Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

19 ώρες πριν, jimma1987 said:

Παιδιά όσοι έχετε και iphone διάβασα οτι οι εφαρμογές βίντεο τύπου tiktok και,instagram είναι λέει πιο optimized σε αυτές τιςπλατφόρμες και ο λόγος που σκέφτομαι πρώτη φορά για iphone είναι κυριως Επαγγελματικος. Καθώς παρατηρώ μείωση της δυνατής ανάλυσης του sgs23ulra. Καλύτερη ανάλυση κλπ..

Πρεπει να τα εχεις διπλα-διπλα για να καταλαβεις  αλλα δεν νομιζω να  ισχυει...

On 4/8/2025 at 1:01 ΠΜ, jimma1987 said:

Παιδιά όσοι έχετε και iphone διάβασα οτι οι εφαρμογές βίντεο τύπου tiktok και,instagram είναι λέει πιο optimized σε αυτές τιςπλατφόρμες και ο λόγος που σκέφτομαι πρώτη φορά για iphone είναι κυριως Επαγγελματικος. Καθώς παρατηρώ μείωση της δυνατής ανάλυσης του sgs23ulra. Καλύτερη ανάλυση κλπ..

Ισχύει 100%.

Δηλώνω απηυδησμένος από το radio κομμάτι της συσκευής. 

Ταξιδεύαμε εγώ και άλλοι 2.

Εγώ με το s23 ultra και ένα εταιρικό pixel 9.

Ένας με oneplus 11 και ένας με iphone 13.

Όλοι με δίκτυο cosmote.

Το καλύτερο σήμα μακράν είχε το pixel 9. Το oneplus και το iPhone 13 μαζί σε πολύ καλό επίπεδο.

Το s23 ultra για τα μπάζα. 

Σε σημείο που όλα τα άλλα είχαν καθαρή πρόσβαση σε data, εγώ  δεν μπορούσα να φορτώσω ούτε σελίδα. Οι γραμμές που δείχνουν την σύνδεση μόνιμα 2 με 3 κάτω από τα υπόλοιπα.

Όλα σε 5g. Δοκίμασα να γυρίσω το samsung σε 4g μήπως αλλάξει τίποτα, καμία διαφορά.

Αποκάλυψη το pixel 9, το σημειώνω αυτό 

On 13/8/2025 at 9:12 ΜΜ, dimgoul said:

Δηλώνω απηυδησμένος από το radio κομμάτι της συσκευής. 

Ταξιδεύαμε εγώ και άλλοι 2.

Εγώ με το s23 ultra και ένα εταιρικό pixel 9.

Ένας με oneplus 11 και ένας με iphone 13.

Όλοι με δίκτυο cosmote.

Το καλύτερο σήμα μακράν είχε το pixel 9. Το oneplus και το iPhone 13 μαζί σε πολύ καλό επίπεδο.

Το s23 ultra για τα μπάζα. 

Σε σημείο που όλα τα άλλα είχαν καθαρή πρόσβαση σε data, εγώ  δεν μπορούσα να φορτώσω ούτε σελίδα. Οι γραμμές που δείχνουν την σύνδεση μόνιμα 2 με 3 κάτω από τα υπόλοιπα.

Όλα σε 5g. Δοκίμασα να γυρίσω το samsung σε 4g μήπως αλλάξει τίποτα, καμία διαφορά.

Αποκάλυψη το pixel 9, το σημειώνω αυτό 

Είμαι και εγώ δυσαρεστημένος από το σήμα του s23 ultra...δεν ξέρω το 24 και το 25 πως είναι έν σχέση με άλλες ναυαρχίδες 

Καλησπέρα σε όλους. Είχαμε αναφερθεί (κι εγώ μαζί με άλλους) από την αρχή, ότι υπήρχε πρόβλημα με το σήμα. Ήταν και ο κύριος λόγος που το άλλαξα γρήγορα και πήγα σε άλλο κινητό (poco f7 ultra).

Ένα παλικάρι μέσα στο forum μας ενημέρωσε τότε, ότι αυτό ήταν γνωστό θέμα με τα κινητά της Samsung καθόσον θέλει να κρατήσει χαμηλό τον δείκτη SAR. Τι να το κάνω όμως, αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τον κύριο λόγο που αντιπροσωπεύει σαν συσκευή. Πάνω από όλα είναι ΤΗΛΕΦΩΝΟ (πρέπει σε τέτοια τιμή να είναι άριστο ως ΤΗΛΕΦΩΝΟ). Πιστεύω ότι, το χαμηλό SAR μπορείς να το επιτύχεις σε οποιαδήποτε συσκευή με την χρήση handsfree bluetooth ή κλασικού, αλλά το να μην έχεις σήμα την ώρα που το χρειάζεσαι πραγματικά δε διορθώνεται. Οπότε αν δεν διορθωθεί αυτό το "σφάλμα" (κατ' εμέ γιατί άλλους δεν τους πειράζει, είτε γιατί ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα ή κοντά σε περιοχές με full σήμα), εγώ προσωπικά μακριά από Samsung. Σαν συσκευές κατά όλα τα άλλα ήταν άψογες. 

Επίσης να σημειώσω ότι φίλος με το S24 Ultra μου είπε ότι έχει το ίδιο θέμα. Δεν γνωρίζω τι γίνεται με την σειρά S25 

Edited by fasteagle2023

On 11/8/2025 at 10:28 ΜΜ, Livagoth said:

Ισχύει 100%.

Μάλιστα. Παρόλο που εχω ενεργή την επιλογή στις εφαρμογές, ανέβασμα media στη μέγιστη δυνατή ανάλυση...

υπαρχει σε προσφορα στο σκρουτζ το Ugreen CM511 USB-C Docking Station με HDMI 4K PD...μου ηρθε σημερα και το συνδεσα στην tv μου με πληκτρολογιο και ποντικι....τρελη φαση το dex

Dex γίνεται και wireless.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Σωστά δεν το ήξερα απλά πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο η τν κ το κινητό. 

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Dex γίνεται και wireless.

Ναι αλλά δεν πιάνει την άμεση απόκριση της ενσύρματης σύνδεσης... ειδικά σε streaming είναι ψιλό τραγική η κατάσταση 

2 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Ναι αλλά δεν πιάνει την άμεση απόκριση της ενσύρματης σύνδεσης... ειδικά σε streaming είναι ψιλό τραγική η κατάσταση 

Εξαρτάται την τηλεόραση(ταχύτητα wifi) και τι resolution πας να streamareis (αν είναι οκ από resources).

5 ώρες πριν, challenge143 said:

Σωστά δεν το ήξερα απλά πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο η τν κ το κινητό. 

Όχι, μέσω Miracast είναι, direct wifi με τηλεόραση/monitor

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

21 ώρες πριν, jimma1987 said:

Μάλιστα. Παρόλο που εχω ενεργή την επιλογή στις εφαρμογές, ανέβασμα media στη μέγιστη δυνατή ανάλυση...

Στο viber και WhatsApp για μένα υπάρχει η μεγαλύτερη απογοήτευση, βγαίνουν χάλια οι φωτογραφίες αν τις τραβήξω μέσα από τις εφαρμογές αυτές, ακόμα και αν επιλέξω μέγιστη ανάλυση κλπ. 

Στα iphone είναι δεδομένη η βέλτιστοποιηση του api της κάμερας των εφαρμογών μιας και δεν υπάρχει διασπορά συσκευών όπως στα android. 

Γενικά σε καθημερινή χρήση κάμερας περίμενα το τηλέφωνο πιο αποδοτικό.... Ειδικά σε κινούμενα άτομα ή αντικείμενα υστερεί αρκετά.... 

Edited by Livagoth

10 ώρες πριν, Livagoth said:

Στο viber και WhatsApp για μένα υπάρχει η μεγαλύτερη απογοήτευση, βγαίνουν χάλια οι φωτογραφίες αν τις τραβήξω μέσα από τις εφαρμογές αυτές, ακόμα και αν επιλέξω μέγιστη ανάλυση κλπ. 

Στα iphone είναι δεδομένη η βέλτιστοποιηση του api της κάμερας των εφαρμογών μιας και δεν υπάρχει διασπορά συσκευών όπως στα android. 

Γενικά σε καθημερινή χρήση κάμερας περίμενα το τηλέφωνο πιο αποδοτικό.... Ειδικά σε κινούμενα άτομα ή αντικείμενα υστερεί αρκετά.... 

Δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος να τραβάει κανείς φωτογραφίες μέσα απο viber κ whatsapp,είναι εφαρμογές επικοινωνίας και οχι φωτογραφίας.Όσον αφορά τα κινούμενα άτομα ή αντικείμενα,είναι γνωστό οτι υστερεί η samsung στον τομέα αυτό

11 ώρες πριν, Livagoth said:

Η καμερα σε whatsapp, viber, insta, fb, tiktok, ktlp είναι θέμα σε όλα τα android  απέναντι στα iphone και όχι μόνο σε samsung.

Καλησπερα,δευτερα παω στη samsung για φουσκωμενη μπαταρια,η διετης εγγυηση ληγει τον Νοεμβριο.Υπαρχει περιπτωση να μη χρεωθω;

1 minute ago, anegefalos said:

Καλησπερα,δευτερα παω στη samsung για φουσκωμενη μπαταρια,η διετης εγγυηση ληγει τον Νοεμβριο.Υπαρχει περιπτωση να μη χρεωθω;

Αν δεν έχεις κλείσει 2 χρόνια κ όντως έχει φουσκώσει η μπαταρια τότε δεν θα χρεωθείς . Αλλά αν δεν έχει φουσκώσει η μπαταρια κ θες να την αλλάξεις εσύ προληπτικά τότε θα χρεωθεις.  Στο λέω αυτό με το φούσκωμα γιατί την πάτησε ο αδερφός μου  περίπου 1.5 μήνα πριν λήξει κ από ότι θυμάμαι του έβγαλε κ μήνυμα και του είπαν ότι αυτό που συνέβει είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις κ του το έφτιαξαν χωρίς χρέωση. 

Δε μου εβγαλε μηνυμα,αλλα εχει σηκωθει το καπακι απο τη μερια των πληκτρων.Ελαχιστα βεβαια αλλα ειναι ορατο.Μηνυμα δεν εχει βγαλει,στο δικο του τι εγραφε;

1 hour ago, anegefalos said:

Δε μου εβγαλε μηνυμα,αλλα εχει σηκωθει το καπακι απο τη μερια των πληκτρων.Ελαχιστα βεβαια αλλα ειναι ορατο.Μηνυμα δεν εχει βγαλει,στο δικο του τι εγραφε;

Φουσκωμένη μπαταρία σχεδόν κανείς δεν χρεώνει αλλαγή εντός εγγύησης της συσκευής, υπάρχουν και κάποιες εταιρίες που την αλλάζουν χωρίς χρέωση και πέραν την εγγύησης μιας και μιλάμε πλέον για επικίνδυνο αντικείμενο...

Πηρα τηλ στο σερβις θεσσαλονικης και μου ειπε η κοπελα που το σηκωσε οι μπαταριες εχουν 1 χρονο εγγυηση

1 hour ago, anegefalos said:

Πηρα τηλ στο σερβις θεσσαλονικης και μου ειπε η κοπελα που το σηκωσε οι μπαταριες εχουν 1 χρονο εγγυηση

Πάρε τηλέφωνο την Δευτέρα στην smartec απλά μόνο και μόνο για να διασταύρωσεις αν ισχύει 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

15 ώρες πριν, anegefalos said:

Δεν σου είπε τη χρέωση? Αν θα πληρώσεις μόνο μπαταρία ή και τα εργατικά?

Θεσσαλονίκη που πήρες; Στη Microtech στη Δωδεκανήσου;

ThaBull

Δωδεκανησου πηρα δε μου ειπε κοστος,στο site ειδα 68 ευρω με φπα.Δεν την αλλαζω προληπτικα ουτε επειδη επεσε η αποδοση της.Μην εκραγει και κανει ζημια στο κινητο και σε μενα.Ειναι απαραδεκτοι αν δεν το κανουν δωρεαν