Jump to content

Realme GT Neo5 Youth: Έρχεται με αξιοπρεπή specs


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν από πλευράς Realme ενδείξεις ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας που ονομάζεται Realme GT Neo5 Youth. Σύμφωνα με τον blogger Digital Chat Station, η συσκευή θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 7 Gen2, ο οποίος δεν είναι ένα chip υψηλής ποιότητας όπως ο Snapdragon 8 Gen2 που βρίσκεται στο Realme GT Neo5. Ωστόσο, το τηλέφωνο αναμένεται να προσφέρει μερικές εντυπωσιακές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά που θα αρέσουν στους αγοραστές smartphone μεσαίας κατηγορίας.

Η συνολική σχεδίαση του Realme GT Neo5 Youth θα είναι παρόμοια με αυτή του Realme GT Neo5. Θα διαθέτει μια ευέλικτη flat οθόνη με μικρή οπή στην μέση άνωθεν και μια μονάδα super matrix 64MP OV64M στο πίσω μέρος. Η διάταξη του φακού και της διάταξης του φλας αναμένεται να είναι ίδια με του GT Neo5 αλλά χωρίς τη λωρίδα RGB και το διαφανές κάλυμμα. Στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, υπάρχουν πληροφορίες φακού, MRTRIX PORF 1.79F/EFL 25mm.

Το Realme GT Neo5 Youth θα έρχεται επίσης με χωρητικότητα μπαταρίας 5500 mAh, η οποία είναι μεγαλύτερη από την μπαταρία που βρίσκεται στο Realme GT Neo5. Επιπλέον, η συσκευή θα υποστηρίζει ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 100W, πράγμα που σημαίνει ότι το τηλέφωνο μπορεί να φορτιστεί σε πλήρη χωρητικότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνολικά, το Realme GT Neo5 Youth διαμορφώνεται ως ένα εντυπωσιακό smartphone μεσαίας κατηγορίας με καλή ισορροπία χαρακτηριστικών και τιμής. Η μεγάλη μπαταρία και η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης της συσκευής θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για τους χρήστες που εκτιμούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την άνεση. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και είναι πιθανό να είναι μια δημοφιλής επιλογή στο αντίστοιχο κοινό του.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...