Jump to content

Μην περιορίζετε τη φόρτιση του Galaxy S23 Ultra στο 85%


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Galaxy S23 Ultra είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 5000mAh, της ίδιας χωρητικότητα που βρέθηκε στο περσινό μοντέλο Galaxy S22 Ultra. Για να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μια ρύθμιση στο τηλέφωνο επιτρέπει στους χρήστες να περιορίζουν τη φόρτιση στο 85% αντί για το 100%. Αλλά ένα άτομο που προφανώς πιστεύει ότι αυτή δεν είναι μια επιλογή που πρέπει να ενεργοποιήσουν οι χρήστες είναι ο tipster του Twitter Ice Universe.
Με ένα tweet που έκανε ο tipster, έδειξε το γράφημα της χρήσης της μπαταρίας στο Galaxy S23 Ultra. Στην πραγματικότητα, το γράφημα πραγματικά δεν μπορεί να μας πει πολλά επειδή δεν γνωρίζουμε πώς χρησιμοποιήθηκε το τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, ο Ice Universe έγραψε: “Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε: Ο χρόνος κατανάλωσης ενέργειας του Samsung Galaxy S23 Ultra από 100% έως 90% είναι μεγαλύτερος από άλλα εύρη κατανάλωσης ενέργειας”.
Με άλλα λόγια, ο αξιόπιστος tipster λέει ότι οι χρήστες του Galaxy S23 Ultra δεν πρέπει να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία που περιορίζει τη φόρτιση στο 85% της χωρητικότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να φτάσει η μπαταρία του Galaxy S23 Ultra από το 100 έως το 90% είναι μεγαλύτερο από το χρόνο που χρειάζεται για να πάει από 90% σε 80%, 80% σε 70% κ.ό.κ.
Εν ολίγοις, με τον περιορισμό της φόρτισης στο 85%, οι χρήστες του Galaxy S23 Ultra χάνουν ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό αυτονομίας απ’όσο πιστεύουν (δηλαδή 15%).
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...