Jump to content

Αποκαλύφθηκαν οι επιλογές μνήμης και χρωμάτων του OnePlus 11 για την Ινδία


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε όλες τις υπόλοιπες αγορές πλην της Κίνας, το νέο OnePlus 11 θα φθάσει επίσημα προς πώληση από 7 Φεβρουαρίου. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις παγκόσμιες αγορές, συμπεριλαμβάνεται και η Ινδία και αν αναρωτιόσαστε σε ποιες εκδόσεις μνήμης RAM/ROM θα προσφερθεί για την ινδική αγορά και σε ποια χρώματα, η σημερινή διαρροή μας απαντά ακριβώς σε αυτό το ερώτημα.

Με όσα περιγράφει γνωστός tipster και μια συνοδευτική εικόνα από τον επίσημο ιστότοπο της OnePlus India, μιας σελίδας που δεν είναι ακόμα διαθέσιμη προς προβολή για το κοινό, γίνεται γνωστό πως όλα είναι έτοιμα για την κυκλοφορία αυτή την Τρίτη.

Όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω, αυτή η σελίδα αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι το OnePlus 11 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις RAM/ROM, τουλάχιστον στην Ινδία: 8/128GB και 16/256GB. Επιπλέον, θα μπορείτε να το παραγγείλετε σε “Eternal Green” ή “Titan Black”.

Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν τοπικές παραλλαγές σε όλο τον κόσμο, οπότε ακόμα κι αν αυτές οι λεπτομέρειες ισχύουν για την Ινδία, σημειώστε ότι αν βρίσκεστε οπουδήποτε αλλού, ενδέχεται να δείτε άλλους συνδυασμούς μνήμης RAM/ROM, και ίσως ακόμη και ένα διαφορετικό χρώμα ή δύο (αν και αν κρίνουμε από προηγούμενα μοντέλα, αυτό είναι λιγότερο πιθανό).

Το OnePlus 11 κυκλοφόρησε ήδη στην Κίνα τον Ιανουάριο. Έρχεται με οθόνη αφής AMOLED 6,7 ιντσών 1440×3216 120 Hz, ρύθμιση τριπλής πίσω κάμερας (50 MP κύρια με OIS, 32 MP 2x τηλεφακό, 48 MP ultrawide με αυτόματη εστίαση) και μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη υποστήριξη 100W. Ως κύρια πηγή ενέργειας, θεωρείται το νέο chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σιγά σιγά δεν πρέπει να ανοίξει και θέμα για το OnePlus 11 στο παρόν forum;

Σε 40 λεπτά αρχίζει η παρουσίαση...

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...