Jump to content

Eθνική Ελλάδας - Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006

bel
 Κοινοποίηση

Ελλάδα - Γεωργία  

16 members have voted

1. 1. Ελλάδα - Γεωργία

• Νίκη Ελλάδας
      15
    • Ισοπαλία
      1
    • Νίκη Γεωργίας
      0

Recommended Posts

εχει καταφερει κατι ο προπονητης.Δεμενη ομαδα για πρωτη φορα απ'οσο θυμαμαι στα χρονια της Εθνικης μας.Ολοι οι παικτες πλεον ειναι 4-5 χρονια μαζι,γνωριζουν αριστα ο ενας τον αλλο και φυσικα ηταν παροντες στα προ και μετα παιχνιδια του euro γνωριζοντας καλυτερα απο τον καθενα την κινηση τους μεσα στο γηπεδο.

prin apafta to xaos...

thimame pou peftane epitides na kerdisoun kana faoul eksw apo tin megali perioxi gia na to xtipisei o Frantseskos... :lol:

parakalousane na paei o kosmos sto gipedo kemeis oute apo tin tileorasi tous vlepame...

terastia allagi.

empistevonte apolyta oi paixtes ton Otto k afto einai pou metraei.

o Katsouranis pezei ekpliktika limpero, o Goumas ikanopoiitika aristero back k oloi pezoun gia tin OMADA... :!:

athlos den einai afto pou kerdisame stin portogalia alla afto pou apodiknioume se kathe agwna: oti to aksizame

...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

08-SEP-04 PIRAEUS (Greece) Greece vs. Turkey 0:0 FIFA WC 2006 Prel. Comp. European Zone

29-MARS-89 ATHENS (Greece) Greece vs. Turkey 0:1 (0:0) Friendly 1989

21-SEP-88 ISTANBUL (Turkey) Turkey vs. Greece 3:1 (2:1) Friendly 1988

kairos na tous kerdisoume

...

Πρέπει λίγο να δούμε τι σενάρια παίζουν με ισοπαλία στον αγώνα με την Τουρκία.

Φυσικά και θέλω να κερδίσουμε , ωστόσο για Χ το βλέπω πιο πολύ.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Πρέπει λίγο να δούμε τι σενάρια παίζουν με ισοπαλία στον αγώνα με την Τουρκία.

Φυσικά και θέλω να κερδίσουμε , ωστόσο για Χ το βλέπω πιο πολύ.

Και εγω στην καλυτερη πιστευω ενα Χ οτι μπορουμε να παρουμε.Βεβαια εκεινο το ματς αργει ακομα και δεν ξερουμε πως θα ειναι οι παικτες.Παντως με 4 βαθμους στα 2 παιχνιδια φωτια του Ιουνιου καπαρωνουμε σιγουρα την δευτερη θεση.(εκτος και αν αυτοκτονησουμε με καμμια Γεωργια ή Καζακσταν :w00t: )

Το θεμα ειναι αν θα ειμαστε στους 2 καλυτερους 2ους ωστε να μην παιξουμε καν μπαραζ.Προς το παρον υπαρχουν η Τσεχια και η Πολωνια που ειναι δευτερες και εχουν 15 βαθμους σε αντιθεση με εμας που εχουμε 14.Πρεπει να μαζεψουμε περισσοτερους βαθμους τουλαχιστον απο την μια απο τις δυο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

yparxoun k merikoi pou enw to kseroun oti einai, tou to zitoun san epivevaiwsi
Σε πάω. Μου αρέσουν τα άτομα με αυτογνωσία. ;)

prin apafta to xaos...

thimame pou peftane epitides na kerdisoun kana faoul eksw apo tin megali perioxi gia na to xtipisei o Frantseskos... :lol:

:lol: Σωστός... Ημασταν όμως 50 χρόνια μπροστά με τον Δανιήλ στον πάγκο. :X

parakalousane na paei o kosmos sto gipedo kemeis oute apo tin tileorasi tous vlepame...

terastia allagi.

