SergioChr Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 Καλημέρα,επειδή είναι πολλές και διάσπαρτες οι πληροφορίες,θα ήθελα μια μικρή βοήθεια παρακαλώ: Ενδιαφέρομαι να αλλάξω μπαταρία σε κάποιο επίσημο κατάστημα σέρβις.Αύριο συμπληρώνονται 2 χρόνια απο την αγορά του κινητού και υποθέτω οτι δεν θα με καλύπτει η εγγύηση...Σε ποιό κατάστημα να απευθυνθώ,ποιά είναι η διαδικασία και το κόστος της αλλαγής?Μένω επαρχία οπότε θα το στείλω με κούριερ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 33 minutes ago, SergioChr said: Καλημέρα,επειδή είναι πολλές και διάσπαρτες οι πληροφορίες,θα ήθελα μια μικρή βοήθεια παρακαλώ: Ενδιαφέρομαι να αλλάξω μπαταρία σε κάποιο επίσημο κατάστημα σέρβις.Αύριο συμπληρώνονται 2 χρόνια απο την αγορά του κινητού και υποθέτω οτι δεν θα με καλύπτει η εγγύηση...Σε ποιό κατάστημα να απευθυνθώ,ποιά είναι η διαδικασία και το κόστος της αλλαγής?Μένω επαρχία οπότε θα το στείλω με κούριερ Ευχαριστώ https://www.samsung.com/gr/support/out-of-warranty-repair-cost/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna7 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 Σε όποιον πέρασε το Ui8 σας δουλεύει το RCS στο samsung messages; Σε μένα μου βγάζει να το ενεργοποιήσω πατάω οκ και γίνεται γκρι η επιλογή, δεν πατιέται και φυσικά αποτυχία μηνύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69b Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 (edited) Το s23 ultra μου κάνει συνεχως επανεκκίνηση οταν φτανει στο logo. Δεν ξεκινά ποτέ. Πως να το φτιάξω; Edited July 3, 2025 by xristos69b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 10 ώρες πριν, xristos69b said: Το s23 ultra μου κάνει συνεχως επανεκκίνηση οταν φτανει στο logo. Δεν ξεκινά ποτέ. Πως να το φτιάξω; . δοκιμασε τα κολπα που λεει για να μπεις σε safe mode . ισως καποια εφαρμογη σου το προκαλει 2 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Έκανα χειροκίνητα ενημέρωση Google play και μου βγήκε Ιουνίου... είχε μείνει στον Απρίλιο 1 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69b Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 20 ώρες πριν, stelioz78 said: . δοκιμασε τα κολπα που λεει για να μπεις σε safe mode . ισως καποια εφαρμογη σου το προκαλει Θέλει service. Ποιο ειναι το καλύτερο στην Αττική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Smartec Χαϊδάρι πιστεύω οι καλύτεροι 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 9 minutes ago, konakis said: Smartec Χαϊδάρι πιστεύω οι καλύτεροι Συμφωνώ απόλυτα. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 4 ώρες πριν, xristos69b said: Θέλει service. Ποιο ειναι το καλύτερο στην Αττική; Δοκίμασες clear cache memory? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69b Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 21 minutes ago, IKAL said: Δοκίμασες clear cache memory? Δεν ανταποκρίνεται πλέον. Το φόρτισα 1 ωρα αλλα πλέον είναι νεκρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 22 ώρες πριν, konakis said: Έκανα χειροκίνητα ενημέρωση Google play και μου βγήκε Ιουνίου... είχε μείνει στον Απρίλιο Εγώ είχα μείνει στο Μάιο, αλλά δε με χαλάει ο Ιούνιος..... 🤣🤣🤣 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qrr Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Τα εικονίδια αλλάζουν θέση μόνα τους κάποιες φορές μετά το ξεκλείδωμα ... Το σήμα και η αλλαγή κεραίας ή , η εναλλαγή από WiFi call χάλια ... Πιο Samsung πεθαίνεις ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 Αναρωτιέμαι αν έχει καταφέρει κανείς, μετά από 2,5 χρόνια, να τραβήξει νορμάλ βίντεο με το hdr10+ ενεργοποιημένο. Υποτίθεται ότι αναβαθμίζει την ποιότητα του βίντεο, αλλά εγώ το μόνο που βλέπω είναι ένα υπερκορεσμενο έκτρωμα με αναληθοφανη χρώματα Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69b Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 On 4/7/2025 at 12:32 ΜΜ, mips said: Συμφωνώ απόλυτα. Αυριο το πάω στο Χαϊδάρι. Θα μου το φτιάξουν σε 2 ώρες. Το είχα 6 μέρες σε άλλο service (εξουσιοδοτημένο) και μου είπαν για άλλες 7. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 On 10/7/2025 at 8:09 ΜΜ, xristos69b said: Αυριο το πάω στο Χαϊδάρι. Θα μου το φτιάξουν σε 2 ώρες. Το είχα 6 μέρες σε άλλο service (εξουσιοδοτημένο) και μου είπαν για άλλες 7. Τελικά τί έκανες; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69b Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 1 hour ago, xetasa said: Τελικά τί έκανες; Λοιπόν!!! Τι να πώ!!! Το πήρα από τους άλλους και πήγα στην Smartec, και αντί για 2 ωρες που μου είχαν τάξει τους πήρε 3 ώρες γιατί με δική τους πρωτοβουλία (!!!), και αφού με ενημέρωσαν ότι θα καθυστερήσουν λίγο, εκτός της μητρικής μου άλλαξαν και την οθόνη γιατί κάπου είδαν μια κηλίδα!!! Απίστευτη εξυπηρέτηση και σεβασμός!!! Και όλα αυτά την τελευταία μέρα της εγγύησης!!! 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 2 ώρες πριν, xristos69b said: Λοιπόν!!! Τι να πώ!!! Το πήρα από τους άλλους και πήγα στην Smartec, και αντί για 2 ωρες που μου είχαν τάξει τους πήρε 3 ώρες γιατί με δική τους πρωτοβουλία (!!!), και αφού με ενημέρωσαν ότι θα καθυστερήσουν λίγο, εκτός της μητρικής μου άλλαξαν και την οθόνη γιατί κάπου είδαν μια κηλίδα!!! Απίστευτη εξυπηρέτηση και σεβασμός!!! Και όλα αυτά την τελευταία μέρα της εγγύησης!!! Δηλαδή με απλά λόγια καινούργια συσκευή. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69b Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 2 ώρες πριν, mips said: Δηλαδή με απλά λόγια καινούργια συσκευή. Ναι. Δεν σκέφτηκα να τους πω να μου αλλάξουν και μπαταρία γμτ.!! Έκλεισε 2 χρόνια χρήσης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Πουθενά αλλού όλα αυτά, εξαιρετική αντιμετώπιση για άλλη μια φορά, μπράβο τους! 4 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2025 Καλησπέρα Εχω βάλει στην τσάντα του γιου μου (4 ετων) ενα smartTag 2 για να ξέρω που είναι όταν βγαίνει βόλτα με τον πατερα μου. Επειδη ο εντοπισμός δεν λειτουργει καλα, ποια λειτουργία θα πρεπει να ενεργοποιησω στο κινητο του πατερα μου (s23 ULTRA) και της μάνας (S20 FE) για να δίνουν αυτα τη θεση, αφου το παιδι ειναι μαζι τους; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2025 2 ώρες πριν, mafiagalou said: Καλησπέρα Εχω βάλει στην τσάντα του γιου μου (4 ετων) ενα smartTag 2 για να ξέρω που είναι όταν βγαίνει βόλτα με τον πατερα μου. Επειδη ο εντοπισμός δεν λειτουργει καλα, ποια λειτουργία θα πρεπει να ενεργοποιησω στο κινητο του πατερα μου (s23 ULTRA) και της μάνας (S20 FE) για να δίνουν αυτα τη θεση, αφου το παιδι ειναι μαζι τους; Και εγω που πηρα ενα της hyperloq παπαρια συνηθως δειχνει οτι το αμαξι ειναι γενικως εντος 2 οικοδομικων τετραγωνων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2025 5 ώρες πριν, mafiagalou said: Καλησπέρα Εχω βάλει στην τσάντα του γιου μου (4 ετων) ενα smartTag 2 για να ξέρω που είναι όταν βγαίνει βόλτα με τον πατερα μου. Επειδη ο εντοπισμός δεν λειτουργει καλα, ποια λειτουργία θα πρεπει να ενεργοποιησω στο κινητο του πατερα μου (s23 ULTRA) και της μάνας (S20 FE) για να δίνουν αυτα τη θεση, αφου το παιδι ειναι μαζι τους; Θα πρέπει να έχουν internet με οποιαδήποτε τρόπο και Bluetooth ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Ενημέρωση ιουλίου... 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Νιώθω ότι πρέπει να το μοιραστώ αυτό. Έχω ενα s23 που μετά το One UI 7 η αυτονομία του χάλασε τόσο πολύ που άλλαξα τηλέφωνο. Τώρα που έχω το s23 σαν δεύτερο, μπορούσα να πειραματιστώ. Απεγκατεστησα το good lock και ολα τα good lock modules και έκανα (ξανά) reset κάποια settings αλλά όχι factory reset. Η αυτονομία του κινητού εκτινάχτηκε! Ειδικά στην αναμονή είναι βράχος. Πριν σε airplane mode και αδειαζε η μπαταρία σε μιάμιση μέρα. Πάντα νόμιζα ότι το Goodlock δεν "καίει" και τοσο. Ισως να ειναι placebo αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποιον. Αυτά που έκανα reset: Η αυτονομία:  2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts