Jump to content

Η σειρά Xiaomi Pad 6 θα εμφανιστεί στο MWC 2023


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθόλου τακτική δεν θα λέγαμε πως είναι η Xiaomi όσον αφορά την παρουσία της στην αγορά των tablets, θυμόμαστε πως η εταιρεία κυκλοφόρησε το Mi Pad 4 το 2018. Μετά από αυτήν τη συσκευή, δεν είδαμε tablet από την εταιρεία μέχρι το 2021. Φυσικά, το Xiaomi Mi Pad 5 του 2021 που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του περασμένου έτους σχεδιάστηκε εξαιτίας της υψηλής ζήτησης για προϊόντα με μεγάλη οθόνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πριν από την κυκλοφορία του Xiaomi Mi Pad 5, η Xiaomi συνήθιζε να επικεντρώνεται σε tablet μεσαίας κατηγορίας. Ωστόσο, με το Pad 5, η εταιρεία προσθέτει ορισμένα βασικά και επιθυμητά χαρακτηριστικά. Το Xiaomi Mi Pad 5 κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και περίπου 18 μήνες και ακόμα περιμένουμε τον διάδοχό του. Υπάρχουν τώρα αναφορές για το Xiaomi Pad 6 και αυτή η συσκευή βρίσκεται ήδη σε δοκιμή στην Ευρώπη.

Η σειρά Xiaomi Pad 6 διατίθεται επίσης σε δύο εκδόσεις, την τυπική έκδοση και την high-end έκδοση.  Η τυπική έκδοση έχει την κωδική ονομασία pipa και η έκδοση high-end φέρει την κωδική ονομασία liuqin. Αυτές οι δύο συσκευές είναι πιθανό να εμφανιστούν στην έκθεση MWC 2023. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα οι παγκόσμιες εκδόσεις των Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές αυτών των δύο tablet, αναμένεται ότι η τυπική έκδοση Xiaomi Pad 6 θα συνοδεύεται από chip Qualcomm Snapdragon 870. Ωστόσο, το Xiaomi Pad 6 Pro θα χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό chip, το Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η σειρά Xiaomi Pad 6 υιοθετεί σχεδίαση πλήρους οθόνης, στενό πλαίσιο, μέγεθος μεταξύ 11-12 ιντσών, διπλές πίσω κάμερες και προ-εγκατεστημένο σύστημα MIUI for Pad.

Προηγούμενες διαρροής της σειράς Xiaomi Pad 6

Η νέα σειρά Xiaomi Pad 6 έχει ήδη μερικές πιστοποιήσεις και η εταιρεία θα έχει ένα βασικό μοντέλο σε αυτή τη σειρά. Αυτή η συσκευή έχει ήδη την  πιστοποίηση EEC και διαθέτει τέσσερα μοντέλα με αριθμούς μοντέλου L81, L81A, L82 και L83. Αυτό θα πρέπει να αντιστοιχεί στα Xiaomi Pad 6, Pad 6 Pro, Pad 6 Pro 5G και ένα tablet Redmi.

Προς το παρόν, η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της συσκευής παραμένει η ημερά έναρξης του συνεδρίου MWC 2023. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές από τη Xiaomi σχετικά με αυτό το tablet. Το μόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι μόνο φήμες και εικασίες.

Xiaomi Pad 6/Pad 6 Pro

Ωστόσο, το Xiaomi Pad 6 δεν θα κυκλοφορήσει φέτος. Μια πρόσφατη αναφορά σχετικά με αυτό το tablet που εμφανίστηκε στο Xiaomiui. Τα Xiaomi Pad 6 και Pad 6 Pro εμφανίστηκαν στη βάση κωδικών της Xiaomi πριν από λίγες ημέρες. Μεταξύ αυτών, η κωδική ονομασία του Xiaomi Pad 6 είναι pipa και το μοντέλο είναι M82. Η αναφορά αποκαλύπτει επίσης ότι αυτή η συσκευή θα συνοδεύεται από το chipset Snapdragon 870. Το chipset υπερέχει επίσης ως προς την απόδοση ισχύος, υποδηλώνοντας ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου tablet θα βελτιωθεί.

Για το Pad 6 Pro, ξέρουμε πως θα φέρει το Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC , πάνελ AMOLED 120 Hz με ανάλυση 1880 x 2880.

Υπάρχουν δύο κάμερες στο πίσω μέρος, μια κύρια κάμερα, μια κάμερα βάθους για πορτρέτα και μια κάμερα στο μπροστινό μέρος. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τις κάμερες αυτής της συσκευής. Διαθέτει επίσης υποστήριξη γραφίδας και πληκτρολογίου, ενώ προσθέτει και λειτουργία NFC. Αναφέρεται ότι αυτό το Tablet PC θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...