Jump to content

OnePlus 11 (Global Edition): Έχει όσο ισχύ θέλουμε και είναι εδώ για να μας το αποδείξει!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια πολύ μεγάλη ημέρα ξημέρωσε σήμερα για την OnePlus και φυσικά αναφερόμαστε στην εκδήλωση της εταιρείας για να κυρήξει επίσημα την παγκόσμια διάθεση του OnePlus 11! Το τηλέφωνο ανακοινώθηκε νωρίτερα στην Κίνα και τώρα, λαμβάνει την επίσημη παγκόσμια ανακοίνωσή του σε μια εκδήλωση που μόλις παρακολουθήσαμε διαδικτυακά!

Τα πλήθη χειροκρότησαν θερμά και υποδέχτηκαν στην σκηνή τον Navnit Nakra, τον CEO της OnePlus India!

Ο Nakra από το πρώτο κιόλας λεπτό, τόνισε ότι η OnePlus πιέζει για εξαιρετική απόδοση και καινοτομία. Η OnePlus έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει κορυφαία smartphones στον κλάδο και όλα αυτά με υποστήριξη για δίκτυα 5G. Στόχος του είναι να δημιουργήσουν μια ακόμα πιο γρήγορη εμπειρία για το οικοσύστημα της εταιρείας.
Πριν την εισαγωγή και επίδειξη του νέου global μοντέλου OnePlus 11, η εταιρεία ευχαρίστησε επίσης τους παγκόσμιους συνεργάτες της, συμπεριλαμβανομένων των Google, Snapdragon, Hassleblad, Amazon, Dolby και άλλων. Στη σκηνή ανέβηκε και ένας εκπρόσωπος του Android.
Νέα συνεργασία με την Google
Μέσα στις νέες εξελίξεις, έχουμε και την ανακοίνωση για νέες λειτουργίες όπως το Fast Pair, κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης Wi-Fi και άλλες καινοτομίες χάρη στη συνεργασία μεταξύ της Google και της OnePlus. Όλα είναι θέμα συνεργασίας στις μέρες μας, όπως φαίνεται και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό – σε τελική ανάλυση, η συνεργασία είναι το κλειδί, ώστε εμείς, οι χρήστες, να έχουμε τις καλύτερες δυνατότητες.
Με την λέξη Power η OnePlus θέλει να μας θυμίσει τις μεγάλες αιρετές του τηλεφώνου τους
Ένα από τα κύρια σημεία εστίασης της εκδήλωσης αποτέλεσε η μεγάλη ισχύ του OnePlus 11 και ο όρος Power επαναλαμβανόταν ξανά και ξανά. Το σχήμα της δύναμης, όπως λέει η OnePlus.
Το OnePlus 11 φέρνει τον πιο τολμηρό σχεδιασμό της εταιρείας μέχρι σήμερα, κομψό και σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει σε κάθε επίπεδο όπως είπε η OnePlus και μια ελαφριά καμπυλότητα όπως ορίζουν τα νέα πρότυπα. Ο χειρουργικός ανοξείδωτος χάλυβας διασφαλίζει τη μακροζωία του πλαισίου και δίνει την αίσθηση μιας άκρως μεγάλης ανθεκτικότητας. ότι θα είναι ανθεκτικός.
Υψηλές ταχύτητες με τον Snapdragon 8 Gen 2
Τα νούμερα είναι εξαιρετικά στον νέο και πιο ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm, τον Snapdragon 8 Gen 2 που εφαρμόστηκε στο εσωτερικό του νέου OP11. Παρουσιάζεται επίσης η RAM Vita, μια τεχνολογία AI που συμπιέζει εφαρμογές παρασκηνίου που είναι αποθηκευμένες στη μνήμη. Επίσης, η τεχνολογία εξασφαλίζει ομαλότερη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και επιτάχυνση. Η επιλογή και η εκ νέου κατανομή RAM ελέγχονται επίσης από αυτόν τον αλγόριθμο. Το OnePlus υπόσχεται 50% λιγότερη καθυστέρηση. Η OnePlus λέει ότι έως και 44 εφαρμογές μπορούν να ανοίξουν ταυτόχρονα στο OnePlus 11.
Έχουμε ουσιαστικά τον συνδυασμό με 8GB ή 16GB RAM LPDDR5x. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ξεκινά από τα 128 GB και φθάνει έως τα 512GB (UFS 4.0).
Ειδικό σύστημα ψύξης και τάχιστη φόρτιση
Η συσκευή διαθέτει ψύξη θαλάμου ατμού επόμενης γενιάς που διασφαλίζει ότι η οθόνη σας παραμένει επίσης πιο δροσερή υπό μεγάλα φορτία. Ακόμη, το OnePlus 11 θα διαθέτει Wi-Fi 7 για ακραίες ταχύτητες δεδομένων για τα επόμενα χρόνια.
Εδώ υπάρχει και το σύστημα φόρτισης SUPERVOOC 100 W. Οι βορειοαμερικανοί αγοραστές λαμβάνουν ενσύρματη φόρτιση 80W SUPERVOOC (1-100% σε 27 λεπτά). Ωστόσο, δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση στο OnePlus 11.
Περί λογισμικού, η εταιρεία μας λέει πως το OnePlus 11 πληροί όλοι τις προϋποθέσεις για λήψη έως 4 χρόνια ενημερώσεων Android και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας για το Oxygen OS. 
Πολλές βελτιώσεις και στην κάμερα
Έρχονται αναβαθμίσεις και στην κάμερα του OnePlus 11. Οι τρεις κάμερες υποβοηθούνται πλέον από ένα αναγνωριστικό χρώματος και φωτός, διασφαλίζοντας έτσι καλύτερη χρωματική ακρίβεια. Λαμβάνουμε ευρύτερη ανίχνευση χρώματος, η οποία θα μειώσει τον υπερκορεσμό για πιο ρεαλιστικές σκηνές. Η τρίτης γενιάς κάμερα Hasselblad διαθέτει επίσης TurboRAW HDR για όμορφες σκιές.

