AroundTheGalaxy Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Πέρασα την αναβάθμιση. Κανένα πρόβλημα, όλα καλά. Βέβαια απογοήτευση, γιατί δεν βλέπω και τίποτα νέο ή ενδιαφέρον. Μία από τα ίδια δηλαδή 🙄🥱 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 2 ώρες πριν, AroundTheGalaxy said: Πέρασα την αναβάθμιση. Κανένα πρόβλημα, όλα καλά. Βέβαια απογοήτευση, γιατί δεν βλέπω και τίποτα νέο ή ενδιαφέρον. Μία από τα ίδια δηλαδή 🙄🥱 Κανένα πρόβλημα απολύτως και από μένα, με όντως μικρές αισθητικές αλλαγές, όχι κάτι σπουδαίο. Έχω την αίσθηση όμως ότι είναι ακόμα πιο σβέλτο. Και δεν είναι το placebo που παθαίνουμε συχνά μετά από μια αναβάθμιση... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 11 ώρες πριν, AroundTheGalaxy said: Πέρασα την αναβάθμιση. Κανένα πρόβλημα, όλα καλά. Βέβαια απογοήτευση, γιατί δεν βλέπω και τίποτα νέο ή ενδιαφέρον. Μία από τα ίδια δηλαδή 🙄🥱 το οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα ειναι καλο , αλλα οντως μια απο τα ιδια . ας ανανεωναν τουλαχιστον λιγο το σχεδιο στα widget , να βλεπαμε κατι καινουριο . Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amagawdz Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 (edited) On 30/10/2023 at 1:20 ΜΜ, petrosk93 said: Εγώ που έχω EUX/VGR είναι λογικό που δεν έχει έρθει ακόμα; Ακόμα τίποτα.. αργεί όπως πάντα... έκανε σήμερα τελικά. Edited November 3, 2023 by amagawdz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 Πολύ όμορφη η καινούργια γραμματοσειρά κ η διαχείριση της μπαταρίας νομιζω ότι βελτιώθηκε.. Η εγκατάσταση έγινε χωρίς factory reset κ δουλεύουν όλα ρολόι όπως κ πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 1 minute ago, papanikoos said: Πολύ όμορφη η καινούργια γραμματοσειρά κ η διαχείριση της μπαταρίας νομιζω ότι βελτιώθηκε.. Η εγκατάσταση έγινε χωρίς factory reset κ δουλεύουν όλα ρολόι όπως κ πριν.. Στην μπαταρία δεν έχω προσέξει διαφορά. Αισθητικά και εμένα γενικά μου αρέσει λίγο περισσότερο. Επίσης προσωπικά το βλέπω ακόμα πιο σβέλτο. Θετικό πρόσημο στην αναβάθμιση χωρίς κάτι εντυπωσιακό αλλά και χωρίς προβλήματα. Και όλα αυτά με εγκατάσταση απευθείας, και εγώ, χωρίς να κάνω τίποτα άλλο. 1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 μετα το update σε 14 , μπηκα στις επιλογες προγραμματιστη να αλλαξω τις κλιμακες κινησης και ειδα οτι παρα πολλες ρυθμισεις ειναι γκριζαρισμενες , δε σε αφηνει να τα πειραξεις . αναμεσα σε αυτες και ο εντοπισμος σφαλματων usb . πριν το update ολες οι επιλογες δουλευαν κανονικα . πειραξαν κατι η μονο σε μενα συμβαινει ? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 μετα το update σε 14 , μπηκα στις επιλογες προγραμματιστη να αλλαξω τις κλιμακες κινησης και ειδα οτι παρα πολλες ρυθμισεις ειναι γκριζαρισμενες , δε σε αφηνει να τα πειραξεις . αναμεσα σε αυτες και ο εντοπισμος σφαλματων usb . πριν το update ολες οι επιλογες δουλευαν κανονικα . πειραξαν κατι η μονο σε μενα συμβαινει ?Για δες μήπως είναι ενεργό το auto blockerSent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 Για δες μήπως είναι ενεργό το auto blockerSent from my SM-S918B using Tapatalkκαλησπέρα τι είναι το auto blocker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 καλησπέρα τι είναι το auto blocker;Ενεργοποιεί διάφορες επιλογές ασφαλείαςSent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, karagalexk said: Για δες μήπως είναι ενεργό το auto blocker Sent from my SM-S918B using Tapatalk εχεις απολυτο δικιο , αυτο εφταιγε , δεν το σκεφτηκα καθολου . βασικα θα συνεχισω να το εχω ενεργοποιημενο , ποτε δε ξερεις Edited November 7, 2023 by stelioz78 1 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Παιδιά σε recovery πως μπαίνετε για wipe cache;; Θέλει pc; γιατί με power+volume up δεν μπαίνει εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 θελει να εχεις βαλεις την συσκευη με καλωδιο σε υπολογιστη η να εχεις βαλει ακουστικα στην θυρα φορτισης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 16 ώρες πριν, agpol07 said: Παιδιά σε recovery πως μπαίνετε για wipe cache;; Θέλει pc; γιατί με power+volume up δεν μπαίνει εμένα. Γιατί θέλεις να το κάνεις παρατήρησες κάτι να μην δουλεύει σωστά μετά τις δύο ενημερώσεις; Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Παιδιά τελευταία έχω το εξής θέμα στο viber. Δεν φαίνεται το περιεχόμενο του μηνύματος στα μηνύματα που λαμβάνω. Στην ειδοποίηση φαίνεται μόνο ότι έχω ένα μήνυμα από την τάδε επαφή. Για να δω το περιεχόμενο πρέπει να μπω στην εφαρμογή. Το έχει κανένας άλλος αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 1 hour ago, pektis7 said: Παιδιά τελευταία έχω το εξής θέμα στο viber. Δεν φαίνεται το περιεχόμενο του μηνύματος στα μηνύματα που λαμβάνω. Στην ειδοποίηση φαίνεται μόνο ότι έχω ένα μήνυμα από την τάδε επαφή. Για να δω το περιεχόμενο πρέπει να μπω στην εφαρμογή. Το έχει κανένας άλλος αυτό το θέμα; Κανονικά μου έρχονται Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Άκυρο, δικό μου λάθος. Είχα πειράξει τις ρυθμίσεις του viber 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Γιατί θέλεις να το κάνεις παρατήρησες κάτι να μην δουλεύει σωστά μετά τις δύο ενημερώσεις;Για ψυχολογικούς λόγους κυρίως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 40 minutes ago, agpol07 said: Για ψυχολογικούς λόγους κυρίως.. Ναι θέλει και pc 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 θελει να εχεις βαλεις την συσκευη με καλωδιο σε υπολογιστη η να εχεις βαλει ακουστικα στην θυρα φορτισης Ναι θέλει και pcΕυχαριστώ παιδιά, τα κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 Καλημέρα σας. Διαπίστωσα στην συσκευή μου πως ενώ του έχω κάνει την τελευταία ενημέρωση κανονικά με επανεκκίνηση, παραμένει στην έκδοση με ενημέρωση συστήματος Google Play Ιουλίου! Σε αντίθεση με το 21fe(που έχει η κόρη μου) όπου έχει ενημέρωση Οκτωβρίου εδώ και καιρό μάλιστα.Το ίδιο μου συμβαίνει και στο s23U που επίσης έχω δηλαδή παραμένει σε ενημέρωση Ιουλίου! Σε εσάς συμβαίνει το ίδιο; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 41 minutes ago, konakis said: Καλημέρα σας. Διαπίστωσα στην συσκευή μου πως ενώ του έχω κάνει την τελευταία ενημέρωση κανονικά με επανεκκίνηση, παραμένει στην έκδοση με ενημέρωση συστήματος Google Play Ιουλίου! Σε αντίθεση με το 21fe(που έχει η κόρη μου) όπου έχει ενημέρωση Οκτωβρίου εδώ και καιρό μάλιστα.Το ίδιο μου συμβαίνει και στο s23U που επίσης έχω δηλαδή παραμένει σε ενημέρωση Ιουλίου! Σε εσάς συμβαίνει το ίδιο; Καλημέρα τώρα που το έψαξα το δικό μου γράφει Αυγούστου... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 45 minutes ago, konakis said: Καλημέρα σας. Διαπίστωσα στην συσκευή μου πως ενώ του έχω κάνει την τελευταία ενημέρωση κανονικά με επανεκκίνηση, παραμένει στην έκδοση με ενημέρωση συστήματος Google Play Ιουλίου! Σε αντίθεση με το 21fe(που έχει η κόρη μου) όπου έχει ενημέρωση Οκτωβρίου εδώ και καιρό μάλιστα.Το ίδιο μου συμβαίνει και στο s23U που επίσης έχω δηλαδή παραμένει σε ενημέρωση Ιουλίου! Σε εσάς συμβαίνει το ίδιο; κανε χειροκινητη ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 4 minutes ago, boymanos said: κανε χειροκινητη ενημερωση. Έκανα εγώ χειροκινητη, δεν το ήξερα ότι γινόταν κιόλας. Και ενώ βρήκε αναβάθμιση μετά το reboot έμεινε πάλι στον Αύγουστο. Δύο φορές το έκανα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ...εννοείται χειροκίνητα την κάνω, περνάει και την αναβάθμιση όμως παραμένει στην έκδοση Ιουλίου σε μένα Και μετά το reboot Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts