Jump to content

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.3 και το νέο watchOS 9.3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Apple κάνει αυτό που υποσχέθηκε την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφορεί το iOS 16.3 σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές. Εάν έχετε συμβατό iPhone και δεν σας έχει φθάσει καμία ειδοποίηση ακόμα για την νέα ενημέρωση, μπορείτε να κάνετε λήψη μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Η νέα έκδοση συνοδεύεται από υποστήριξη για “Κλειδιά Ασφαλείας” για το Apple ID, επιτρέποντας τον φυσικό έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τις συνδέσεις Apple ID. Έχετε επίσης μια νέα ταπετσαρία Unity και υποστήριξη για το HomePod δεύτερης γενιάς που μόλις παρουσιάστηκε.

Μικρο-διορθώσει έγιναν και στην λειτουργία Emergency SOS που έχει τροποποιηθεί για την αποφυγή τυχαίων κλήσεων – την ενεργοποιείτε κρατώντας πατημένο το πλευρικό κουμπί με το αντίστοιχο κουμπί ελέγχου αύξησης ή μείωσης της έντασης ήχου μαζί, αλλά η κλήση δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι να απελευθερωθούν τα κουμπιά.

Φυσικά, υπάρχει και μια ευρύτερη ποικιλία επιδιορθώσεων σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ζητήματος στο Freeform όπου ορισμένες πινελιές που δημιουργήθηκαν με το δάχτυλο ή το Apple Pencil δεν θα εμφανίζονταν σε κοινόχρηστους πίνακες, ένα πρόβλημα που έκανε την ταπετσαρία να εμφανίζεται μαύρη στην οθόνη κλειδώματος. Επίσης, εξαφανίζεται το πρόβλημα με τις οριζόντιες γραμμές που προβάλλονταν προσωρινά κατά την αφύπνιση του iPhone 14 Pro Max και μία που εμπόδιζε το γραφικό στοιχείο οθόνης κλειδώματος της εφαρμογής Home από την εμφάνιση ακριβούς κατάστασης.

Ένα άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζεται τώρα, είναι εκείνο με την μη ορθή ανταπόκριση της Siri σε αιτήματα μουσικής.

Για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το iOS 15, η Apple κυκλοφόρησε επίσης το iOS 15.7.3 και για όσους έχουν μια πολύ παλαιότερη συσκευή κολλημένη στο iOS 12, υπάρχει το iOS 12.5.7, και οι δύο ενημερώσεις ασφαλείας τις οποίες πιθανότατα θα πρέπει να εγκαταστήσετε σχετικά άμεσα!

Τέλος, διατίθεται και το νέο watchOS 9.3 που έρχεται με νέο wathface, καθώς και βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...