Jump to content

Νέα Nova (Forthnet + Wind), Τα πάντα μετά τη συγχώνευση


makap
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα για τη συζήτηση όλων των θεμάτων που έχουν ανακύψει μετά τη συγχώνευση των δύο εταιρειών, αλλά και εκείνα που αφορούν στη δορυφορική τηλεόραση και κάθε άλλο.

Έχει περάσει 1 μήνας από την ανακοίνωση της επίσημης συγχώνευσης (11/1/2023) και παραμένουν χωρίς επίλυση πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πελάτες των 2 τέως εταιρειών. Ένα απ' αυτά είνι η νέα πλατφόρμα (my account) που παρουσιάστηκε και φιλοδοξεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των συνδρομητών τους. Στα θετικά βάζω την ενιαία παρουσίαση όλων των συνδέσεων που ειχε ο συνδρομητής στις 2 εταιρείες.

Στα αρνητικά, όμως, παραμένει η έλλειψη όλων των πληροφοριών και υποστήριξης που παrείχε η προηγούμενη πλατφόρμα της Nova, όπως πχ 1) οι πληροφορίες εξόφλησης με πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό της μηνιαίας συνδρομής μιας σύνδεσης (πχ σταθερή τηλεφωνία + σύνδεση ίντερνετ + δορυφορική τηλεόραση, 2) η online τεχνική υποστήριξη για προβλήματα του αποκωδικοποιητή κλπ, 3) η ασυνενοησία των υπαλλήλων που θεωρητικά υποστηρίζουν τα προβλάματα των συνδρομητών.

Έχω παραπονεθεί πολλές φορές για την ανυπαρξία στη νέα πλατφόρμα της πληροφορίας εξόφλησης (1ο παράδειγμα) χωρίς να πάρω απάντηση μέχρι σήμερα. Χθες χρειάστηκα να στείλω σήμα ενεργοποίησης ενός αποκωδικοποιητή μέσω της πλατφόρμας, όπως γινόταν πριν από τη συγχώνευση, δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή στη νέα πλαρφόρμα και αναγκάστηκα να καλέσω τις βλάβες, να περάσω το απαράδεκτο bot, για να βρω υπάλληλο που θα έστελνε το σήμα! Παραπονέθηκα για υπέρογκο λογαριασμό σταθερού που έχω στη Forthnet από δεκαετίες, με 9,50€/μήνα, υποσχέθηκαν ότι θα απαντήσουν με αναλυτικό λογαριασμό πριν από τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής, με πάγια εντολή,,αλλά αναλυτικός δεν ήρθε ποτέ και ο υπέρογκος λογαριασμός εξοφλήθηκε με την πιστωτική!

Υπάρχουν και άλλα προβλήματα και παθογένειες και, δυστυχώς, δεν βλέπω λύσεις ...

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά θέματα, ασυνεννοησίες,σημεία που χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις και πολλά άλλα που προέκυψαν μετά τη συγχώνευση και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τάχιστα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Τα προβλήματα με τη νέα πλατφόρμα, όμως, δεν έπρεπε να υπάρχουν, αφού στην παλιά υπήρχε η λύση τους.

Ο υπάλληλος που έστειλε το σήμα χΧθες και ενεργοποιήθηκε ο αποκωδικοποιητής, μου είπε ότι, μάλλον, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής από την εφαρμογή τους στο κινητό

Περιττό να πω ότι, δεν υπάρχει ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...