stamatis3133 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 αφαιρώντας ολα τα goodlock modules το κινητό σε airplane mode χάνει μπαταρία ποοοοοοοολύ πιο αργα. Θα κάνω και ένα factory reset για να δω πως θα είναι η αυτονομία. Το κινητάκι είναι πολύ όμορφο, άνετο στο χέρι και στην τσέπη για να το αποχωριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Μείνε με αυτό, από τα καλύτερα κινητά παραμένει η σειρά S23 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 4 ώρες πριν, konakis said: Μείνε με αυτό, από τα καλύτερα κινητά παραμένει η σειρά S23 Έχω ήδη πάει σε Xiaomi 15. Απλά το s23 δεν αξίζει να πάει για πούλημα και έχω ξεχωριστά πλέον το κινητό της δουλειάς (s23) και το προσωπικό (Xiaomi 15). Ήμουν επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία την προηγούμενη εβδομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είχα το Xiaomi μαζί, έβγαλα φωτογραφίες που δεν το περίμενα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 Το θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας είναι πάρα πολύ πολύπλοκο. Έχω το s23 παροπλισμένο πάνω στο γραφείο μου, το μονο που κάνω είναι κάποια στιγμή μεσα στη βδομάδα να ανοίγω wifi και να κάνω τις ενημερώσεις των (λίγων) εφαρμογών από play store. Καποιες βδομάδες η μπαταρία είναι ατελείωτη (το φορτίζω μόνο οταν πάει 25%-30%) και κάποιες αλλες την καταπίνει την μπαταρία. Φαντάζομαι οι εφαρμογές και οι εκδόσεις των εφαρμογών παίζουν το ρόλο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Παιδιά έβαλα τζαμακι και δεν λειτουργεί το αποτύπωμα,έκανα και την ρύθμιση της αφής,ποιο τζαμακι χρησιμοποιείτε για να δουλεύει το δακτυλικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 3 ώρες πριν, bardull said: Παιδιά έβαλα τζαμακι και δεν λειτουργεί το αποτύπωμα,έκανα και την ρύθμιση της αφής,ποιο τζαμακι χρησιμοποιείτε για να δουλεύει το δακτυλικό? To ξανά πέρασες το αποτύπωμα μετά το τζαμάκι? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 7 ώρες πριν, bardull said: Παιδιά έβαλα τζαμακι και δεν λειτουργεί το αποτύπωμα,έκανα και την ρύθμιση της αφής,ποιο τζαμακι χρησιμοποιείτε για να δουλεύει το δακτυλικό? Ξαναπέρασε το αποτύπωμα. Εγώ άλλαξα τζαμακι και άλλαξα δύο καταχωρήσεις στο δαχτυλικο αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Σημερα καθως εβγαλα το κινητο απο την θηκη παρατηρησα πως εχει σηκωθει το πισω μερος στη μεση και δεν κουμπωνει. Αυτο εφοσον ειναι εκτος εγγυησης, θα μπορουσα να το παω σε οποιοδηποτε service; Δεν ξερω μηπως φουσκωσε και η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 (edited) Εγκατέστησα το One UI 8. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ήδη πρόβλημα για εμένα, το quick settings panel ειναι τώρα διάφανο και ψαχνω πως να το αλλαξω. Update: Είχα την επιλογή απο την Προσβασιμοτητα για μειωση διαφάνειας και θολωματος, την απενεργοποιησα και εγινε ΟΚ το panel. Για τον γαιδαρακο accessibility settings. Edited October 2, 2025 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 Μεγάλο update καθώς μου πήρε ώρα για download & εγκατάσταση. Νομίζω οι περισσότερες διαφορές αφορούν τις κλήσεις που για μένα είναι αδιαφορο λόγω Google dialer. Τώρα για αυτονομία και αλλά θα δείξει ο χρόνος αλλά νομίζω θα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν υποστηρίζεται το widget της μουσικής στο widget stack που μπορούσες να βάλεις πολλά σε ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Αγόρασα το s23 μεταχειρισμένο με υπόλοιπο εγγύηση 4 μήνες 290 ευρώ.. Πολλά έδωσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_4 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Πολυ καλη επιλογη θεωρω εγω. Top λογισμικό, με ενημερωσεις ακομα να έρχονται συχνα. Επιδόσεις φυσικα που δεν θα σε προβληματισουν σε τίποτα, ειδικα αν δεν ειναι η εκδοση 128 gb αλλα ειναι παραπανω. Το μονο που μπορει να μην σου αρεσει (αν κανεις αρκετη χρηση) ειναι η σχετικα μικρη