Jump to content

Το Redmi Band 2 έρχεται στην Ευρώπη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι προτάσεις της Redmi δεν σταματούν στην αγορά των wearabes συσκευών. Τον Δεκέμβριο του 2022, το Redmi Band 2 κυκλοφόρησε στην Κίνα ως διάδοχος του Redmi Band. Μέχρι στιγμής, κάποιες αναφορές άφησαν να εννοηθεί ότι το fitness band θα φτάσει σύντομα στην ευρωπαϊκή αγορά. Ένα πρόσφατο δημοσίευμα αποκάλυψε επίσης υλικό μάρκετινγκ που διέρρευσε και αφορά το επερχόμενο παγκόσμιο μοντέλο Band 2.

Τώρα, ο tipster  SnoopyTech δημοσίευσε renders του παγκόσμιου μοντέλου Redmi Band 2 σε ένα tweet.

Κοιτάζοντας τα renders, είναι σαφές ότι δεν θα υπάρχουν φυσικές διαφορές μεταξύ του κινεζικού και του παγκόσμιου μοντέλου. Σύμφωνα με τον tipster Sudhanshu Ambhore, το Redmi Band 2 θα κάνει το ντεμπούτο του με τιμή 34,99 €. 

 

Όλες οι προδιαγραφές του Redmi Band 2

Το global μοντέλο του Redmi Band 2 θα περιλαμβάνει οθόνη TFT 1,47 ιντσών με πυκνότητα pixel 247 ppi. Σύμφωνα με την αφίσα, θα έχει προ-εγκατεστημένα περισσότερα από 100 watchfaces.

Για διάφορα χαρακτηριστικά υγείας, το Redmi Band 2 διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού και αισθητήρα παρακολούθησης οξυγόνου αίματος. Αυτό δίνει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η παρακολούθηση ύπνου και άγχους. Προσφέρει 30+ αθλητικές λειτουργίες για την παρακολούθηση διαφορετικών αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους, γιόγκα κ.λπ.

Με κανονική χρήση, το Redmi Band 2 μπορεί να παραμείνει για περίπου 14 ημέρες μεταξύ ενεργό. Θα διαρκέσει περίπου 6 ημέρες όταν χρησιμοποιείται πολύ. Το Redmi Band 2 θα ζυγίζει λιγότερο από 15 γραμμάρια και θα έχει πάχος περίπου 9,99 χιλιοστά. Θα έχει επίσης βαθμολογία 5ATM, καθιστώντας το αδιάβροχο έως και 50 μέτρα.

Τέλος, τα λουράκια σιλικόνης του Band 2 θα είναι διαθέσιμοι σε έξι διαφορετικά χρώματα – Black, Ivory, Olive, Pink, Blue, and Snazzy Green.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...