Jump to content

"Ζωντανά από το Παρίσι", η νέα εκδήλωση της Google στις 8 Φεβρουαρίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτοιμες οι αποσκευές της Google για να ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι καθώς την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου θα φιλοξενήσει μια νέα της εκδήλωση με τίτλο  “Ζωντανά από το Παρίσι” που θα έχει να κάνει με “Αναζήτηση, χάρτες και όχι μόνο”. Αυτή η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube.
Σύμφωνα με την περιγραφή του συμβάντος, η Google “εξετάζει ξανά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναζητούν, εξερευνούν και αλληλεπιδρούν με πληροφορίες”, με στόχο να καταστήσει πιο φυσικό και διαισθητικό από ποτέ να εντοπίσει αυτό που ψάχνει. Η Google αναμένεται επίσης να αποκαλύψει τα σχέδιά της για έναν ανταγωνιστή του ChatGPT, κάτι που φημολογείται ότι η Google σκόπευε να αποκαλύψει στην ετήσια εκδήλωση I/O της τον Μάιο.
Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Alphabet και της Google, Sundar Pichai, εξέτασε τελικά τις προθέσεις της εταιρείας για ένα σύστημα συνομιλίας AI κατά τη διάρκεια της χθεσινής διάσκεψης κερδών, επιβεβαιώνοντας ότι αυτά τα σχέδια ήταν στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό. Δήλωσε: “Θα διαθέσουμε αυτά τα γλωσσικά μοντέλα, ξεκινώντας από το LaMDA, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ασχοληθούν απευθείας μαζί τους τις επόμενες εβδομάδες και μήνες”.
Αυτές οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης θα διατίθενται επίσης σε επιχειρήσεις, προγραμματιστές και τις εσωτερικές λειτουργίες της Alphabet, σύμφωνα με τα σχέδια της Google. Υποστηρίχθηκε μάλιστα ότι είχε εκδοθεί εσωτερικά ένας “κόκκινος κωδικός” σχετικά με το ChatGPT του OpenAI και την απειλή που συνιστά για την κυριαρχία της Google στη βιομηχανία αναζήτησης.
Ωστόσο, όλα αυτά είναι εικασίες, καθώς όλα τα γεγονότα που δηλώνει ότι θα επικεντρωνόταν αποκλειστικά είναι βασικά προϊόντα όπως η Αναζήτηση και οι χάρτες, τα οποία χρησιμοποιούνται από μεγάλο αριθμό ατόμων.
https://www.youtube.com/watch?v=yLWXJ22LUEc

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...