Jump to content

HUAWEI FreeBuds 5i, η πιο συμφέρουσα επιλογή για TWS ακουστικά με ANC έρχεται στην αγορά με κόστος κάτω των 100€


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η ύπαρξη ANC (Active Noise Cancellation) είναι πλέον “must” σε κάθε νέο σετ ασύρματων ακουστικών, αλλά είναι ένα feature που συχνά εκτοξεύει το κόστος. Το γνωστό ρητό λέει πως «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις», αλλά μερικές φορές εμφανίζονται και εξαιρέσεις στον κανόνα, οι οποίες διαρκούν λίγο και αξίζει να «κυνηγήσετε». Μια από αυτές είναι και τα νέα HUAWEI FreeBuds 5i, τα οποία έρχονται και στην ελληνική αγορά με χαρακτηριστικά premium TWS ακουστικών αλλά σε… κλάσμα του κόστους!

Τα FreeBuds 5i έρχονται στο γνωστό, οβάλ case της HUAWEI που ήδη είναι αρκετά δημοφιλές από προηγούμενα μοντέλα της. Σε μαύρο, λευκό και Isle Blue χρώμα, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Τα buds καθαυτά είναι πιο μικρά και 11% πιο ελαφριά από τους προκατόχους τους, αρά δεν κουράζουν κατά την πολύωρη χρήση και ταιριάζουν άψογα στο αυτί σας. Τα «ωραία», όμως, τώρα ξεκινούν…

Τα FreeBuds 5i υποστηρίζουν Hi-Res Audio Wireless μέσω των οδηγών των 10mm τους, δηλαδή το καλύτερο δυνατό που μπορείτε να έχετε σήμερα από ένα σετ ασύρματων ακουστικών. Υψηλής ποιότητας ήχος κάθε συχνότητας, με διαφορετικά EQ profiles, ανάλογα με τα γούστα και τις συνήθειές σας. Μέσω του πρωτοκόλλου Bluetooth 5.2 έχετε εξαιρετική συνδεσιμότητα ακόμα και με δύο συσκευές ταυτόχρονα, με seamless μετάβαση μεταξύ των πηγών, αρκεί να έχετε smartphone με EMUI 10 ή νεότερο.

Το highlight, βέβαια, είναι το προηγμένο ANC που διαθέτουν τα νέα ακουστικά της HUAWEI. Βασίζεται στην AI για να αναγνωρίζει καλύτερα τους «περιττούς» ήχους του περιβάλλοντος και να τους ακυρώνει με αντίστροφες συχνότητες, χωρίς να διαταράξουν τον ήχο της μουσικής, του αγαπημένου σας game ή της ταινίας που παρακολουθείτε, ακόμα και του podcast που ακούτε. Ανάλογα με το περιβάλλον, όμως, αλλάζει και η λειτουργία – ή την αλλάζετε εσείς: Ultra, General, Cosy, πολλά επίπεδα ANC για ένα πολύβουο αεροδρόμιο, το σταθμό του μετρό ή τη βιβλιοθήκη/γραφείο όπου επίσης χρειάζεστε ησυχία για να συγκεντρωθείτε. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Transparency mode που ενεργοποιείτε με ένα άγγιγμα, ώστε να επιτρέψετε στους ήχους να περάσουν ελεύθερα από τα ακουστικά. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάποιος σας μιλάει, όταν πρέπει να διασχίσετε το δρόμο με ασφάλεια, όταν κάνετε κάτι στο σπίτι αλλά περιμένετε και τον διανομέα που θα χτυπήσει το κουδούνι. Πολλά τα σενάρια αλλά υπάρχουν λύσεις για όλα!

Ένα άλλο, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των FreeBuds 5i είναι οτι με διπλό άγγιγμά τους μπορείτε να τραβήξετε και… selfie με το smartphone σας, ακόμα και αν το έχετε τοποθετημένο μακριά σας, χωρίς να το αγγίζετε! Εννοείται οτι ο έλεγχός τους γίνεται εύκολα με αγγίγματα στην εξωτερική πλευρά τους, για να απαντήσετε σε κλήσεις, να παύσετε/συνεχίσετε την αναπαραγωγή κ.λπ. Είναι στεγανά με βάση το πρότυπο IP54 και άρα μπορείτε εύκολα να τα χρησιμοποιείτε στην άθληση, ακόμα και αν ιδρώνετε πολύ, ή στη βροχή.

Τέλος, τα FreeBuds 5i έχουν εξαιρετική αυτονομία που φθάνει μέχρι και τις 28 ώρες, μέσω της θήκης φόρτισής τους (450 mAh). Με ενεργό το ANC τα Buds αντέχουν 6 ώρες μακριά από τη θήκη τους και 7,5 με το ANC ανενεργό. Αλλά και με μόλις 15’ μέσα στη θήκη, «κερδίζετε» μια ώρα χρήσης!

Με τιμή κάτω από τα €100, τα HUAWEI FreeBuds 5i είναι με διαφορά η πιο συμφέρουσα επιλογή της αγοράς, στην κατηγορία των TWS ακουστικών με ANC, BT 5.2 και προηγμένες λειτουργίες και δυνατότητες!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...