Η μάζα αυτό έκανε. Μερικοί δεν περιμέναμε να πάει στο euro η εθνική για να ασχοληθούμε μαζί της. Τώρα πλέον έχει γίνει μόδα. Αλλά θα περάσει και αυτό, και πάλι θα μείνουμε εμείς και εμείς να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και την εθνική μας ομάδα. Θα φύγουν οι οπαδοί της βιτρίνας αργά ή γρήγορα.

Πρέπει να επισυμανουμε κάτι βρε παιδιά που δεν του έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία και όμως θα έπρεπε διοτι ειναι κορυφαία αλλαγή. Οι παίκτες που ξέρατε προ eyro, δεν υπάρχουν. Ξεχάστε τους. Ξέρετε τι συμαίνει ψυχολογία στον αθλητισμό; Αυτοί οι παίκτες της εθνικής, ποτέ πια δεν θα ειναι όπως πρίν. Εχουν πάρει πάνω τους και ειναι άκρως φυσιολογικό. Εβλεπα προχθές κάποια σούπερ κοντρόλ και αυτόματες κινήσεις και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ομως το αιτιολόγησα. Οταν έχεις πετύχει τόσα, εισαι εκεί ψηλά που έχεις φθάσει. Ο "αέρας" στα ομαδικά αθλήματα ειναι κάτι που το αποκτάς. Ακόμα και το αντίθετο μπορεί να πάθεις. Δεν έχετε δεί ομάδες που ενω έχουν καλές μονάδες, πιάνουν πάτο επειδή δεν έχουν σωστή χημεία αλλα και ψυχολογία; Οι παίκτες αυτοί της ομαδας μας, ειναι πια δοξασμένοι. Και αυτό θα τους ακολουθεί σε όλη τους την ζωή. Και αυτό δεν αποκτιέται με κανένα χρηματικό αντίτιμο. Και ενα παράδειγμα με τον Καραγκούνη. Βλέπετε πως τον λυγουρεύωνται στον Ολυμπιακό; Πρίν το eyro μόνο σαν βρισιά θα το άκουγαν οι κόκκινοι οπαδοί. Θα πρέπει να πιστέψουμε στην εθνική ομάδα. Ακόμα και στην αποτυχία, εμείς θα τους αγαπάμε για πάντα. Εκαναν περισσότερα απ'ότι θα τους ζητούσαμε ακόμα και να ήταν βγαλμένες οι επιθυμίες μας, απο τα πιο τρελλά όνειρά μας.

Αλλά θα περάσει και αυτό, και πάλι θα μείνουμε εμείς και εμείς να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και την εθνική μας ομάδα. Θα φύγουν οι οπαδοί της βιτρίνας αργά ή γρήγορα.

Αντε μπραβο :w00t: μπας και επιστρεψει εκ νεου το εισιτηριο στο χιλιαρικακι η να παιρνουμε παλι προσκλησεις σε πακετακια των 50 :w00t: :w00t: :p

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και άλλωστε, για να μπορέσει να μπεί ένας νεος παίκτης στην Εθνική, πρέπει να δέσει με τους υπόλοιπους, και να μάθει τα συστήματα του Όθωνος, τα οποία οι άλλοι ξέρουν άριστα.

Άλλωστε, όμαδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Σωστα;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Αντε μπραβο :w00t: μπας και επιστρεψει εκ νεου το εισιτηριο στο χιλιαρικακι η να παιρνουμε παλι προσκλησεις σε πακετακια των 50 :w00t: :w00t: :p

:w00t: den itan eleftheras? :p

Σε πάω. Μου αρέσουν τα άτομα με αυτογνωσία. ;)

:offtopic:

ma to kserw giafto kegw apefthinome synexeia se sena :D

pou ksereis, isws sto mellon se mathw na vgazeis k wraies fwtografies... ;)

...

"Δεν φταίει ο καλλιτέχνης, το κομμάτι είναι δύσκολο", και ο φακός της πλάκας θα συμπλήρωνα. :p

Πάντως συμφωνώ με τον Σάκη στο θέμα της ψυχολογίας, μεγάλη υπόθεση ο άερας που έχεις..

porcupine, ωραίες εποχές. :p

ρε παιδια εγω πιστευω οτι το μονο που λειπει απο την εθνικη ελλδαος ειναι η φαντσσια και η καλη κυκλοφορια της μπαλας αμα τα βρουν ποτε αυτα τα δυο τοε μπορω να πω οτι θα παμε καλα και στο μουντιαλ imo παντα

Ο Ρεχάγκελ έκανε όλα αυτά που λέτε για την Εθνική και κάτι ακόμα:

Είχε πρόταση να πάρει την Εθνική της χώρας του στο Μουντιάλ που η ίδια διοργανώνει (με άλλα λόγια ευκαιρία που δεν θα την ξαναέχει στη ζωή του). Θα μπορούσε να αφήσει τη δική μας στο απόγειο και με τις δάφνες του euro και όχι να "δοκιμαστεί" ξανά στα προκριματικά του μουντιάλ.

ΔΕΝ το έκανε όμως, τίμησε τη δέσμευσή του με την εθνική μας. Και μόνο γι'αυτό, προσωπικά τις απορίες μου για τις κινήσεις του τις εκφράζω μόνο από μέσα μου. Και τελευταίοι να βγαίναμε στον όμιλο δεν με ενδιαφέρει. Ήταν κανείς σας στο γήπεδο με τη Δανία όταν μπήκε η ομάδα στο Β' χωρίς Ζαγοράκη; Το τι άκουγα για τον .... το Γερμανό δεν λέγεται. Το έχουμε παράδοση από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ελλάδα, τους ήρωές μας να τους αποθεώνουμε και την επόμενη μέρα να είμαστε έτοιμοι να τους φάμε...

KCB

Είχε πρόταση να πάρει την Εθνική της χώρας του στο Μουντιάλ που η ίδια διοργανώνει (με άλλα λόγια ευκαιρία που δεν θα την ξαναέχει στη ζωή του). Θα μπορούσε να αφήσει τη δική μας στο απόγειο και με τις δάφνες του euro και όχι να "δοκιμαστεί" ξανά στα προκριματικά του μουντιάλ.

ΔΕΝ το έκανε όμως, τίμησε τη δέσμευσή του με την εθνική μας. Και μόνο γι'αυτό, προσωπικά τις απορίες μου για τις κινήσεις του τις εκφράζω μόνο από μέσα μου. Και τελευταίοι να βγαίναμε στον όμιλο δεν με ενδιαφέρει. Ήταν κανείς σας στο γήπεδο με τη Δανία όταν μπήκε η ομάδα στο Β' χωρίς Ζαγοράκη; Το τι άκουγα για τον .... το Γερμανό δεν λέγεται. Το έχουμε παράδοση από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ελλάδα, τους ήρωές μας να τους αποθεώνουμε και την επόμενη μέρα να είμαστε έτοιμοι να τους φάμε...

Ε, όχι και να μην μας ενδιαφέρει αν θα προκριθούμε στα τελικά του 2006! :blink: :wacko:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Kαι βέβαια ένας λόγος που απέρριψε την πρόταση των Γερμανών ήταν ΚΑΙ η παρουσία του μισητού για τον Οττο Μπεκενμπάουερ στην Γερμανική ΕΠΟ.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Απέρριψε την πρόταση γιατί κατάφερε κάτι το οποίο ήταν ακάτόρθοτο και γιατί έχει πολλά ακομα να προσφέρει στην ελληνική ομάδα.Και είναι μια πρόκληση για αυτόν να καταφέρει να πάει την Ελλάδα στο Μουντιάλ και να κάνει μια καλή πορεία!
http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg

Ε, όχι και να μην μας ενδιαφέρει αν θα προκριθούμε στα τελικά του 2006! :blink: :wacko:

G

Γιατί ?πρίν τον Ρεχάγκελ ούτε στον ύπνο μας δεν σκεφτόμασταν το μουντιάλ :O

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Ετσι γίνεται πάντα και αυτό εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα!!

