaudio Neo

Η TCL βρίσκεται στον χώρο των ακουστικών TWS με τα buds Moveaudio, αν και χρειάστηκε ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του S600 το 2021. Τώρα επιστρέφει με τα φθηνότερα buds της με Active Noise Cancellation (ANC).

Το TCL Moveaudio Neo διαθέτει τόσο ANC για ακρόαση μουσικής όσο και ακύρωση θορύβου περιβάλλοντος για φωνητικές κλήσεις. Το ANC μειώνει τον θόρυβο έως και 28dB. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη λειτουργία διαφάνειας, για εκείνες τις στιγμές που χρειάζεται να ακούσετε το περιβάλλον σας.

Τα buds Neo υποστηρίζουν το Fast Pair της Google, επομένως η σύζευξή τους με ένα πρόσφατο τηλέφωνο Android θα πρέπει να είναι τόσο απλή όσο το άνοιγμα της θήκης και το πάτημα του κουμπιού ζεύξης στην οθόνη. Διαθέτουν προγράμματα οδήγησης 10 mm και χειριστήρια αφής και 4 λειτουργίες ισοσταθμιστή. Κάθε bud ζυγίζει 4,5 g και έχει βαθμολογία IP54, επομένως η βροχή και η βρωμιά δεν θα πρέπει να αποτελούν πρόβλημα. Η θήκη ζυγίζει 41 γραμμάρια. Το ένα σημαντικό στοιχείο που λείπει είναι ένας κωδικοποιητής ήχου υψηλής ποιότητας.

Από αυτονομία, τα νέα ακουστικά μπορούν να διαρκέσουν έως και 7 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, ο συνολικός χρόνος ακρόασης όταν συμπεριλάβετε τη θήκη είναι 40 ώρες. Η φόρτιση γίνεται μέσω USB-C και είναι αρκετά γρήγορη, 10 λεπτά είναι αρκετά για 100 λεπτά αναπαραγωγής.

Το TCL Moveaudio Neo κοστίζει 50 $.

TCL Linkzone 4G και 5G

Το TCL Linkzone MW512 είναι ένα hotspot Wi-Fi 5G που λειτουργεί στη ζώνη κάτω των 6 GHz. Διαθέτει ειδικό μενού περιήγησης που εμφανίζεται στην ενσωματωμένη οθόνη, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση σύνδεσης, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ούτω καθεξής.

Υπάρχει επίσης το Linkzone MW63, το οποίο διαθέτει σύνδεση 4G και υποστηρίζει eSIM, ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε φυσική SIM όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Αυτή η συσκευή τσέπης μπορεί να συνδέσει έως και 32 συσκευές στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi 5 (AC στα 867 Mbps), η μπαταρία των 2.150 mAh μπορεί να διαρκέσει έως και 8 ώρες λειτουργίας (ο χρόνος αναμονής είναι έως και 300 ώρες).

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...