Jump to content

Γρήγορη απορία. Αυτό είναι δήλ 12gb διάρκειας ενός έτους?


aaaaztek84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη κιόλας πιθανόν να έχει σχολιασθει κάπου στο φόρουμ αλλά πρώτη φορά το είδα αυτό το πακέτο δεν γνώριζα βασικά ότι υπάρχουν τέτοιες κάρτες μη-μηνιαίες. 

https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&fname=&fvalue=

 

Δήλ αν κατάλαβα με 20 ευρώ αγοράζω μια κάρτα σιμ την οποία τοποθετώ στο κινητό(έχω Dual sim) και από την ενεργοποίηση της έχω 12gb για έναν χρόνο? Χωρίς να χρειάζεται κάθε μήνα ανανεώσεις τύπου whatsup/F2go και τα υπόλοιπα. 

(Εργάζομαι σαν οδηγός και συχνά χρησιμοποιώ χάρτη και κάνω αναζητήσεις. Μπορεί ένα μήνα να ξοδέψω 3gb έναν μόλις 200mb, υπάρχει μια αστάθεια και θεωρώ ότι κάτι τέτοιο με βολεύει να το έχω σαν συμπληρωματικά.) 

Edited by aaaaztek84
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Είναι μόνο data sim και την τοποθετείς στη θέση sim 2. Σου δίνει 12gb για ένα χρόνο. Αν υπάρχουν μήνες που χρησιμοποιείς 2-3 gb, δεν ξέρω αν θα σε καλύψει.

Αν την παραγγείλεις και την παραλάβεις, θα πρέπει να περάσεις από ένα κατάστημα Γερμανός για να κάνουν ταυτοποίηση και ενεργοποίηση.

Τώρα, όταν τελειώσουν τα 12 gb, για να αγοράσεις επιπλέον data, έχει πακέτα που είναι πολύ ακριβά. Γι'αυτό πολλοί λένε, να βάλεις την κάρτα στο συρτάρι και να αγοράσεις άλλη. Και πάλι από την αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Thank you είσαι άψογος. Ξέρεις τι. Επειδή στη κανονική μου κάρτα που είναι wind κάθε καλοκαίρι κάνουν το κλασσικό απεριόριστο με 10 ευρώ και μου στέλνουν συχνά ανάλογες προσφορές έχω τους μίσους μήνες άνεση. Θέλω να έχω κάποια gb stand by (ειδικά για τη δουλειά) τους άλλους και αυτή μου καλό φάνηκε. 

 

Νταξει αν αναλογιστεις ότι τα κλασσικά πακέτα των 12ευρων όλων των παροχών σε καρτοκινητη μαζί με όλα τα εξτραδακια δίνουν 2-5 max giga γιά έναν μάλιστα μήνα δεν με χαλάει ένα 12ρι το χρόνο με είκοσι ευρώ. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Την έχω τη κάρτα 2 μήνες και ακόμη δεν έχω καταναλώσει σχεδόν τίποτα. Πώς;

Την 1 Νοεμβρίου έβαλα 12 ευρώ στη κανονική μου κάρτα Q και πήρα 2gb δώρο. Με αυτά βγήκε ο μήνας. Τέλος Νοεμβρίου αγόρασα ένα countdown με χρόνο ομιλίας και 1gb δώρο για ένα μήνα. Έτσι βγήκε και ο Δεκέμβριος. Γύρω στα Χριστούγεννα άλλο countdown με ομιλία και data. Έτσι έχω φτάσει μέχρι σήμερα χωρίς να χρησιμοποιήσω την Cosmote.

Ναι, έτσι είναι χρήσιμο να την έχουμε, αν οι απαιτήσεις μας σε data δεν είναι μεγάλες. Άλλωστε τώρα υπάρχει παντού WiFi, οπότε το μεγαλύτερο μέρος καλύπτεται έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...