Jump to content

Το Samsung Galaxy Note 20 έλαβε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2023


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μια τόσο σημαντική κυκλοφορία συσκευής στο πιάτο της, δηλ. την ανάδειξη της σειράς Galaxy S23, θα περίμενε κανείς ότι η Samsung θα καθυστερήσει κάπως με τη μηνιαία έκδοση ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας αυτή τη φορά. Αυτό δεν συμβαίνει, ωστόσο, καθώς ο κορεατικός γίγαντας έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2023 για τη σειρά Galaxy Note 20.

Προς το παρόν, η Samsung κυκλοφορεί μόνο την τελευταία μηνιαία ενημέρωση κώδικα για τα Galaxy Note 20 και Note 20 Ultra μέσω του υλικολογισμικού GWB1 στην Ελβετία. Φαινομενικά δεν υπάρχουν άλλα νέα χαρακτηριστικά ή βελτιώσεις. Η ενημέρωση θα είναι σύντομα διαθέσιμη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Παραδόξως, η Samsung ενημερώνει για πρώτη φορά το τελευταίο της τηλέφωνο Note, που κυκλοφόρησε στα μέσα του 2020, στην ενημερωμένη έκδοση κώδικα του Φεβρουαρίου 2023. Η συσκευή ξεκίνησε με Android 10 ενσωματωμένο και έχει λάβει τρεις ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος από τότε. Σύμφωνα με την πολιτική υποστήριξης λογισμικού της κορεατικής εταιρείας, η σειρά Note 20 δεν είναι κατάλληλη για λήψη της ενημέρωσης Android 14. Ωστόσο, θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας προς το παρόν. Τον περασμένο μήνα, το Galaxy Note 10 ήταν η πρώτη συσκευή στη σειρά της Samsung που έλαβε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2023.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του Galaxy S23, η Samsung σημείωσε ότι το One UI 5.1 θα φτάσει σύντομα σε άλλες συσκευές Galaxy. Έτσι, η εταιρεία θα μπορούσε ενδεχομένως να καθυστερήσει την κυκλοφορία της ενημέρωσης του Φεβρουαρίου 2023 για τις τρέχουσες ναυαρχίδες της. Μόλις το S23 αρχίσει να φθάνει στα χέρια πολλών πελατών της, η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το One UI 5.1 μαζί με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα του Φεβρουαρίου 2023 για τις κατάλληλες συσκευές.

  • Galaxy Note 20 : N98xBXXS5GWB1, Κυκλοφόρησε στις 6 Φεβρουαρίου
  • Galaxy Note 20 Ultra : N98xBXXS5GWB1, Κυκλοφόρησε στις 6 Φεβρουαρίου

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...