Jump to content

Nothing Phone (2): Έρχεται φέτος στις ΗΠΑ και ο Carl Pei είναι αισιόδοξος


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν ανατρεπτικός αυτή την φορά ο CEO της Nothing, κ. Carl Pei, καθώς στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Inverse, τόνισε το εξής: “Αποφασίσαμε να κάνουμε τις ΗΠΑ την Νο. 1 προτεραιότητά μας όσον αφορά τις αγορές”. Αυτό δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να συμβεί με το Nothing (1) γιατί πολύ απλά δεν έχει κατασκευαστεί με υποστήριξη για μπάντες που χρησιμοποιούνται από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ. Θα είναι το Nothing Phone (2) που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023 που θα φέρει την μεγάλη αλλαγή για την εταιρεία και γενικά για την αγορά των ΗΠΑ ή έστω αυτό στοχεύει να πετύχει οPei.

Οι ΗΠΑ αντιπροσωπεύουν το ένα τρίτο όλων των πωλήσεων της εταιρείας. Ο Pei το βλέπει αυτό ως σημάδι ότι το Nothing (2) θα δει παρόμοια επιτυχία στη νέα αγορά.

Το νέο μοντέλο θα είναι πιο premium από το αρχικό – o Pei διστάζει να το αποκαλέσει “ναυαρχίδα”, καθώς η εταιρεία στοχεύει σε μια εκλεπτυσμένη εμπειρία λογισμικού και καινοτόμο σχεδιασμό υλικού αντί να αποκτήσει το καλύτερο hardware με οποιοδήποτε κόστος.

Γιατί το Nothing (1) δεν σχεδιάστηκε με γνώμονα την αγορά των ΗΠΑ; Δεν είχαν τους πόρους. Οι αμερικανικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας απαιτούν τα τηλέφωνα να περάσουν από μια διαδικασία πιστοποίησης και ορίζουν ότι ορισμένες λειτουργίες πρέπει να περιλαμβάνονται στο λογισμικό.

Ο Pei λέει ότι στην αρχή υπήρχαν μόνο 5 μηχανικοί στην ομάδα κινητής τηλεφωνίας, επομένως η εργασία στο Nothing OS έπρεπε να ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες. Αλλά τώρα η ομάδα έχει επεκταθεί και τώρα υπάρχουν 100 άτομα που εργάζονται στο λογισμικό.

Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί από την έναρξή της μόλις πριν από μερικά χρόνια. Είχε 200 υπαλλήλους το 2021 και έχει αυξηθεί σε 400. Τα έσοδά της αυξήθηκαν επίσης σημαντικά, από 24 εκατομμύρια δολάρια τον πρώτο χρόνο σε 200 εκατομμύρια δολάρια το 2022. Τώρα η εταιρεία έχει τους πόρους για να ξεκινήσει μια νέα αγορά.

Μέρος του σχεδίου ανάπτυξης περιλαμβάνει το άνοιγμα περισσότερων καταστημάτων. Το πρώτο της κατάστημα  αυτό στο Soho του Λονδίνου, τα πάει καλά, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος λέει ότι χρειάζονται περισσότερα προϊόντα για να ωθήσει το κατάστημα στην κερδοφορία.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...