Υπάρχει μια κάμερα selfie 16MP στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος, το OnePlus 11 διαθέτει κύρια κάμερα 50MP f/1.8 24mm (IMX890 – 1/1.56″), κάμερα 32MP f/2.0 48mm zoom 2x (IMX709 – 1/1.56″) και 48MP 115 μοιρών FoV f/2.2 ultrawide μονάδα με δυνατότητες αυτόματης εστίασης και macro (IMX581 – 1/2.0″).

Οι κάμερες συνοδεύονται από την 3η γενιά Hasselblad Camera for Mobile Tuning. Προσθέτει προνόμια όπως το νέο Natural Color Calibration με Hasselblad, το οποίο χρησιμοποιεί έναν πολυφασματικό αισθητήρα 13 καναλιών για την αναγνώριση του φωτός και του χρώματος, καθώς και τη λειτουργία Hasselblad Portrait Mode και το TurboRAW HDR της OnePlus.

Τώρα θα έχουμε παρακολούθηση βάθους DSLR και bokeh. Το OnePlus 11 προσομοιώνει την εμφάνιση μιας φωτογραφικής μηχανής DSLR σε λήψεις πορτρέτου. Ξέρετε ότι η λήψη πορτραίτων με μαλλιά είναι δύσκολη για ένα τηλέφωνο σωστά; Λοιπόν, η OnePlus στοχεύει να απαλλαγεί από αυτό το πρόβλημα με τη νέα λειτουργία πορτρέτου.
Εμπειρία θέασης και κρυστάλλινη εικόνα!
Στα θετικά του νέου τηλεφώνου έχουμε και την ύπαρξη ενός πάνελ 6,7 ιντσών με ρυθμός ανανέωσης 120Hz, ένα πάνελ τεχνολογίας Fluid AMOLED LTPO 3.0 για εξαιρετική απόδοση ισχύος που θα αναλύει το περιεχόμενο καρέ προς καρέ και η οθόνη θα εναλλάσσεται μεταξύ 1Hz σε 120Hz. Το μέγιστο όριο φωτεινότητας φθάνει τα 1300nits για να διακρίνεται περιεχόμενο στην οθόνη ακόμη και κάτω από το έντονο φως του ήλιου!
Θα λάβετε επίσης αναβαθμισμένο ήχο χάρη στα Dolby Atmos και Dolby Vision. Συνολικά, η πλήρης οπτική και ακουστική εμπειρία θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις χρησιμοποιώντας το OnePlus 11. Ακόμη, το τηλέφωνο υποστηρίζει Dolby head-tracking με συμβατά ακουστικά και ο ήχος θα βαθμονομείται για να σας κρατά στο κέντρο του ήχου.
Για την προστασία της οθόνης, επιλέχθηκε το Gorilla Glass Victus, ενώ η πυκνότητα Pixel θα ανέρχεται στα 525ppi.
Περί τιμών και διαθεσιμότητας

Το OnePlus 11 διατίθεται σε Titan Black με ματ, παγωμένο φινίρισμα στο γυάλινο πάνελ και Eternal Green με γυαλιστερό φινίρισμα. Η προπαραγγελία του τηλεφώνου ξεκινά από σήμερα, ξεκινώντας από 699$/849€ για το μοντέλο 8/128GB και 799$/919€ για την παραλλαγή 16/256GB. Οι αποστολές ξεκινούν στις 16 Φεβρουαρίου. Υπάρχουν ορισμένα μπόνους προ-παραγγελίας, όπως ένα δωρεάν ηχείο Bang & Olufsen A1 2ης γενιάς, μπόνους ανταλλαγής έως και 350 € και έκπτωση 100 € εάν ξοδέψετε περισσότερα από 1.000 € στον ιστότοπο της OnePlus.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ολα super με το 11άρι αλλά η ύπαρξη ασύρματης φόρτισης (την έχω τόσο συνηθίσει στο 8 pro μου) με αποτρέπει από τυχόν αγορά του. Κρίμα...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

διόρθωση... φυσικά ήθελα να γράψω "η ΜΗ ύπαρξη ασύρματης φόρτισης"

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...