tasosathan Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Just now, Konstantine73 said: Θήκη τού φοράς? sent from my S23Ultra 12/512 Ναι αλλά είναι όλες είτε γνήσιες είτε Spigen/nillkin που είναι εξαιρετικά case friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Ναι αλλά είναι όλες είτε γνήσιες είτε Spigen/nillkin που είναι εξαιρετικά case friendly.Spigen φοράω και εγώ....το βάζεις - βγάζεις από την θήκη συχνά - καθόλου?sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 58 minutes ago, tasosathan said: Μου είχε συμβεί με τις ζελατίνες της Ringke όταν το είχα βαλε-βγαλε τις θήκες και ήταν αρκετά ζεστό το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν βγάζει νόημα πως συνέβη αλλά συμβαίνει με τις ζελατίνες.... Επειδή το έχω πάθει και εγώ, άμα πιέσεις την οθόνη και τραβήξεις τη ζελατίνα σε ένα σημείο, κάπου στις άκρες, αυτή τραβιέται! Το είχα πάρει χαμπάρι όταν καταλαθος έκατσα πάνω στο κινητό στο κάθισμα του αυτοκινήτου, και παρατήρησα μετά τη ζελατίνα να έχει στραβώσει η κλίση πάνω στη Κάμερα. Ε όταν κατάλαβα τι έπαιξε, έκανα αυτό, τη πίεσα και την ξαναεσπρωξα αλφαδι όπως ήταν. Είναι η δεύτερη ζελατίνα που έχω τώρα (από τις δύο που είχε η συσκευασία της ringke. Η πρώτη που είχα έκανε πολλές φουσκάλες στα πλαϊνά και μου έσπαγε τα νεύρα. Αυτές προέκυπταν από το βάλε βγάλε των θηκών που έβαζα. Τώρα το έχω με μια θηκη και προσπαθώ να μην τις αλλάζω συνέχεια. Η τουλάχιστον όταν βάζω τη θηκη να τη κουμπώσω προσεχτικά ώστε να μην ξεφλούδισει η ζελατίνα. 1 hour ago, johnnyman25 said: Καλησπέρα παιδιά. Εγώ προχθες πέρασα skin από easyskinz. Εννοείται καλύπτει και πάνω κάτω δεξιά αριστερά. Grip Τρομερό το συγκεκριμένο. Για προστασία οθόνης έχω περάσει το official film της Samsung. 2 μήνες την έχω την συσκευή και έχω παρατηρήσει ότι η ζελατίνα ενώ την πέρασα τέλεια από κάτω έχω στραβώσει λίγο. Πως έγινε αυτό απορίας αξιο.... My S23 Ultra Is Awesome! Πολύ ωραίο το σκιν, φαίνεται αναφλυφο, είναι έτσι η λεία η επιφάνεια? Ψάχνω και εγώ σκιν επειδή βαρέθηκα το πράσινο χρωμα, λάδι βασικά είναι όχι πρασινο. Αλλά μόνο εξωτερικό μάλλον πουλάνε, στην Ελλάδα σε κάποια μαγαζιά στην ομόνοια που πήγα δεν είχαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 9 ώρες πριν, Konstantine73 said: Spigen φοράω και εγώ....το βάζεις - βγάζεις από την θήκη συχνά - καθόλου? sent from my S23Ultra 12/512 σχεδόν κάθε μέρα, αλλα δεν το επιανα από τις άκρες καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 σχεδόν κάθε μέρα, αλλα δεν το επιανα από τις άκρες καθόλουΊσως η πηγή τού κόσμου να είναι εκεί..... μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις αλλά αυτό να σου έκανε την ζημιά. Δεν το έχω βγάλει από την θήκη τού εγω από τότε που πέρασα το dome...sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 1 minute ago, Konstantine73 said: Ίσως η πηγή τού κόσμου να είναι εκεί..... μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις αλλά αυτό να σου έκανε την ζημιά. Δεν το έχω βγάλει από την θήκη τού εγω από τότε που πέρασα το dome... sent from my S23Ultra 12/512 καταλαβα...... θα το ρισκάρω τώρα και θα πάρω τα πιο φθηνα-κινέζικα tempered glass με uv κόλλα, να δω αν θα κρατήσουν περισσότερο. Εξάλλου την βάση από το whitestone την έχω, οποτε θα είναι πιο εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 καταλαβα...... θα το ρισκάρω τώρα και θα πάρω τα πιο φθηνα-κινέζικα tempered glass με uv κόλλα, να δω αν θα κρατήσουν περισσότερο. Εξάλλου την βάση από το whitestone την έχω, οποτε θα είναι πιο εύκολοΌπως νομίζεις...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 το εχει κανει καποιος https://techmaniacs.gr/metatropi-fysikis-sim-se-esim-me-to-one-ui-5-1-kai-metafora-metaxy-galaxy-syskeyon/?fbclid=IwAR225zdlMAwSySTTg_gOxhT0gNGsYgqEchGqVqwfZ-ewp0SnxEz3MKDnSSI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 5 minutes ago, spiros1001 said: το εχει κανει καποιος https://techmaniacs.gr/metatropi-fysikis-sim-se-esim-me-to-one-ui-5-1-kai-metafora-metaxy-galaxy-syskeyon/?fbclid=IwAR225zdlMAwSySTTg_gOxhT0gNGsYgqEchGqVqwfZ-ewp0SnxEz3MKDnSSI Το έκανα χτες εγω με cosmote δεν δουλεύει Ελλάδα ...πρέπει να πας σε φυσικό κατάστημα να δώσεις το χρήμα τι έτσι θα μας είχαν .χαχαχ 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Πολύ ωραίο το σκιν, φαίνεται αναφλυφο, είναι έτσι η λεία η επιφάνεια? Ψάχνω και εγώ σκιν επειδή βαρέθηκα το πράσινο χρωμα, λάδι βασικά είναι όχι πρασινο. Αλλά μόνο εξωτερικό μάλλον πουλάνε, στην Ελλάδα σε κάποια μαγαζιά στην ομόνοια που πήγα δεν είχαν. Καλημέρα. Ανάγλυφο είναι ναι.Τρομερή ποιότητα. Υπάρχει και Αθήνα μαγαζί. Θα σε στείλω pm.My S23 Ultra Is Awesome! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Καλημέρα. Ανάγλυφο είναι ναι.Τρομερή ποιότητα. Υπάρχει και Αθήνα μαγαζί. Θα σε στείλω pm.My S23 Ultra Is Awesome!Στείλε και σε εμένα Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 11 ώρες πριν, johnnyman25 said: Καλησπέρα παιδιά. Εγώ προχθες πέρασα skin από easyskinz. Εννοείται καλύπτει και πάνω κάτω δεξιά αριστερά. Grip Τρομερό το συγκεκριμένο. Για προστασία οθόνης έχω περάσει το official film της Samsung. 2 μήνες την έχω την συσκευή και έχω παρατηρήσει ότι η ζελατίνα ενώ την πέρασα τέλεια από κάτω έχω στραβώσει λίγο. Πως έγινε αυτό απορίας αξιο.... My S23 Ultra Is Awesome! Καλημέρα. Δείχνει πολύ ωραίο!! Παρακαλώ πολύ στείλε μου pm με πληροφορίες! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Εδώ και περίπου 3 ημέρες η γραμμή του dome δεν έχει φύγει.. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Οτι τζαμακι ,μεμβράνη ,ζελατίνα βάλεις στο βγακε βάλε θηκες θα γίνει η ζημιά ...εκτός εαν μείνεις μόνιμα με μια που θα σε κρατήσει παραπάνω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Οτι τζαμακι ,μεμβράνη ,ζελατίνα βάλεις στο βγακε βάλε θηκες θα γίνει η ζημιά ...εκτός εαν μείνεις μόνιμα με μια που θα σε κρατήσει παραπάνω ...Ίσως και για αυτό το δικό μου dome είναι σε άψογη κατάσταση ακόμη sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 6 ώρες πριν, Spirospe40 said: Το έκανα χτες εγω με cosmote δεν δουλεύει Ελλάδα ...πρέπει να πας σε φυσικό κατάστημα να δώσεις το χρήμα τι έτσι θα μας είχαν .χαχαχ Συγγνώμη σου βγάζει την επιλογή για μετατροπή; Εμένα δεν το βγάζει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 15 minutes ago, nasosvasedis said: Συγγνώμη σου βγάζει την επιλογή για μετατροπή; Εμένα δεν το βγάζει καν. Οχι δεν βγάζει ,εννοώ οτι δοκίμασα να το κανω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 11 ώρες πριν, jtgiannis said: Καλημέρα. Δείχνει πολύ ωραίο!! Παρακαλώ πολύ στείλε μου pm με πληροφορίες! Φανταστικο! ενα pm παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Παρεμπιπτόντως εχθές το galaxy watch 5 πήρε το μεγάλο update... Βλέπω Έχει αρκετές βελτιώσεις προστέθηκε θερμοκρασία σώματος κατά τον ύπνο και σε μία ενδεχόμενη πτώση να καλέσει αυτόματα κάποιο τριψήφιο ή κάποιον δικό σου άνθρωπο και διάφορα άλλα... Σχεδόν 2 GBsent from my S23Ultra 12/512 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Όσοι κάνατε την αναβάθμιση ποια είναι η γνώμη σας; Βελτιώθηκε ή χάλασε κάτι; Σκέφτομαι να την περάσω αλλά κρατιέμαι ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Όσοι κάνατε την αναβάθμιση ποια είναι η γνώμη σας; Βελτιώθηκε ή χάλασε κάτι; Σκέφτομαι να την περάσω αλλά κρατιέμαι ακόμα.. Από τότε που το αγόρασες δεν έχεις κάνει καμία ενημέρωση ασφαλείας; Μια τέτοια ενημέρωση γιατί περιμένεις να χαλάσει κάτι; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 3 ώρες πριν, Lorgan21 said: Όσοι κάνατε την αναβάθμιση ποια είναι η γνώμη σας; Βελτιώθηκε ή χάλασε κάτι; Σκέφτομαι να την περάσω αλλά κρατιέμαι ακόμα.. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, είναι μόνο ασφαλείας. Μπορείς να την κάνεις άφοβα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 4 ώρες πριν, Lorgan21 said: Όσοι κάνατε την αναβάθμιση ποια είναι η γνώμη σας; Βελτιώθηκε ή χάλασε κάτι; Σκέφτομαι να την περάσω αλλά κρατιέμαι ακόμα.. Ναι υπάρχει ένα θέμα σε μερικούς. Στο 200άρι φακό αν κλείσεις το adaptive pixel το οποίο είναι λειτουργία του κάμερα assistant, σκοτεινιάζει η οθόνη και το exposure επάνω στο viewfinder δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) On 5/9/2023 at 9:30 ΠΜ, tasosathan said: σχεδόν κάθε μέρα, αλλα δεν το επιανα από τις άκρες καθόλου Εχω παθει το ιδιο σε dome,προσφατα μαλιστα.αν ειναι στην επανω μερια,οπου ακουμπας το μαγουλο,το πιο πιθανο ειναι απο ιδρωτα και υγρασια.2 φιλοι μου στο ιδιο κινητο,μαλιστα στο ενος εγω το περασα το τζαμι,ειναι μια χαρα.αλλα.μιλανε με ακουστικα Edited September 6, 2023 by vasilakis13 1 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolokas Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Παιδιά να πω ότι και εγώ μετά τοs10plus έκανα μετάβαση... Τα λόγια είναι περιττά... S view case... Εχω ενα θεμα.... Δεν κάνουν οι βάσεις στήριξης για το αυτοκίνητο... Εχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη;;. Αεραγωγούς προτιμω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts