Jump to content

Νέα διαρροή των Samsung Galaxy S23 αφήνει λίγα στη φαντασία


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και δεν επιβεβαιώνεται ρητά από την Samsung, ξέρουμε πολύ καλά πως η εταιρεία είναι έτοιμη να αποκαλύψει τη σειρά Galaxy S23 την 1η Φεβρουαρίου στην εκδήλωση Galaxy Unpacked στο Σαν Φρανσίσκο. Με τρία νέα premium smartphones – Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra – η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα πορευτεί φέτος και θα αντιμετωπίσει κάθε του αντίπαλο! Έχουμε ήδη ακούσει αρκετά πράγματα για το νέο ζεύγος συσκευών S23, αλλά η τελευταία διαρροή από το γερμανικό blog WinFuture αφήνει ελάχιστα στη φαντασία για τα κανονικά μοντέλα και τα μοντέλα Plus.

Οι επίσημες εικόνες της οικογενείας Galaxy S23 έχουν ήδη διαρρεύσει, οπότε γνωρίζουμε πώς θα μοιάζουν αυτά τα smartphones της σειράς S23, αλλά η σημερινή διαρροή επιβεβαιώνει τις προηγούμενες διαρροές σχεδιασμού, καθώς η πηγή μοιράστηκε μερικές ακόμη φωτογραφίες των Galaxy S23 και Galaxy S23+.

Και τα δύο μοντέλα φαίνονται πανομοιότυπα και έχουν πιο στρογγυλεμένη σχεδίαση από το Galaxy S23 Ultra, το οποίο έχει πιο boxer σχεδιασμό που μοιάζει με Galaxy Note. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός, τα S23 και S23+ θα μοιράζονται επίσης αρκετές προδιαγραφές και θα διαφέρουν κυρίως ως προς το μέγεθος της οθόνης, την μνήμη αποθήκευσης, τη χωρητικότητα της μπαταρίας και την ταχύτητα φόρτισης.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι τα S23 και S23+ δεν θα διαθέτουν υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση της μνήμης αποθήκευσης, αλλά οι ευρωπαϊκές εκδόσεις θα έχουν δύο φυσικές υποδοχές κάρτας SIM και υποστήριξη eSIM. Τα S23 και S23+ δεν θα συνοδεύονται επίσης από την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, αλλά θα έχετε σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων στην οθόνη και στα δύο για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας.

Επιπλέον, η πηγή ισχυρίζεται ότι όσοι κάνουν προ-κράτηση του S23/S23+ από μεμονωμένους λιανοπωλητές στη Γερμανία θα έχουν την επιλογή να αγοράσουν το τηλέφωνο με διπλό αποθηκευτικό χώρο στην ίδια τιμή. Έτσι, αν αγοράσετε την παραλλαγή 128 GB του Galaxy S23, θα αποκτήσετε το μοντέλο των 256 GB χωρίς να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα. Και αν αγοράσετε το κορυφαίο μοντέλο, θα πρέπει να πληρώσετε το τίμημα της “επόμενης μικρότερης έκδοσης”.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...