Jump to content

Διαρροή τριών μοντέλων Oppo Find X6, το ένα με αισθητήρα 1"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν κλείσει η περασμένη χρονιά, είχαμε προς ανάλυση ορισμένες νέες πληροφορίες για την επόμενη ναυαρχίδα της Oppo, Find X6, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν για λίγο καθώς η εστίαση μετατοπίστηκε στα πτυσσόμενα Find N2. Τώρα η σειρά X6 είναι ξανά στο επίκεντρο της προσοχής και φέρεται πως θα γίνει επίσημη τον επόμενο μήνα. Οι προκαταρκτικές προδιαγραφές έχουν εμφανιστεί για τρία μοντέλα.

Θα υπάρχει ένα Oppo Find X6 Pro με Snapdragon 8 Gen 2. Ένα άλλο μοντέλο Pro θα χρησιμοποιήσει το Dimensity 9200. Τέλος, το vanilla Find X6 θα αποκτήσει το Snapdragon 8+ Gen 1. Μόνο το τηλέφωνο 8 Gen 2 έχει οριστεί να έχει LPDDR5X RAM και αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0, ενώ τα άλλα δύο αναμένεται να χρησιμοποιούν τα παλαιότερα πρότυπα.

Και τα τρία τηλέφωνα θα διαθέτουν τριπλές ρυθμίσεις κάμερας 50MP στην πλάτη τους, αν και θα χρησιμοποιούν διαφορετικούς συνδυασμούς αισθητήρων. Το 8 Gen 2 powered Find X6 Pro θα ξεχωρίσει με έναν αισθητήρα IMX989 1″ της Sony που χρησιμοποιείται επί του παρόντος στο 12S Ultra της Xiaomi και στο X90 Pro+ της vivo. Οι άλλες δύο κάμερες θα βασίζονται στην IMX890, έναν αισθητήρα 1/1,56” που εμφανίζεται στο OnePlus 11.

Το Oppo Find X6 Pro με Dimensity θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα IMX890 πίσω από κάθε φακό στο πίσω μέρος του. Το μοντέλο vanilla θα ανακατέψει τα πράγματα – IMX890 για κύριο αισθητήρα, ISOCELL JN1 για το εξαιρετικά ευρύ και IMX763 για τον τηλεφακό.

Και τα τρία θα έχουν αισθητήρα 3D ToF και έναν έγχρωμο αισθητήρα 13 καναλιών που θα βοηθήσει τις λειτουργίες Hasselblad. Στο μπροστινό μέρος, όλα τα τηλέφωνα X6 θα χρησιμοποιούν τον αισθητήρα RGBW IMX709 με ανάλυση 32 MP. Σημειώστε ότι μόνο τα δύο μοντέλα Pro θα χρησιμοποιούν τον ISP δεύτερης γενιάς MariSilicon X2, ενώ το μοντέλο vanilla θα χρησιμοποιεί το αρχικό μοντέλο MariSilicon.

Η οθόνη AMOLED 6,82” με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (πάνελ Samsung E6) θα είναι αποκλειστική για τις εκδόσεις Pro. Επίσης, θα έχουν μπαταρίες 5.000mAh με ενσύρματη φόρτιση 100W και ασύρματη φόρτιση 50W. Ως κεράσι στην τούρτα έρχεται η πληροφορία πως τα νέα τηλέφωνα θα διαθέτουν IP68 για μεγάλη αντοχή στη σκόνη και στο νερό.

Το Vanilla Oppo Find X2 θα έχει ελαφρώς μικρότερο AMOLED 6,74” (από την Tianma), ακόμα με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η μπαταρία θα είναι μικρότερη με χωρητικότητα 4.800 mAh, ενσύρματη φόρτιση 80 W και ασύρματη φόρτιση 30 W. Θα υπάρχει αντοχή στο νερό, αλλά το τηλέφωνο μπορεί να μην έχει επίσημη βαθμολογία IP.

Η Oppo αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά Find X6 στην Κίνα τον Φεβρουάριο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...