Jump to content

Τέλη Ιανουαρίου 2023, η Microsoft σταματά την πώληση κλειδιών Windows 10


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την εποχή που κυκλοφόρησαν τα Windows 10 (2015), θεωρήθηκε πως αυτή η έκδοση είναι μία από τις καλύτερες του δημοφιλούς OS. Η αναβάθμιση έφερε στο προσκήνιο ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον χρήστη, ένα νέο μενού έναρξης και υποστήριξη Direct X 12. Μετά από χρόνια η Microsoft σχεδιάζει να σταματήσει την πώληση αδειών χρήσης των Windows 10 στους χρήστες πριν από τα τέλη Ιανουαρίου 2023.

Δεν αμφισβητείται πως η Microsoft συνεχίζει να είναι ο είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λειτουργικών συστημάτων Η/Υ στην αγορά. Το 2021, η εταιρεία παρουσίασε τα Windows 11, την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά λειτουργικών συστημάτων της, με νεότερη σχεδίαση, ενσωμάτωση εφαρμογών Android και καλύτερη υποστήριξη εικονικής επιφάνειας εργασίας. Πρόσφατες ειδοποιήσεις που δημοσιεύτηκαν στις σελίδες των Windows 10 στον επίσημο ιστότοπο της Microsoft υποδεικνύουν ότι η εταιρεία δεν θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν λήψη των Windows 10 ψηφιακά μετά τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η Microsoft θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη για τα Windows 10 για μερικά ακόμη χρόνια.

Η κίνηση αυτή θέλει να μας καταστήσει σαφές πως επιθυμία των ανθρώπων της Microsoft είναι να χρησιμοποιούν τα Windows 11 καθώς αγοράζουν νέα μηχανήματα. Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν αντίγραφα των Windows 10 με άδεια χρήσης μετά τις 31 Ιανουαρίου 2023, μπορούν να το κάνουν επικοινωνώντας με τρίτους λιανοπωλητές. Τα αντίγραφα OEM των Windows 10 μπορούν επίσης να αγοραστούν μέσω του Amazon.

Για όσους δεν έχουν συγκεκριμένη προτίμηση για το λειτουργικό τους σύστημα, τα Windows 11 είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...