jois21 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Θα hackεψω το σαιτ να δειχνει 100% ΟΧΙ-ειμαι κατα της προκρησης :p :p Μπηκα 2.30 τα βραδυ και παλυ κολλαει... :wacko: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Θα hackεψω το σαιτ να δειχνει 100% ΟΧΙ-ειμαι κατα της προκρησης :p :p Μπηκα 2.30 τα βραδυ και παλυ κολλαει... :wacko: Αμα σας κολλαει το link και θελετε να ψηφισετε πηγαινετε απο εδω : http://www.uefa.com/fanzone/polls/index.htmx . :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Μια χαρά λειτουργεί και το πρώτο link. Ήταν της στιγμής το προβληματάκι. Εξάλλου ο jois έχει 56άρα... PSTN rulezzzz... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 60-40 mas epaikse o Kolina. Tous to xrwstouse apo to euro (dania - souhdia) :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ψήφισα και εγώ... ΟΧΙ φυσικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Και εγώ ΟΧΙ ψήφισα. Μακάρι να προκρηθούμε (αν το αξίζουμε πάντα), αλλά δεν το βλέπω. http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Και εγώ ΟΧΙ ψήφισα. Μακάρι να προκρηθούμε (αν το αξίζουμε πάντα), αλλά δεν το βλέπω. Εγώ ψήφισα ναι. Απέχουμε αρκετούς βαθμούς από την Ουκρανία, ωστόσο έχουμε 1 αγώνα λιγότερο, ενώ υποδεχόμαστε μέσα την Ουκρανία... Νικήσαμε Γαλλία, Τσεχία, και Πορτογαλία 2 φορές στο Γιούρο. Τίποτα δεν είναι απίθανο. Όλα παίζονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Και εγω ναι ψηφισα οχι γιατι πιστευω οτι μπορουμε να φτασουμε την Ουκρανια και να παρουμε την πρωτη θεση (βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται) αλλα πιστευω οτι μπορουμε να κρατησουμε την δευτερη θεση και να παιξουμε μπαραζ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ρε σεις. Το θέμα δεν είναι τι πιστεύετε. Το θέμα είναι να τους το βουλώσουμε γιατί μας τη λένε και εξωαγωνιστικά. Η έκφραση Greece wins=Football crys κυριαρχεί στα ξένα chats. Δεν κάνουμε δημοσκόπηση εκεί στο site της uefa. Οι δημοσκοπήσεις εκείνου του είδους γίνονται πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά μέσα της Ευρώπης. Και ως Έλληνες πρέπει να ψηφίσουμε παρόν. Άκου όχι. :down: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ρε σεις. Το θέμα δεν είναι τι πιστεύετε. Το θέμα είναι να τους το βουλώσουμε γιατί μας τη λένε και εξωαγωνιστικά. Η έκφραση Greece wins=Football crys κυριαρχεί στα ξένα chats. Δεν κάνουμε δημοσκόπηση εκεί στο site της uefa. Οι δημοσκοπήσεις εκείνου του είδους γίνονται πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά μέσα της Ευρώπης. Και ως Έλληνες πρέπει να ψηφίσουμε παρόν. Άκου όχι. :down: εμ βεβαια συγκινουνται με τα ομορφα γκολ που βαζουμε :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ρε σεις. Το θέμα δεν είναι τι πιστεύετε. Το θέμα είναι να τους το βουλώσουμε γιατί μας τη λένε και εξωαγωνιστικά. Η έκφραση Greece wins=Football crys κυριαρχεί στα ξένα chats. Δεν κάνουμε δημοσκόπηση εκεί στο site της uefa. Οι δημοσκοπήσεις εκείνου του είδους γίνονται πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά μέσα της Ευρώπης. Και ως Έλληνες πρέπει να ψηφίσουμε παρόν. Άκου όχι. :down: Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου τι λενε οι ξενοι αλλα και τι γνωμη εχουν οι ξενοι για το Ευρωπαικο Πρωταθλημα που πηραμε. Σε λιγα χρονια ολα αυτα που αναφερονται θα εχουν ξεχαστει και θα εχει μεινει η ιστορια η οποια λεει : Greece European Champions 2004. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ψυχραιμια :!: minovg οι δημοσκοπησεις ελαχιστη σημασια εχουν..ας παμε μουντιαλ και ας λεει η δημοσκοπηση οχι.Τα αποτελεσματα βγαινουν στα γηπεδα και δυστυχως μεχρι στιγμης η Εθνικη δεν εχει πεισει οτι αξιζει να παει στη Γερμανια..Και οσο ο Ρεχαγκελ δεν ανανεωνει την ομαδα το ιδιο θεαμα θα βλεπουμε.Ας ειναι,θα δειξει στο τελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 fysika k tha perasoume, idi skeftome na pontarw 10 eyropoula (pros to paron) oti tha sikosoume tin koupa :D edit: den sas katalavenw vre paidia, to euro me tin psixi sto stoma den to pirame? i mipos riksame pote kamia triara i tesara se antipalo? ti allakse diladi? k ti ananewsi na kanei o Otto? mono o Anatolakis aksizei na mpei alla pion na vgalei? ton Trai i ton Kapsi? akoma k o Basinas me tin ethniki den paizei toso xalia... :whistle: ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Σειρά έχει τώρα η εύκολη αλλα άγνωστη εκτός έδρας αντίπαλός μας και μετά η Αλβανία οπου θα πρέπει να ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους, με πολλα γκόλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Εγω φηφισα ΝΑΙ και τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα ειναι: Yes 73.36% (Όλοι Μαζι Μας ειναι!!) No 26.64% (Ουυυ!) Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ψυχραιμια :!: minovg οι δημοσκοπησεις ελαχιστη σημασια εχουν..ας παμε μουντιαλ και ας λεει η δημοσκοπηση οχι.Τα αποτελεσματα βγαινουν στα γηπεδα και δυστυχως μεχρι στιγμης η Εθνικη δεν εχει πεισει οτι αξιζει να παει στη Γερμανια..Και οσο ο Ρεχαγκελ δεν ανανεωνει την ομαδα το ιδιο θεαμα θα βλεπουμε.Ας ειναι,θα δειξει στο τελος. Εμένα προσωπικά με θίγει αν ακούγεται από το δελτίο του CNN ότι η εθνική μας δεν άξιζε αυτό που πήρε και θα με πειράξει επίσης αν η δημοσκόπηση δεν μας βγάλει με υψηλό ποσοστό ότι θα περάσουμε. Πάρτε το και ως διαφήμιση της χώρας μας. Τις γκρίνιες ας τις αφήσουμε για εσωτερική κατανάλωση. Αλλά στους ξένους πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Και επιτέλους ας σταματήσει αυτή η καραμέλα ότι καλύτερος είναι αυτός που προσφέρει θέαμα και βάζει 3-4 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Νικητής είναι αυτός που φεύγει με τους 3 βαθμούς μετά το 90λεπτο έστω και με μισό-μηδέν. Η Γιουβέντους ιδιαίτερα έχει πάρει άπειρα πρωταθλήματα με αυτό τον τρόπο. Και στο κάτω-κάτω εγώ δεν θα έλεγα ότι η Εθνική μας παίζει κατενάτσιο. Αυτό έχουμε αυτό προσφέρουμε. Δεν έχουμε επίθεση-φωτιά, έχουμε όμως δυνατή άμυνα. Γιατί δηλαδή να μην το εκμεταλλευτούμε αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Ανοίξτε τα μάτια σας μερικοί και στηρίξτε την Εθνική μας ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας την περιμένετε στην γωνία για να τη βρίσετε με την πρώτη ήττα. Δεν είναι έτσι. Ο Ρεχάγκελ κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του. Τι Ανατολάκης και βλακείες τώρα; Είμαστε σοβαροί; Είναι και μια άλλη μεριά "φιλάθλων" που λέει επίσης ότι δεν ασχολείται με την Εθνική γιατί λέει είναι μισθοφόροι. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο ας πάει να ζήσει καλύτερα στην Ρωσία, εκεί που καλπάζει ο κομμουνισμός και όλα ανήκουν σε όλους. Ε πώς να το κάνουμε; Ζούμε σε καπιταλιστική κοινωνία όπου το προσωπικό όφελος και κέρδος κυριεύει. Οι πάντες είναι μισθοφόροι. Το φιλότιμο έρχεται σε τελευταία μοίρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Re paidia ti ananewsh na kanei? An kalesei twra allous paiktes tha xreiastoun kapoious agwnes prosarmoghs kai den einai kairos gia peiramata... Opws eidame exei kalesei Amanatidh (o opoios htan poly kalos me thn Dania) kai Kyrgiako ( dn me entypwsiase alla dn perimena kai perissotera). Antitheta me apogoiteuse o Kafes. Elpizw na veltiwthei... Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Τι Ανατολάκης και βλακείες τώρα; Είμαστε σοβαροί; ton anefera san ton mono pou tha ithela na kalesei se periptwsi pou traymatizotan kapoios ek twn amyntikwn. e gia ton kafe ISWS, den proetimastike swsta logo paniwniou, leme twra... :whistle: sta alla me vriskeis symfwno Offtopic: grapse kana prognwstiko sto allo thread ;) ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Πάντως συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή του προπονητή η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών να παίζει σε ξένα πρωταθλήματα. Γιατί αν έπαιρνε από το ελληνικό πρωτάθλημα (το ποιό; :p)... Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Greece (GRE) Georgia (GEO) 3 Played 3 3 Won 0 0 Drawn 0 0 Lost 3 7 Goals 2 05-JUN-99 TBILISI (Georgia) Georgia vs. Greece 1:2 UEFA EURO 2000 Prel. Comp. 14-OCT-98 ATHENS (Greece) Greece vs. Georgia 3:0 (3:0) UEFA EURO 2000 Prel. Comp. 08-MAY-96 IOANNINA (Greece) Greece vs. Georgia 2:1 (0:1) Friendly 1996 i proistoria einai me to meros mas. oxi pws alliws den tha nikousame! ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Εμένα προσωπικά με θίγει αν ακούγεται από το δελτίο του CNN ότι η εθνική μας δεν άξιζε αυτό που πήρε και θα με πειράξει επίσης αν η δημοσκόπηση δεν μας βγάλει με υψηλό ποσοστό ότι θα περάσουμε. Πάρτε το και ως διαφήμιση της χώρας μας. Τις γκρίνιες ας τις αφήσουμε για εσωτερική κατανάλωση. Αλλά στους ξένους πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Και επιτέλους ας σταματήσει αυτή η καραμέλα ότι καλύτερος είναι αυτός που προσφέρει θέαμα και βάζει 3-4 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Νικητής είναι αυτός που φεύγει με τους 3 βαθμούς μετά το 90λεπτο έστω και με μισό-μηδέν. Η Γιουβέντους ιδιαίτερα έχει πάρει άπειρα πρωταθλήματα με αυτό τον τρόπο. Και στο κάτω-κάτω εγώ δεν θα έλεγα ότι η Εθνική μας παίζει κατενάτσιο. Αυτό έχουμε αυτό προσφέρουμε. Δεν έχουμε επίθεση-φωτιά, έχουμε όμως δυνατή άμυνα. Γιατί δηλαδή να μην το εκμεταλλευτούμε αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Ανοίξτε τα μάτια σας μερικοί και στηρίξτε την Εθνική μας ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας την περιμένετε στην γωνία για να τη βρίσετε με την πρώτη ήττα. Δεν είναι έτσι. Ο Ρεχάγκελ κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του. Τι Ανατολάκης και βλακείες τώρα; Είμαστε σοβαροί; Είναι και μια άλλη μεριά "φιλάθλων" που λέει επίσης ότι δεν ασχολείται με την Εθνική γιατί λέει είναι μισθοφόροι. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο ας πάει να ζήσει καλύτερα στην Ρωσία, εκεί που καλπάζει ο κομμουνισμός και όλα ανήκουν σε όλους. Ε πώς να το κάνουμε; Ζούμε σε καπιταλιστική κοινωνία όπου το προσωπικό όφελος και κέρδος κυριεύει. Οι πάντες είναι μισθοφόροι. Το φιλότιμο έρχεται σε τελευταία μοίρα. Δεν πιστευω ΟΛΑ αυτα να τα ειπες για μενα.. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Δεν πιστευω ΟΛΑ αυτα να τα ειπες για μενα.. :X Όχι φίλε μην ανησυχείς. Καταρχάς εγώ δεν βλέπω άτομα, αλλά απόψεις. Αν με ρωτήσεις ποιος είπε το τάδε κλπ. απλά θα θυμάμαι ότι ειπώθηκε στο myphone και όχι ποιος το είπε. Δεν είμαστε εδώ για προσωπικές αντιπαραθέσεις. Απλά για να διασταυρώνουμε απόψεις και να συμφωνούμε εκεί που συμφωνούμε. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Όχι φίλε μην ανησυχείς. Καταρχάς εγώ δεν βλέπω άτομα, αλλά απόψεις. Αν με ρωτήσεις ποιος είπε το τάδε κλπ. απλά θα θυμάμαι ότι ειπώθηκε στο myphone και όχι ποιος το είπε. Δεν είμαστε εδώ για προσωπικές αντιπαραθέσεις. Απλά για να διασταυρώνουμε απόψεις και να συμφωνούμε εκεί που συμφωνούμε. :cool: Δεν εχω προβλημα κανενα,απλα νομιζα πηρες αφορμη απο τα λεγομενα μου να πεις αυτα που εγραψες και επειδη δεν ειδα κατι τετοιο να ισχυει γι αυτο μου εκανε εντυπωση. Εξακολουθω να πιστευω οτι η ομαδα χρειαζεται μια ανανεωση,δεν το λεω τωρα που δεν παιζει καλα,το ελεγα εξ αρχης.