Ελεος πιά με τους προπονητές της κερκίδας!!

Και μόνο ότι δεν δέχτηκε αυτό τον πακτωλό χρημάτων απο την Γερμανική ομοσπονδία και έμεινε να κοουτσάρει την εθνική μας για μένα λέει πάρα πολλά!!

To λέω με την έννοια: ό,τι αποτέλεσμα και να φέρει, αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να πέσει στην υπόληψή μου. Δεν χρειάζεται να δίνει εξετάσεις σε κάθε αγώνα! ;)

KCB

Αντιγραφω κατι πολυ ενδιαφερον που βρηκα απ'το contra.gr,απ'το σχολιο ενος αναγνωστη(στηλη "Εσυ το ειπες"):

"η απρέπεια των Ελλήνων φιλάθλων κατά το άκουσμα του αλβανικού εθνικού ύμνου". Αυτά φίλοι μου τα θεωρώ παραμύθια της χαλιμάς. Ήμουν παρών και στα 6 ματς της Πορτογαλίας και αυτά έχω να καταθέσω :

1ος αγώνας : Κανείς δεν γιουχάρει κανέναν ύμνο.

2ος αγώνας : Οι Ισπανοί ρίχνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γιούχα στον ύμνο μας και το "Πούτος Γκρέκος" ακούγετε συχνότατα.

3ος αγώνας : Κανείς δεν γιουχάρει κανέναν ύμνο, αλλά οι Άγγλοι που είναι το 20% του γηπέδου δεν σηκώνονται από τις καρέκλες τους. Δεν είναι "απρέπεια" αυτό;

4ος αγώνας : Οι Γάλοι ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ τον ύμνο μας. Δεν είναι πιο έντονη η γιούχα από τους Ισπανούς, αλλά και το γήπεδο ήταν μεγαλύτερο (της Μποαβίστα ήταν ΚΛΟΥΒΙ) και οι Γάλλοι ήταν λιγότεροι από τους Ισπανούς.

5ος αγώνας : ΔΕΝ γιουχάρεται ΚΑΝΕΝΑΣ ύμνος και εκεί είναι που νιώθω πραγματικά "πολιτισμένος" γιατί στο Ντραγκάο ήμασταν 35% εμείς, 5% οι Τσέχοι και 60% Πορτογάλοι και τουρίστες.

Τελικός : Κανείς δεν γιουχάρει κανέναν ύμνο.

Οι Γάλλοι και οι Ισπανοί σε "Απρέπειες";;;;; Μα οι δημοσιογράφοι μου λένε πως αυτά γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες...

Aυτα προφανως τα γραφει καποιος που ξερει κατι παραπανω...αληθεια,γιατι ολα αυτα δεν ακουστηκαν ποτε απ'τους Ελληνες δημοσιογραφους? :rolleyes: Μηπως,διαβαζοντας τα τωρα,διαπιστωνουμε πως πεφτουν απο μονα τους τα στερεοτυπα που προσπαθουμε να επιβαλλουμε στον εαυτο μας(οτι δηλαδη ειμαστε καφροι,απολιτιστοι κλπ)?

Αντιγραφω κατι πολυ ενδιαφερον που βρηκα απ'το contra.gr,απ'το σχολιο ενος αναγνωστη(στηλη "Εσυ το ειπες"):

"η απρέπεια των Ελλήνων φιλάθλων κατά το άκουσμα του αλβανικού εθνικού ύμνου". Αυτά φίλοι μου τα θεωρώ παραμύθια της χαλιμάς. Ήμουν παρών και στα 6 ματς της Πορτογαλίας και αυτά έχω να καταθέσω :

1ος αγώνας : Κανείς δεν γιουχάρει κανέναν ύμνο.

2ος αγώνας : Οι Ισπανοί ρίχνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γιούχα στον ύμνο μας και το "Πούτος Γκρέκος" ακούγετε συχνότατα.

3ος αγώνας : Κανείς δεν γιουχάρει κανέναν ύμνο, αλλά οι Άγγλοι που είναι το 20% του γηπέδου δεν σηκώνονται από τις καρέκλες τους. Δεν είναι "απρέπεια" αυτό;

4ος αγώνας : Οι Γάλοι ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ τον ύμνο μας. Δεν είναι πιο έντονη η γιούχα από τους Ισπανούς, αλλά και το γήπεδο ήταν μεγαλύτερο (της Μποαβίστα ήταν ΚΛΟΥΒΙ) και οι Γάλλοι ήταν λιγότεροι από τους Ισπανούς.

5ος αγώνας : ΔΕΝ γιουχάρεται ΚΑΝΕΝΑΣ ύμνος και εκεί είναι που νιώθω πραγματικά "πολιτισμένος" γιατί στο Ντραγκάο ήμασταν 35% εμείς, 5% οι Τσέχοι και 60% Πορτογάλοι και τουρίστες.

Τελικός : Κανείς δεν γιουχάρει κανέναν ύμνο.

Οι Γάλλοι και οι Ισπανοί σε "Απρέπειες";;;;; Μα οι δημοσιογράφοι μου λένε πως αυτά γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες...

Aυτα προφανως τα γραφει καποιος που ξερει κατι παραπανω...αληθεια,γιατι ολα αυτα δεν ακουστηκαν ποτε απ'τους Ελληνες δημοσιογραφους? :rolleyes: Μηπως,διαβαζοντας τα τωρα,διαπιστωνουμε πως πεφτουν απο μονα τους τα στερεοτυπα που προσπαθουμε να επιβαλλουμε στον εαυτο μας(οτι δηλαδη ειμαστε καφροι,απολιτιστοι κλπ)?

Πολυ σημαντικο κατα την γνωμη μου post! ;)

Προσωπικα για την πλειοψηφια των Ελληνων δημοσιογραφισκων, εχω σιχαθει το γεγονος οτι κανουν αμαν και πως να ριξουν την "Ελλαδα" στην πυρα, και να το παιξουν super-ντουπερ-αντικειμενικοι... :down: (Εκφραζω προσωπικη αποψη.)

Kαι στο κάτω κάτω και να πέσει και καμοια γιούχα, δεν ειναι και τίποτα εξωφρενικό ούτε αναίτιο. Πάνω απ'όλα, δεν ειναι τρελλοί αυτοί που το κάνουν. Εχουν τους λόγους τους. Η ζωή ειναι ανταποδωτική. Δεν μπορεί να φέρεσαι σαν ζώο και μετά να περιμένεις απο τους "βλάκες" να σου φερθούν με το "γάντι". Το χειρώτερο ειναι πως συγοντάρουν και μερικοί μερικοί εντός επικρατείας,απο δω μέσα. Ενχώριοι δηλαδή- φερέφωνα.

Kαι στο κάτω κάτω και να πέσει και καμοια γιούχα, δεν ειναι και τίποτα εξωφρενικό ούτε αναίτιο. Πάνω απ'όλα, δεν ειναι τρελλοί αυτοί που το κάνουν. Εχουν τους λόγους τους. Η ζωή ειναι ανταποδωτική. Δεν μπορεί να φέρεσαι σαν ζώο και μετά να περιμένεις απο τους "βλάκες" να σου φερθούν με το "γάντι". Το χειρώτερο ειναι πως συγοντάρουν και μερικοί μερικοί εντός επικρατείας,απο δω μέσα. Ενχώριοι δηλαδή- φερέφωνα.

Αυτό που λες δεν είναι σωστό.

Θα προτιμούσα πχ να έλεγες ότι οκ γήπεδο είναι και μια γιούχα να πέσει δεν πρέπει να είναι παρεξηγήσιμο.

Αλλά η εκδικητική λογική "μας γιούχαραν - γιουχάρουμε" δε θα οδηγήσει πουθενά παρά μόνο σε "βεντέτες" κακής συμπεριφοράς στα γήπεδα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...