Jump to content

Οι νέες ενημερώσεις λογισμικού στα Samsung Galaxy Buds2 Pro και στη σειρά Galaxy Watch αναβαθμίζουν την εμπειρία κάμερας οικοσυστήματος


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τις νέες ενημερώσεις λογισμικού στις συσκευές Galaxy Buds2Pro και στη σειρά Galaxy Watch, που αναβαθμίζει την αποτύπωση περιεχομένου για τους χρήστες του οικοσυστήματος Galaxy. Τα Samsung Galaxy smartphones συνεχίζουν να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία φωτογραφίας και βίντεο, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν, να απαθανατίζουν και να μοιράζονται τις ωραιότερες στιγμές τους. Πλέον, όταν συνδυάζεται με τις πιο πρόσφατες wearable συσκευές, η κάμερα Galaxy ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη λειτουργία εγγραφής ήχου Audio Recording 360o, τη μοναδική δυνατότητα που χαρίζει καθηλωτικό ήχο στο βίντεο περιεχόμενο. Μαζί έρχεται και αναβάθμιση στη λειτουργία Camera Controller που κάνει τη μεγέθυνση και τη σμίκρυνση από απόσταση ευκολότερη.

360ο Audio Recording: Απαθανατίζοντας τον κόσμο όπως ακούγεται

Η νέα δυνατότητα Audio Recording 360ο[1] δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα καταγραφής ήχου σε βίντεο, ακριβώς όπως τον ακούν. Συνδυάζοντας το Galaxy Buds2 Pro με ένα smartphone Galaxy, ο καθένας μπορεί να κάνει λήψη βίντεο σαν επαγγελματίας και να καταγράψει υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικό ήχο βίντεο χωρίς την ανάγκη ογκώδους επαγγελματικού εξοπλισμού, οποτεδήποτε και οπουδήποτε βρίσκεται. Η λειτουργία εγγραφής ήχου καταγράφει ήχο 360ο χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο σε κάθε ακουστικό, τοποθετώντας τους θεατές στο κέντρο ενός ενθουσιώδους πλήθους φεστιβάλ ή δίπλα σε ένα ρυάκι στη μέση ενός δάσους. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τα ακουστικά και να αναπαράγουν το βίντεο στη συσκευή τους ή στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενσωματώνοντας ζωντανούς και καθηλωτικούς ήχους.

Η λειτουργία 360ο Audio Recording προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησης του LE Audio για πρώτη φορά στη σειρά Galaxy. Πρόκειται για ένα προηγμένο νέο πρότυπο ήχου Bluetooth, που προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου, βελτιωμένo latency και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Πέρα από την παροχή καλύτερου ήχου κατά την ακρόαση μουσικής, το LE Audio διευρύνει το φάσμα των ακουστικών εμπειριών για να προσφέρει ένα πιο περίπλοκο και πλούσιο ήχο, που ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί και με άλλους. Τώρα, η τεχνολογία LE Audio φέρνει τη διφωνική εγγραφή στο Galaxy Buds2 Pro, αξιοποιώντας ταυτόχρονα το αριστερό και το δεξί μικρόφωνο των ακουστικών. Όταν συνδυάζονται τα Samsung Galaxy Buds2 Pro με ένα Z Flip4 ή Fold4, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν στερεοφωνικό ήχο και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Camera Controller: H τέλεια λήψη είναι στο χέρι των χρηστών

Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο με τα Galaxy smartphones παρέχουν στο χρήστη τη δυνατότητα να παραμένει δημιουργικός, οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Η εφαρμογή Camera Controller[2] του Galaxy Watch, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την κάμερα του smartphone τους απευθείας από τον καρπό του χεριού τους. Μια νέα ενημέρωση που θα είναι σύντομα διαθέσιμη στις σειρές Galaxy Watch5 και Watch4 παρέχει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες ζουμ μέσω Camera Controller, διερύνοντας περαιτέρω την εμπειρία κάμερας Galaxy με τη συνδεσιμότητα Galaxy smartphone και Galaxy Watch. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν εξ αποστάσεως το ζουμ της κάμερας του smartphone τους με ένα απλό άγγιγμα ή μια περιστροφή της στεφάνης του smartwatch τους. Η δυνατότητα αυτή, είναι ιδανική για λήψη ομαδικών φωτογραφιών ή ακόμη και για λήψη selfies από απόσταση.

Διαθεσιμότητα[3]

Η νέα δυνατότητα Audio Recording 360o θα κυκλοφορήσει σταδιακά στα Galaxy Buds2 Pro και Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 μέσω ενημερώσεων λογισμικού από σήμερα1. Η ενημερωμένη λειτουργία Camera Controller θα είναι διαθέσιμη στα Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 και Watch4 Classic από τις 2 Φεβρουαρίου.

Συντονιστείτε την 1η Φεβρουαρίου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προηγμένο smartphone Galaxy της Samsung που θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο Galaxy Unpacked.

Για περισσότερα σχετικά με τα Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro:

[1] Η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στο Galaxy Buds2 Pro σε συνδυασμό με ένα Galaxy smartphone με One UI 5.0 ή νεότερη έκδοση με υποστήριξη LE Audio, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Z Flip4, Z Fold4 και των επερχόμενων smartphone Galaxy. Απαιτεί την εγκατάσταση των πιο πρόσφατων εκδόσεων λογισμικού του smartphone Galaxy και των συσκευών Galaxy Buds. Για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία, ο χρήστης πρέπει να μεταβεί στην εφαρμογή Samsung Camera και να πατήσει Ρυθμίσεις κάμερας αφού επιλέξει λειτουργία βίντεο > να πατήσει Προηγμένες επιλογές βίντεο > ενεργοποιώνας την εγγραφή ήχου 360ο.

[2] Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στα Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 και Watch4 Classic όταν συνδυάζεται με ένα smartphone Galaxy με One UI 5.1 ή νεότερη έκδοση με την υποστήριξη της εφαρμογής Camera Controller. Απαιτεί εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης λογισμικού μέσω της εφαρμογής Galaxy Wearable.

[3] Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, το μοντέλο και το smartphone σε σύζευξη. Η ενημέρωση θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε εκδόσεις Bluetooth και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις LTE αργότερα.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...