Υπαρχουν παικτες που μπορουν να βοηθησουν σε στιγμες σαν την προχθεσινη οπου με 2 ξαφνικες αλλαγες η ομαδα διαλυθηκε και περιμενε να κερδισει καποιο φαουλ για να περασει η ωρα και να ληξει το ματς.Αυτα εν ολιγοις..τωρα αποψεις του στυλ δεν δικαιουμαστε να κανουμε κριτικη επειδη αυτη η ομαδα πηρε το Euro με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Αν ηταν ετσι τοτε θα επρεπε η ΕΠΟ να ειχε διωξει τον Ρεχαγκελ στις πρωτες ηττες που εκανε οταν ανελαβε την ομαδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 τωρα αποψεις του στυλ δεν δικαιουμαστε να κανουμε κριτικη επειδη αυτη η ομαδα πηρε το Euroi με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Αν ηταν ετσι τοτε θα επρεπε η ΕΠΟ να ειχε διωξει τον Ρεχαγκελ στις πρωτες ηττες που εκανε οταν ανελαβε την ομαδα.Κανείς δεν είπε τέτοιο πράμα. Σίγουρα κι εγώ θα ήθελα τουλάχιστον τον Ζήκο στην εθνική. Αλλά ο Γερμανός κρατάει τον κεντρικό κορμό σταθερό. Και ίσως κάνει καλά. Από το να αλλάζουν συνέχεια οι παίχτες ίσως είναι καλύτερα αυτό. Μια ομάδα-μια παρέα-ένα σύστημα-γρήγορη προσαρμογή, αφομοίωση στα συστήματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Εμένα προσωπικά με θίγει αν ακούγεται από το δελτίο του CNN ότι η εθνική μας δεν άξιζε αυτό που πήρε και θα με πειράξει επίσης αν η δημοσκόπηση δεν μας βγάλει με υψηλό ποσοστό ότι θα περάσουμε. Πάρτε το και ως διαφήμιση της χώρας μας. Τις γκρίνιες ας τις αφήσουμε για εσωτερική κατανάλωση. Αλλά στους ξένους πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Και επιτέλους ας σταματήσει αυτή η καραμέλα ότι καλύτερος είναι αυτός που προσφέρει θέαμα και βάζει 3-4 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Νικητής είναι αυτός που φεύγει με τους 3 βαθμούς μετά το 90λεπτο έστω και με μισό-μηδέν. Η Γιουβέντους ιδιαίτερα έχει πάρει άπειρα πρωταθλήματα με αυτό τον τρόπο. Και στο κάτω-κάτω εγώ δεν θα έλεγα ότι η Εθνική μας παίζει κατενάτσιο. Αυτό έχουμε αυτό προσφέρουμε. Δεν έχουμε επίθεση-φωτιά, έχουμε όμως δυνατή άμυνα. Γιατί δηλαδή να μην το εκμεταλλευτούμε αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Ανοίξτε τα μάτια σας μερικοί και στηρίξτε την Εθνική μας ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας την περιμένετε στην γωνία για να τη βρίσετε με την πρώτη ήττα. Δεν είναι έτσι. Ο Ρεχάγκελ κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του. Τι Ανατολάκης και βλακείες τώρα; Είμαστε σοβαροί; Είναι και μια άλλη μεριά "φιλάθλων" που λέει επίσης ότι δεν ασχολείται με την Εθνική γιατί λέει είναι μισθοφόροι. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο ας πάει να ζήσει καλύτερα στην Ρωσία, εκεί που καλπάζει ο κομμουνισμός και όλα ανήκουν σε όλους. Ε πώς να το κάνουμε; Ζούμε σε καπιταλιστική κοινωνία όπου το προσωπικό όφελος και κέρδος κυριεύει. Οι πάντες είναι μισθοφόροι. Το φιλότιμο έρχεται σε τελευταία μοίρα. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Πολύ εύστοχο το παράδειγμα σου. Μπορούμε μάλιστα να δουμε το πώς η Juventus πέρασε με 16 βαθμούς στην επόμενη φάση του CL. Πήρε όλους τους αγώνες με 1 - 0 και 0 -1 εκτός απ' τον τελευταίο που ήρθε 1 - 1. Αμφιβάλλει όμως κανένας ότι η Juventus είναι μεγάλη ομάδα; ΟΧΙ (εκτος απο εμάς τους Ολυμπιακούς που εχουμε κάποιο άχτι... :D ) Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts