Jump to content

HUAWEI Freebuds 5i: Ένα μοναδικό, προσιτό gadget που θα «απογειώσει» την εμπειρία του binge-watching


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ζούμε στην εποχή του streaming και είναι λογικό να θες να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεσαι. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που είσαι στο μετρό, στο γυμναστήριο, κάποιος στο σπίτι κοιμάται ή γύρω σου επικρατεί απόλυτο «χάος» και δεν ακούς τίποτα από τη φασαρία; Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς ασύρματα ακουστικά, αφού είναι τα μόνα που μπορούν να σου εξασφαλίζουν ότι δε θα χάνεις επεισόδιο, αρκεί να έχεις μαζί σου ένα smartphone ή ένα tablet. To πρόβλημα συνήθως είναι ότι η τιμή αρκετών από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως «τσουχτερή». Η HUAWEI όμως ξέρει πως να προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου σε εξαιρετική τιμή, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα πιο value for money ακουστικά, τα HUAWEI Freebuds 5i

Κρυστάλλινος ήχος και άψογο design στην προσιτή τιμή των 89€

Είσαι εθισμένος στις σειρές και δε χρειάζεται να ντρέπεσαι γι’ αυτό! Έχεις ήδη συνδρομές στις πλατφόρμες της επιλογή σου και είσαι έτοιμος για ατελείωτο binge watching. Το μόνο που σου λείπει είναι ένα ζευγάρι hi tech ακουστικά που να διακρίνονται για τα εξαιρετικά τους χαρακτηριστικά και να είναι παράλληλα προσιτά για το μέσο καταναλωτή. Τα HUAWEI Freebuds 5i είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις αν δεν έχεις καμία διάθεση να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από τον κρυστάλλινο ήχο και δεν κάνεις ποτέ εκπτώσεις στο design. Θα τα βρεις στην αγορά σε 3 χρώματα, γαλάζιο, μαύρο και λευκό για να διαλέξεις αυτό που θα κάνει σε σένα «κλικ». Η θήκη τους δε διακρίνεται απλώς για τον άψογο σχεδιασμό, αλλά φορτίζει σε μισή ώρα περίπου και είναι κατασκευασμένη να κρατάει μαγνητικά τα ακουστικά, ώστε να εφαρμόζουν σωστά και σταθερά, αποφεύγοντας τα αχρείαστα ατυχήματα.

Τα ακουστικά που προσαρμόζονται στη δική σου καθημερινότητα

Φυσικά, μιλάμε για ήχο υψηλής ανάλυσης, ιδανικό για απρόσκοπτη παρακολούθηση σειρών, αφού το προϊόν είναι πιστοποιημένο με Hi-Res Audio Wireless, με ευρύτερη απόκριση συχνότητας, ήχο υψηλής ανάλυσης πλήρους συνδέσμου για πηγές ήχου HD6 και πολλαπλά EQ που ταιριάζουν με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών στυλ, για μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης. Τα εφέ Multi-EQ είναι ακόμα μια λειτουργία που θα σε εξυπηρετήσει, αφού σου δίνει τη δυνατότητα, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε στιγμής, να προσαρμόσεις τα μπάσα ή τα πρίμα, τη στιγμή που μπορείς να πειραματιστείς με τις λειτουργίες ακύρωσης θορύβου Ultra, General και Cozy, ξεμπερδεύοντας οριστικά με οτιδήποτε σε ενοχλεί κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης της αγαπημένης σου σειράς. Τα Freebuds 5i είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην υγρασία και τον ιδρώτα, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας (28 ώρες με μια πλήρη φόρτιση) είναι σίγουρο πως δε θα σε απασχολήσει.

Μοναδική εμπειρία χρήσης με dual device connection

Ταυτόχρονα, η HUAWEI εξόπλισε τα ακουστικά με dual device connection, ώστε να μπορείς να συνδεθείς ταυτόχρονα σε 2 συσκευές. Πρόκειται για μια λειτουργεία που «απογειώνει» την εμπειρία χρήσης, αφού, ακόμα κι αν βλέπεις στον υπολογιστή σου μια σειρά χρησιμοποιώντας τα Freebuds 5i και κάποιος σε πάρει τηλέφωνο, μπορείς απλώς να αγγίξεις δύο φορές το ακουστικό και να απαντήσεις κατευθείαν. Με double-tap μπορείς επίσης να τραβήξεις και selfies, παίρνοντας ολοκληρωτικά τον έλεγχο στα χέρια σου, καθώς τα μοναδικά HUAWEI FreeBuds 5i σου επιτρέπουν να αποδεσμευτείς σημαντικά από το τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...