Jump to content

"Κούτα" iPhone πρώτης γενιάς βγαίνει σε δημοπρασία


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μια πραγματικά προσεγμένη κατάσταση, πουλήθηκε σε δημοπρασία πριν από μερικές ημέρες ένα iPhone πρώτης γενιάς σε 100 φορές υψηλότερη τιμή από την αρχική του. Το iPhone πρώτης γενιάς πουλήθηκε στην τιμή των 63.356,40 δολαρίων. Αυτή είναι μια απίστευτη τιμή για το iPhone που κυκλοφόρησε το 2007.

Ωστόσο, υπάρχει πλέον κι ένα άλλο iPhone πρώτης γενιάς που έχει καταχωρηθεί προς πώληση σε ιστότοπο δημοπρασιών. Είναι ένα σφραγισμένο iPhone, που σημαίνει ότι δεν έχει ανοιχτεί ποτέ, συμπεριλαμβανομένης και της ζελατίνας κάλυψης του κουτιού. Η πιο πρόσφατη καταχώριση αποκαλύπτει και την τιμή πώλησης του iPhone.

Το τηλέφωνο, μέχρι τώρα, έχει λάβει έξι πλειοδότες που ανεβάζουν την τιμή του στα 4.875 δολάρια. Η επόμενη τιμή προσφοράς έχει καταχωρηθεί στα 5.363 δολάρια. Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαρτίου και τότε θα μάθουμε την τελική τιμή. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό το iPhone της δημοπρασίας θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ του iPhone της περασμένης εβδομάδας που έχει την υψηλότερη αξία για ένα iPhone πρώτης γενιάς.

Η ιστοσελίδα που δημοπρατεί το iPhone πρώτης γενιάς έχει καταχωρήσει διάφορα άλλα παλιά προϊόντα της Apple. Το πρώτο προϊόν είναι ένας κεντρικός υπολογιστής Apple-1 με την υπογραφή του συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniak και μαντέψτε τι; Είναι ακόμα λειτουργικό. Το 1976, η Apple παρήγαγε μόνο 200 τέτοια μοντέλα και πούλησε 175 από αυτά, τα υπόλοιπα συλλέχθηκαν από πωλητές.

Μετά τους τέσσερις γύρους προσφορών, η αξία του είναι 71.425 δολάρια. Η επόμενη προσφορά θα αυξήσει την τιμή  στα 78.568 δολάρια. Η προσφορά για τον κεντρικό υπολογιστή Apple-1 θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαρτίου.

Ένα άλλο ρετρό προϊόν της Apple που βγαίνει σε δημοπρασία είναι η κονσόλα Apple-1 που δεν έχει βγει ποτέ σε δημοπρασία. Η κονσόλα Apple-1 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως σύστημα επίδειξης το 1977 στο κατάστημα υπολογιστών Data Domain στο Κολόμπους της Ιντιάνα. Μετά από αυτό, το μάζευαν κυρίως μόνο οι πωλητές.

Το Data Domain Apple-1 έχει θεωρηθεί ένα “εξαιρετικό και ιστορικό” παράδειγμα για μηχανές και ο ιστότοπος αναμένει ότι θα πωληθεί για περισσότερα από 500.000 δολάρια.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...