Jump to content

Το Realme GT Neo 5 εντοπίστηκε στο GeekBench με Snapdragon 8+ Gen 1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλοί θα γοητευτούν με το πακέτο δυνατοτήτων του νέου Realme GT Neo 5 που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην κινεζική αγορά. Αλλά πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του, το επερχόμενο smartphone της εταιρείας εντοπίστηκε στη λίστα GeekBench που αποκαλύπτει ένα μικρό μέρος των τεχνικών του χαρακτηριστικών.

Κοιτάζοντας την ηλεκτρονική λίστα, μπορούμε να δούμε ότι το νέο μοντέλο θα έχει τον αριθμό μοντέλου RMX3708. Η συσκευή κατάφερε να συγκεντρώσει 1279 πόντους στις βαθμολογίες ενός πυρήνα και 3902 βαθμούς στην δοκιμή πολλαπλών πυρήνων. Κατάφερε να πετύχει αυτό το σκορ χάρη στο chipset τελευταίας γενιάς, το Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Ωστόσο, αυτή η παραλλαγή αναμένεται να είναι μια υπο-χρονισμένη έκδοση του chipset, καθώς έχει μέγιστη συχνότητα 3,0 GHz. Αυτός είναι ο ίδιος επεξεργαστής που τροφοδοτεί το OPPO Reno 9 Pro+ και το επερχόμενο OnePlus 11R/Ace 2.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό το chipset κατασκευάστηκε από τη Samsung στη διαδικασία 4nm. Η ηλεκτρονική βάση δεδομένων αποκάλυψε επίσης ότι θα υπάρχει επίσης τουλάχιστον μία παραλλαγή με 16 GB μνήμης RAM, αλλά  μπορούμε επίσης να περιμένουμε μια παραλλαγή 8 GB και 12 GB RAM. Εκτός από αυτό, η καταχώριση αποκαλύπτει ότι το Realme GT Neo 5 θα τρέχει σε Android 13 OS Realme UI 4.0.

Προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως η συσκευή θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών που έχει ανάλυση Full HD+ στο μπροστινό μέρος. Εν τω μεταξύ, το πίσω μέρος θα διαθέτει ένα κύριο αισθητήρα 50MP, σε συνδυασμό με έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν άλλο αισθητήρα 2MP. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσης σε δύο εκδόσεις φόρτισης, οι οποίες περιλαμβάνουν εκδόσεις γρήγορης φόρτισης 240W και 150W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...