Jump to content

Αποτελέσματα αυτονομίας και ταχύτητας φόρτισης του Samsung Galaxy S23 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλοι γνωρίζουμε ότι θέλετε να μάθετε διακαώς πόσο καλή είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Galaxy S23 Ultra, χάρη στο νέο chipset Snapdragon 8 Gen 2. Λοιπόν, τι νομίζετε, υπάρχει βελτίωση από πέρυσι;

Με 18 ώρες καλύτερη βαθμολογία αντοχής στην διάρκεια μπαταρίας για το Galaxy S23 Ultra έναντι του προκατόχου του, είστε ικανοποιημένοι;  Οι μετρήσεις του GSMArena.com, απέδειξαν πως το νέο τηλέφωνο ξεπερνά τον προκάτοχό του και στις επιμέρους δοκιμές, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

Περί χρήσης ενεργής οθόνης, το S23 Ultra πέτυχε 4 ώρες περισσότερες στην περιήγηση στο web και 5 ώρες περισσότερες σε χρόνο εκτέλεσης βίντεο. Αυτά είναι εντυπωσιακά αποτελέσματα δεδομένου ότι το S23 Ultra λειτουργεί με την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας.

Αλλά δεν είναι το μόνο σημαντικό η αυτονομία του, αντιθέτως η νέα ναυαρχίδα της Samsung ξεπερνά το Apple iPhone 14 Pro Max κατά 12 ολόκληρες ώρες στη δοκιμή κλήσεων. Εκεί που υπερέχει το 14 Pro Max και κερδίζει το Galaxy S23 Ultra, είναι στις δοκιμές στην οθόνη.

Η φόρτιση όμως δεν έχει βελτιωθεί. Εξακολουθεί να είναι τεχνικά περιορισμένη στα 45 W, αν και η ομάδα που εκτέλεσε τις δοκιμές αναφέρει βελτίωση στην ταχύτητα φόρτισης σε σύγκριση με το Galaxy S22 Ultra.

Χρησιμοποιώντας τον ταχύτερο φορτιστή Samsung των 45 W, το Galaxy S23 Ultra έφτασε στο 68% στη δοκιμή των 30 λεπτών – 8% περισσότερο από τον προκάτοχό του. Όμως η αλήθεια είναι πως και τα δύο ολοκλήρωσαν τη δοκιμή φόρτισης 0-100% σε 59 λεπτά.

Είναι ενδιαφέρον ότι εάν χρησιμοποιείτε τον πιο αργό προσαρμογέα Samsung 25W, το Galaxy S22 Ultra είναι πιο γρήγορο τόσο στη δοκιμή των 30 λεπτών όσο και στη δοκιμή 0-100%.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...