μπαταρια σε σχεση με συσκευες αλλων εταιριων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Αυτός το έχει ενάμιση χρόνο οπότε η μπαταρία θα θέλει σίγουρα αλλαγη Just now, anastasiah said: Αυτός το έχει ενάμιση χρόνο οπότε η μπαταρία θα θέλει σίγουρα αλλαγη Μου είπε ότι με τα δεδομένα πέφτει γρήγορα κ 3ιναι η 128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Αλλάζει η μπαταρία; ξέρει κανείς πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 18 ώρες πριν, anastasiah said: Αλλάζει η μπαταρία; ξέρει κανείς πόσο κοστίζει; Αλλάζει, παλιότερα είχα διαβάσει ότι όσο είσαι στην εγγύηση σου την αλλάζουν με τα μισά λεφτά (περίπου 30€) στο επίσημο service. Θα πάω να ρωτήσω τις επόμενες μέρες γιατί και μένα τέλος Νοέμβρη τελειώνει η εγγύηση. 1 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Ενημερωτικά για την μπαταρία, άλλαξα στην αντιπροσωπεία(Smartec Χαϊδάρι) Για κινητά εντός εγγύησης κόστος 26€ + έλεγχος στεγανότητας και αλλαγή φλάντζας στεγανότητας άμα χρειαστεί Για κινητά εκτός εγγύησης κόστος 55€ + έλεγχος στεγανότητας αλλά η αλλαγή φλάντζας είναι με έξτρα κόστος άμα χρειαστεί και θέλετε να την αλλάξετε(μπορείτε να το αφήσετε και έτσι απλά δεν θα είναι στεγανό) Η μπαταρία μου από Δεκέμβριο του '23 είχε 750κατι κύκλους φόρτισης, με την καινούργια πήρα σχεδόν μισή ώρα SOT παραπάνω και αρκετό παραπάνω standby εδώ και 2 μέρες που την φοράω. 1 2 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Υπαρχει τροπος να δεις ποσους κυκλους φορτισης εκανε; Ειναι δικη σου υποθεση; Σου το ειπαν; Φαινεται καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 10 minutes ago, Dekoz said: Υπαρχει τροπος να δεις ποσους κυκλους φορτισης εκανε; Ειναι δικη σου υποθεση; Σου το ειπαν; Φαινεται καπου; Εκεί το σύνδεσε στον υπολογιστή του και έτρεξε το πρόγραμμα της Samsung, αλλά φαντάζομαι ίσως υπάρχουν εφαρμογές που να μπορούν να το δουν 1 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Νομίζω μόνο στην σειρά 25 δείχνει τους κύκλους φόρτισης Οπότε στο σέρβις που το συνδεσε με το αντίστοιχο πρόγραμμα του έβγαλε τις μετρήσεις Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, Dekoz said: Υπαρχει τροπος να δεις ποσους κυκλους φορτισης εκανε; Ειναι δικη σου υποθεση; Σου το ειπαν; Φαινεται καπου; Μπορείς να δεις κατεβάζοντας το abattery μαζι me shizuku. Δείχνει και υγεία και κύκλους. Οι πληροφορίες που δείχνει είναι απο τα logs files της συσκευής και δνε τα υπολογίζει μόνη της. Οπότε είναι τα πραγματικά. Edited November 19, 2025 by dimitris1090T 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Παιδιά γιατί στο best price τα κινητά είναι κατά πολύ φθηνότερα από το skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 2 ώρες πριν, anastasiah said: Παιδιά γιατί στο best price τα κινητά είναι κατά πολύ φθηνότερα από το skroutz? Το skroutz κρατάει μεγάλη προμήθεια για τις αγορές μέσω αυτού ή με affiliate απο αυτό και επίσης το κατάστημα πληρώνει συνδρομή καθε χρόνο για να ειναι σε αυτό. Οπότε δεν γίνεται να πέσουν πολύ οι τιμές. Επίσης τα νέα καταστήματα μπορούν να μπουν μόνο στο marketplace του και όχι σαν αναζήτηση καλύτερης τιμής, όπως είναι στο bestprice. Οπότε για αυτό αν προσέξεις και οι αλυσίδες αλλα καο τα νέα καταστήματα μπαίνουν μόνο bestprice γιατί έχει πάρα πολύ μικρότερες προμήθειες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Θέλω να ξεφορτωθώ το Α56 kai βρήκα καινούριο ελάχιστα χρξσιμοποιημενο με απόδειξη αγοράς s23 στα 250. Επίσης έχω βάλει το S25 fe στο μάτι αλλά 435 ευρώ.... Τι θα προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 On 27/11/2025 at 8:17 ΜΜ, anastasiah said: Θέλω να ξεφορτωθώ το Α56 kai βρήκα καινούριο ελάχιστα χρξσιμοποιημενο με απόδειξη αγοράς s23 στα 250. Επίσης έχω βάλει το S25 fe στο μάτι αλλά 435 ευρώ.... Τι θα προτείνατε; Να σταματήσεις να αλλάζεις κινητά καθε 9 εβδομάδες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts