kountoura Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 19 minutes ago, a40ntistos said: Συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά κάπου χάθηκα.. αν κατεβάσω δηλαδή το Nice Lock από το play store αυτά που θα έχει μέσα δεν θα μπορώ να τα κατεβάσω; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Κατεβάζεις πρώτα το nice lock από play store και το κάνεις εγκατάσταση. Μετά πατάς πάνω σε μια προσθήκη που σε ενδιαφέρει, και σε πάει σε link να την κατεβάσεις. Πχ στο apkmirror. Κατεβάζεις την προσθήκη, την κάνεις εγκατάσταση. Μετά πας πάλι στο nice lock και ρυθμίζεις την προσθήκη που κατέβασες όπως θέλεις. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο τι clock face και το home up. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Κατεβάζεις πρώτα το nice lock από play store και το κάνεις εγκατάσταση. Μετά πατάς πάνω σε μια προσθήκη που σε ενδιαφέρει, και σε πάει σε link να την κατεβάσεις. Πχ στο apkmirror. Κατεβάζεις την προσθήκη, την κάνεις εγκατάσταση. Μετά πας πάλι στο nice lock και ρυθμίζεις την προσθήκη που κατέβασες όπως θέλεις. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο τι clock face και το home up. Νομίζω ότι τον μπερδεύεις…Πηγαίνεις στο nice lock downloader companion Και από κει σου δίνει δύο επιλογές… open on apkmirror & direct download…. Εγώ επιλέγω το δεύτερο…Όσον αφορά τη ρύθμιση ναι εκεί πηγαίνεις στο nicelock…Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) On 30/3/2023 at 8:58 ΜΜ, Dark_Lord said: Ούτε και εμένα σε router vodafone. Τσεκαρισμένο και με δύο συσκευές s23u Ούτε εγώ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ αποσύνδεση με το ρούτερ του ΟΤΕ το ΖΤΕ Η1600! Σταθερότατη, τουμπανάτη σύνδεση wifi6 σε όλο το σπίτι, σε κάθε γωνιά. Έχει τρομερή εμβέλεια το S23 (ultra), επειδή είχα μέχρι πριν λίγες μέρες και το 14 pro max, είναι μέρα με την νύχτα στην σύνδεση δικτύων και στην σταθερότητα της σύνδεσης. Με το προ μαξ είχα αρκετά θεματάκια με την εμβέλεια και γενικά είχα αποσυνδέσεις, βρήκα τώρα την υγεία μου! Edited April 1, 2023 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Αυτό έχω και εγώ, είναι από τα καλύτερα ρούτερ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Μιας και αναφερθήκατε στην εμβέλεια, με το bluetooth τι παίζει παιδιά όσοι το έχετε; Π.χ. στο S21U μεταξύ υπνοδωματίου και κουζίνας (απόσταση λίγων μέτρων) πολλές φορές αποσυνδέεται με το watch 5 αλλά και με τα ακουστικά μου αν τυχαίνει να τα φοράω ακούω τον ήχο αποσύνδεσης τους. Το 21 λειτουργεί με το bt 5.2 που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει κανένα θέμα για τόσο μικρές αποστάσεις (ας πούμε το bluetooth στην μητρική του pc μου με το ίδιο πρωτόκολλο δεν κάνει καμία αποσύνδεση με τα ίδια ακουστικά) κι όμως δυσκολεύεται. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, Konstantine73 said: Νομίζω ότι τον μπερδεύεις… Πηγαίνεις στο nice lock downloader companion Και από κει σου δίνει δύο επιλογές… open on apkmirror & direct download…. Εγώ επιλέγω το δεύτερο… Όσον αφορά τη ρύθμιση ναι εκεί πηγαίνεις στο nicelock… Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Εχουμε καμμια περιγραφη για τις εφαρμογες αυτές? Π.χ. οι ρουτινες αυτες σε τι διαφερουν απο αυτες τις συσκευής? Εχετε να προτεινετε καμμία χρήσιμη εφαρμογη απο αυτές? Το nicelock ειναι επι πληρωμή? Τρωει μπαταρία το nicelock? Edited April 1, 2023 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Μιας και αναφερθήκατε στην εμβέλεια, με το bluetooth τι παίζει παιδιά όσοι το έχετε; Π.χ. στο S21U μεταξύ υπνοδωματίου και κουζίνας (απόσταση λίγων μέτρων) πολλές φορές αποσυνδέεται με το watch 5 αλλά και με τα ακουστικά μου αν τυχαίνει να τα φοράω ακούω τον ήχο αποσύνδεσης τους. Το 21 λειτουργεί με το bt 5.2 που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει κανένα θέμα για τόσο μικρές αποστάσεις (ας πούμε το bluetooth στην μητρική του pc μου με το ίδιο πρωτόκολλο δεν κάνει καμία αποσύνδεση με τα ίδια ακουστικά) κι όμως δυσκολεύεται.Όταν υπάρχουν πολλά εμπόδια φυσικά και αποσυνδέεται. Το watch 5 με το 23 σε μεγάλη απόσταση με λίγο εμπόδιο δεν κάνει το παραμικρό αλλά και μέσα στο σπίτι με τρεις τοίχους και απόσταση πάλι δεν κάνει αποσύνδεση. Θέλει μεγάλη απόσταση και πολλά εμπόδια για να το κάνει. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Εχουμε καμμια περιγραφη για τις εφαρμογες αυτές? Π.χ. οι ρουτινες αυτες σε τι διαφερουν απο αυτες τις συσκευής? Εχετε να προτεινετε καμμία χρήσιμη εφαρμογη απο αυτές? Το nicelock ειναι επι πληρωμή? Τρωει μπαταρία το nicelock?Το internet είναι θησαυρός...ο καθένας ότι τού αρέσει από εκεί μέσα .... δωρεάν είναι το έγραψα και πιο πάνω...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Εντάξει... Με αρκετή χρήση wi-fi η συσκευή ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου...sent from my S23Ultra 12/512Δεν μπορώ να θυμηθώ εάν έχω πιάσει σε άλλη συσκευή σχεδόν 9 ώρες οθόνης... Ούτε καν στα θηρία mi max 1 και mi max 3 που είχα...sent from my S23Ultra 12/512 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Tη RAM Plus την εχετε κλειστή ή όχι? Εγω χθες την απενεργοποίησα και μαλλον είδα καλύτερη μπαταρία... Ισχύει ή ειναι ιδέα μου? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Tη RAM Plus την εχετε κλειστή ή όχι? Εγω χθες την απενεργοποίησα και μαλλον είδα καλύτερη μπαταρία... Ισχύει ή ειναι ιδέα μου?Πάντα κλειστή!sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 12 minutes ago, LAGGI said: Tη RAM Plus την εχετε κλειστή ή όχι? Εγω χθες την απενεργοποίησα και μαλλον είδα καλύτερη μπαταρία... Ισχύει ή ειναι ιδέα μου? Ισχύει αυτό για τη μπαταρία έτσι είχα διαβασει...συν ότι κάνει πιο αργό το τηλέφωνο πάλι όπως ανέφεραν. Κλειστό το έχω κ εγώ στο s22 ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Κλειστή κι εγώ αλλά δεν έχω δει διαφορά στην ήδη φανταστική αυτονομία. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Καλημέρα ήρθε το update Απριλίου σε ελληνικό Στάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Καλώς τοSent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Για να δούμε πόσο καλύτερη θα γίνει η καμερούλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Δεν φαίνεται να είναι αυτό το update που περιέχει το patch της κάμερας. Για σκέτο security update φαίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Κατεβαίνει...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 1 minute ago, Cris4524 said: Δεν φαίνεται να είναι αυτό το update που περιέχει το patch της κάμερας. Για σκέτο security update φαίνεται. 1GB security update μαλλον αδυνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 1GB security update μαλλον αδυνατο.Το είπα επειδή δεν το αναφέρει κάπου. Στα leaks που είχαν βγει για Κορέα το έλεγε στο changelog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 5 minutes ago, Cris4524 said: Δεν φαίνεται να είναι αυτό το update που περιέχει το patch της κάμερας. Για σκέτο security update φαίνεται. Αυτό είναι, έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό που έλεγαν ότι βγήκε στην Κορέα την Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 13 ώρες πριν, Konstantine73 said: Πάντα κλειστή! sent from my S23Ultra 12/512 Συμφωνώ. Έχει νόημα ίσως σε κινητά με 6gb ran και κατω 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Μολις περασα την ενημερωση. Πρωτη εντυπωση, το αυτοματο HDR που το ειχα απενεργοποιημενο γιατι μου εβγαζε χαλια φωτο, εχει βελτιωθει σημαντικα. Πλεον διορθωνει ακριβως ο,τι πρεπει να διορθωσει και δεν χαλαει την φωτο. Η ταχυτητα του κλειστρου επισης εχει βελτιωθει. Η ταχυτητα στα 200mp επισης ειναι βελτιωμενη και εχει η φωτο ενα κλικ παραπανω λεπτομερεια. Σε φωτο που πηρα απο το ιδιο σημειο, ενα ρολοι οταν ζουμαρω φαινεται σαφως πιο λεπτομερες απο τις προηγουμενες φωτο και μαλιστα με λιγοτερο περιβαλλοντα φωτισμο, γιατι εχει συννεφια σημερα σε σχεση με την μερα που εκανα δοκιμη την καμερα και ηταν φουλ ηλιοφανεια. Για να δουμε και τα υπολοιπα... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 2 ώρες πριν, lefteriskoy said: Μολις περασα την ενημερωση. Πρωτη εντυπωση, το αυτοματο HDR που το ειχα απενεργοποιημενο γιατι μου εβγαζε χαλια φωτο, εχει βελτιωθει σημαντικα. Πλεον διορθωνει ακριβως ο,τι πρεπει να διορθωσει και δεν χαλαει την φωτο. Η ταχυτητα του κλειστρου επισης εχει βελτιωθει. Η ταχυτητα στα 200mp επισης ειναι βελτιωμενη και εχει η φωτο ενα κλικ παραπανω λεπτομερεια. Σε φωτο που πηρα απο το ιδιο σημειο, ενα ρολοι οταν ζουμαρω φαινεται σαφως πιο λεπτομερες απο τις προηγουμενες φωτο και μαλιστα με λιγοτερο περιβαλλοντα φωτισμο, γιατι εχει συννεφια σημερα σε σχεση με την μερα που εκανα δοκιμη την καμερα και ηταν φουλ ηλιοφανεια. Για να δουμε και τα υπολοιπα... Υποτίθεται ότι σε κινούμενα αντικείμενα είναιι καλύτερα να απνεργοποιείς το hdr. Το έχει επαληθεύσει κανένας? Υπάρχει τρόπος να επιλέγουμε το hdr κατά περίπτωση και όχι να πρέπει να πειράζουμε το on/off κάθε φορά? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Πρόσφατη προσφορά απο Πλαισιο/mastercard που πιάνει και τα S23 οπως και Samsung watch --- Με την αγορά smartphone ή wearable αξίας 199€ και άνω παίρνεις ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ Πλαίσιο επόμενης αγοράς με το 25% της αξίας της νέας σου συσκευής. Η δωροεπιταγή αποστέλλεται μέσω email και ισχύει για αγορές με κάρτα Mastercard(που έχει εκδοθεί από Ελληνική Τράπεζα). *Η ενέργεια ισχύει μέχρι 16/04/2023 και για 3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ. Επίσης έχει και 100ευρώ επιπλέον voucher με ανταλλαγή μέσω Pandas που είχε αναφερθεί παλιότερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts